Tema yüklerken oluşan sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeşim teşekkür ederim. bir şey daha bunları yaparken telefonun pili dolu omasımı gerekir?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Anladım kardeşim teşekkür ederim. bir şey daha bunları yaparken telefonun pili dolu omasımı gerekir?
Şarj çok az ise riskli olabilir aniden biterse işlemler yarım kalır ve telefon brick olabilir yani bir daha açılmayabilir

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Şarj çok az ise riskli olabilir aniden biterse işlemler yarım kalır ve telefon brick olabilir yani bir daha açılmayabilir

Ops tamam kardeşim. hiç olmazsa 50% yapayım da pili ne olur ne olmaz sonra denerim...

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
zızzz

zızzz

Üye
bunu windowsta yapcan başlat çalıştır yerine cmd yazcan
EDİT: Ekran görüntüsü aldım işte buna tıklıycan(Biraz aceleye geldi :D)

Teşekkürler onu da unutmuşum bir de bunları yapmadan önce telefonu bilgisayara usb debug mode(usb hata ayıklama modu) aç ve telefon açıkken flashtool programından + işaretine (recovery installer) tıkla ve ordan 0.3GB seç ve ok a tıkla. Belki cmd ye gerek kalmayabilir.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler onu da unutmuşum bir de bunları yapmadan önce telefonu bilgisayara usb debug mode(usb hata ayıklama modu) aç ve telefon açıkken flashtool programından + işaretine (recovery installer) tıkla ve ordan 0.3GB seç ve ok a tıkla. Belki cmd ye gerek kalmayabilir.
Kafam karıştı şimdi... İlk önce flashtool ile olanı daha sonra da yukaridakinimi yapayım?

zızzz

zızzz

Üye
Ops tamam kardeşim. hiç olmazsa 50% yapayım da pili ne olur ne olmaz sonra denerim...

Aynen ben bazı şeyleri unutabiliyorum sorarsan ya da arkadaşlar müdahale ederse iyi oluyor. En az %50 olsun şarjın. Diğer konu da da romu yüklemeyi anlattım.

- - - Eklendi - - -

Kafam karıştı şimdi... İlk önce flashtool ile olanı daha sonra da yukaridakinimi yapayım?

Önce flashtooldakini dene kesin olmasa da belki diğer çözüme gerek kalmayabilir. Ama diğeri kesin çözüm.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır kardeşim

- - - Eklendi - - -

Kardeşim flashtoll programını yükledim driver istedi onu da yükledim. telefonu tanıdı ve + işarəsini tıkladım ve yazılar akmaya başladı ve başarılı bir şekilde bitdi. kabloyu çıkardım. telefonu kapayıp recovery menüsüne girmek istediğimde girmedi recovery silinmiş. fakat bundan önce giriyordu. anlayacağın aynı yerde kaldım yani... diğerini de yapmaya çalıştım ama nedense başaramadım. Online olduğun zaman bana bir pm atarsan ve vakit verirsen birlikte yapalım bu işlemi. sana da uyqunsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt