Windows Phone 8 Telefonları...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hidayet02

hidayet02

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8 Telefonları...

Microsoft, yepyeni bir Başlat ekranıyla gelen, uygulama geliştiricileri için yenilikler barındıran, kurumlar için güvenlik odaklı çözümler sunan yeni nesil mobil işletim sistemi platformu Windows Phone 8′in yüklü geleceği telefonlar için dört büyük üreticiyle çalışacak.

Bu cihazlarda yer alacak işlemciler de daha önce olduğu gibi Qualcomm tarafından sağlanacak.

Önümüzdeki sonbaharda çıkması beklenen yeni Windows Phone 8 cihazları Nokia, Huawei, Samsung ve HTC tarafından üretilecek.

Windows Phone 8′in çok çekirdek desteği kazanmasıyla birlikte şu anda Android cihazlarının tadına baktığı Qualcomm’un çift çekirdekli ve yıl sonuna doğru gelmesi beklenen dört çekirdekli işlemcileri Windows Phone 8 cihazlarında görme fırsatı bulacağız.

720p ekran desteği ve çok çekirdekli işlemcilerle rekabette biraz geride kalmış gibi görünen Windows Phone cihazları için ateşleyici etkisi yapacak gibi görünüyor...

Ayrıntılı Bilgi=

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hiç kullanışlı gözükmüyor

sataer

Üye
yok artık

CorbyW

CorbyW

Üye
Chipset'imizi çaldılar aneyy. :D Neyse Nokia kullananlar bir şok daha yaşadı.

• Beğen
Tepkiler: StunnerDead
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Çok karışık gibi geldi kuzum ya :hmmm

sataer

Üye
chipsetinizi mi çaldılar? Kimse şok yaşamadı donanım güncellemeleri hariç herşey geliyor zaten.. Gelmeyen şeyler nfc wp8çekirdeği çoklu çekirdek yüksek çözünürlük bunlarda donanımsal yenilikler.. Lumia900 wp7 nin izin verdiği en yüksek donanımla üretilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
15097

15097

Üye
güzele benziyor :eller:

sataer

Üye
Çok karışık gibi geldi kuzum ya :hmmm

www.youtube.com/v/-c_vk0UnlI

- - - Eklendi - - -

kuzu videoyu izle ;) istediğin gibi düzenliyorsun ufalt büyüt kaldır ekle yer değiştir hepsini yap kafana göre canlı widgetlarla dolu bir ekran

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
CorbyW

CorbyW

Üye
chipsetinizi mi çaldılar? Kimse şok yaşamadı donanım güncellemeleri hariç herşey geliyor zaten.. Gelmeyen şeyler nfc wp8çekirdeği çoklu çekirdek yüksek çözünürlük bunlarda donanımsal yenilikler.. Lumia900 wp7 nin izin verdiği en yüksek donanımla üretilmiştir.

Neden söylediklerim yanlış anlaşılıyor? Şok yaşadıları iyi anlamda söyledim. 4 çekirdekli cihazlar geliyor Nokia'dan. Onu akst ettim :)

sataer

Üye
Cümle yapısından öyle anladım ben pardon :hmmm ama ilk etapta çift çekirdekli snapdragon s4pro lu cihazlar gelecek

MasteLaa

MasteLaa

Üye
www.youtube.com/v/-c_vk0UnlI

- - - Eklendi - - -

kuzu videoyu izle ;) istediğin gibi düzenliyorsun ufalt büyüt kaldır ekle yer değiştir hepsini yap kafana göre canlı widgetlarla dolu bir ekran
Kuzum link olmuyor. :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Kim Ne Derse Desin Arayüzü Harika Bence :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

sataer

Üye
wp nin arayüzü daha güzel n9 u cazip kılan swype ui yani dokunmatik arayüz

sataer

Üye
ana ekranı kuzum giriş ekranı tam menü sayılmaz yani tuş kilidini kaldırınca direk o ekran geliyor

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Haklısın dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt