Android bir telefona 512mb ram yeter mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Superfan

Superfan

Üye
İz[Mir]Kan;4849639' Alıntı:
Arkadaşlar telefonu müzik oyun ve internet için kullanıcam.Oyun oynarken müzik açabilirim arkadan.Bunlar için 512mb ram yeter mi?Android zaten yarısından çoğunu kendi harcıyor :D Gta 3, asphalt, shadowgun yani en iyi grafikli oyunlarda six guns vs. kasma donma çalıştırmama yapar mı?
Dostum telefonu kirletmezsen yeter ama diğer donanım da güçlü olmalı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
RAM yeterli. İlerde sorun olmasının sebebi yeni oyunların daha yüksek RAM gerektirmesinden dolayıdır. Ancak Android'e çıkan oyunlar neredeyse her telefonla uyumlu geliyor. Yani aynı oyun Galaxy S3'te 1 GB RAM'e göre ayarlanmışken, Neo V'de 512 MB RAM'e göre ayarlamıştır.

• Beğen
Tepkiler: enes-1907
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
yeter

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yeter tabii ki..İleride de sıkıntı çıkarmasının nedeni ileride gelecek yeni oyunları kaldıramamasından kaynaklı kuzum..Neo V veya Wonder kaldırır tahminimce çoğu oyunu..

Matador03

Matador03

Üye
1 gb bile sikintili iken 512 biraz daha sikinti :hmmm bence ideal 2 gb

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
yeter

Waveman

Waveman

Üye
Yeter yeter

Elektr0

Elektr0

Üye
kullanma düzenine göre degişir ve tabiki kişiden kişiyede degişir 512 MB benim için yeterli ( 278 MB ram kullanmaktan iyidir bee 50 mb lık boş yer kalıyor hep.. :yagmur: )....

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Okudum kore de mi ne çıkmış bile o telefon :D Benim geçen yaz a kadar pc ram im 1 gb di :D Ben 4 gb olunca yeni tel alacam :)

- - - Eklendi - - -

800 dolar :)

Pahalıymış :) Benim bütçem max 900 TL'ye izin veriyordu. Öğrenciyiz :gul:

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye

Pahalıymış :) Benim bütçem max 900 TL'ye izin veriyordu. Öğrenciyiz :gul:

senin ki gene iyimiş bee :D ama şükürler olsun dururum iyi 3 sene sabır edersem o zaman'ın orta sınıfdan bir Koreanlı alıcam :utan:10numara:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Superfan

Superfan

Üye
1.5 da anlaşak

ibrahimkoc_1907

Üye
512 mb ram az degil ama yine yetmez android stabil olana kadar

Takipçi Satın Al

Üst Alt