Telefon tavsiyeleri :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
Telefon tavsiyeleri :D
Merhaba ben 2 sene içinde cep telefonu alacağım fakat yeni aldığım telefonun işe yarar bir şey olmasını istiyorum bana önerebileceğiniz Symbian veya Android işletim sistemli telefon varsa dinlerim fakat 600 lirayı çok aşmasın. hani iki senede birazcık düşmesini de düşünüyorum bütçesi uygun olmalı. :D
aşağıda yazdıklarım hakkında bilginiz varsa ( olumsuz etkileri, sürekli bozuluyor, güzel değil gibi yorumlar ) yapabilirsiniz onları da göz önünde bulunduracagım. en çok Xperia serisi hoşuma gitti bu arada. görünüş olarak :D

Şimdiye kadar bulduklarım ( çok araştırmadım fiyatları dogru olmayabilir)

- Android -
Sony Ericsson Xperia Neo V MT11İ (662 tl. biraz düşer diye umuyorum)
Sony Ericsson Xperia X10 (410 tl. uygun)
Samsung Galaxy Gio S5660 (411 tl. uygun)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
2 Sene Icerisinde Mi Alacaksinn .?

2 Sene Icinde Senin Bu Sectiqin Cihazlar 3310 Gibi Olur Inann .! :)

• Beğen
Tepkiler: VillBorune
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
En iyisi sen 2 sene sonra istekte bulun ;)

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
uğur e

uğur e

Üye
3310 gbi olsa ne olur 2 sene sonra çıkan cihazları 700 den aşağa alırmsn acaba.evet teknoloji hızla gelışiyor fakat yaşam kaliteside düşüyor.bence aklına hangsi yatarsa onu al bütçeni fazla zorlama derim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
3310 gbi olsa ne olur 2 sene sonra çıkan cihazları 700 den aşağa alırmsn acaba.evet teknoloji hızla gelışiyor fakat yaşam kaliteside düşüyor.bence aklına hangsi yatarsa onu al bütçeni fazla zorlama derim

3310 Gibi Olursa Gozu Daha Yukseklerde Olur .. Ve Fiyat Bicmedim Ben ..

Dikkatini Cekerim .! ;)

• Beğen

ByGolsime

Üye
Bence 3310 al bende var yılan oynunu hiç kasmadan donmadan hd kalitesinde oynuyorum tuşlarıda süper böle klasik basmatik fiyatida pahalı deildir sanırım...

Necmati

Necmati

Üye
1110

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
yok hani ben alcam ama 2 sene içinde alcam zaten. simdi bi telefon kullanıyorum temmuzda aldım ve hemen bırakamam. çünkü sürekli telefon degistiriyorum babam bana kızıyo yani :D ondan dolayı iki sene içinde yenisini alcam yada 1 sene sonra filan işte :D

- - - Eklendi - - -

3310 Gibi Olursa Gozu Daha Yukseklerde Olur .. Ve Fiyat Bicmedim Ben ..

Dikkatini Cekerim .! ;)

Haklısın aslında :D fiyata bakcam ya ondan dolayı

spy ghost

spy ghost

Üye
2 sene içinde ; şimdi 411 dediğin telefon 200 e bulacaksın bunu biliyorsun değilmi :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
zaman tuneline gir 2 sene sonraya git telefonlarin fiyatlarini ogren ve simdiki zamana gel ve al !

-efşan

-efşan

Üye
Yorumlarınız arkadaşı rencide edebilir ve üzebilir.

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
ya benim şimdiki telefonum 2006 da üretilmiş sanırım tam bilmiyorum.... ama onu ilk gördüğümden beri istiyodum ve ilk gördüğümde 580 lira civarındaydı ama geçen temmuzda aldığımda 400 liraya aldım şimdi daha da düşmüş. ben yukarda yazdığım 400 liralık telefonun 2 sene içinde 200 e düşceğini pek zannetmiyorum hadi ya 320 veya 330 civarı olursa olur ve benim için uygun :D yada para biriktirir alırım

- - - Eklendi - - -

yeni farkettim ama aranızda telefon tavsiyesinde bulunan cok az kişi var. sadece yazdıklarımı eleştirrmişsiniz tabi bişe demiyorum eleştirilerinize ama bana tavsiyede de blunun ben onun için cabalıyorum zatan :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yorumlarınızda dalga geçmeseniz olmaz mı sanki..
Evet fiyatları düşer ama telefonlardan soğuyabilirsin kuzum :) 600 TL bütçe ile şimdi de bu telefonlardan alabilirsin 2. el gibi :tebessüm:

• Beğen

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınızda dalga geçmeseniz olmaz mı sanki..
Evet fiyatları düşer ama telefonlardan soğuyabilirsin kuzum :) 600 TL bütçe ile şimdi de bu telefonlardan alabilirsin 2. el gibi :tebessüm:

dogru o zaman farklı şeyler çıkcak :D bakalım işte :)

- - - Eklendi - - -

ben 2. el istemiyorum ya hosuma gitmiyo kullanılmış şeyler hem daha elimde olan telefonu kullanıyorum daha yeni aldım ondan sonra alcam yenisini o da 2 sene sürcek onun iççin diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
15097

15097

Üye
İki sene içinde alman saçma :D

VillBorune

Üye
    Konu Sahibi
bikaç tane daha buldum ama dediğiniz doğru :D yinede buldum işte

Android işletim sistemi olanlar

- LG optimius me ( fiyatını bilmiyorum )
- Samsung i8150 galaxy W (640 tl)
- Samsung s5830 galaxy ace (504 tl)

Windows Phone işletim sistemi olanlar

- Samsung Omnıa W (569$)
- HTC Omega ( fiyatı yok daha dogrusu hıcbı yerde bulamadım)
- HTC Surround ( bu da yok bi yerde fiyatını bulamadım )
- Samsung Focus (255 tl emin değilim )

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
1616

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Neo v 800 küsur olması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...