Demek istediğim S III bence çok daha başka bir cihaz..Kabul ediyorum bunu zaten Android stabil bir sistem değil..Ama şöyle de bir soru geliyor adamın aklına: parası olmayan ne yapsın IOS alamaz ve zaten Nokia nın sistemleri bilindiği gibi..Android de insanlar için gayet cazip..Uygulama niteliğine bakan çok az insan var zaten..Çoğu insan uygulama çokluğuna bakar..Ha Android niteliksiz demiyorum kesinlikle ama IOS a göre maalesef böyle..
ben almayın demedimki kardeşim bak olay şu bir cihaz senin ihtiyacını eksiksiz karşılıyorsa o senin için dünyanın en iyi cihazıdır ben one x kötü cihaz demedim ama ilk çıktığında güncellemeden önce felaketti şimdi iyi çok daha iyi de olabilir o potansiyeli mevcut ama şunu düşün işte one x donanımı bir iphone da olsa ne olur? Bak uuncu kendi ağzıyla düştü tuzağa iosa kafa tutuyor diyor iphone 4s i geçen tek android s3 tür ondaki donanımla 4s deki donanım arasında 3 kat fark var
Bu konuda sana hak veriyorum ki zaten Android telefonlardan IOS a ( 4s ) kafa tutabilecek tek telefon GsIII .. Iphone 5 çıkınca işler değişecek kuzum![]()
N9 dan memnun musun kuzumben tarafsız konuşuyorum millet beni düşman görüyor fan olsam ya da android düşmanı olsam çıkar iphone 4s s3 den iyi derim. Her cihazın ve her sistemin avantaj ve dezavantajları vardır telefona o kadar para vercek olsam ben 4s alırım benim işimi o görür ama ben bir seneliğine n9 alıp wp8 i bekleyeceğim hiç denemedim deneyeceğim

ya kardeşim sen neden eleştiri kabul etmiyorsun? Ben android kötü mü dedim? Kod kirliliği stabil değil optimizasyon sıfır! Google mühendisleri kabul etse siz yine inkar edersiniz yahu az objektif olun. Çok kullanılan şey iyidir diye bir kanaate nasıl vardın ki sen şimdi. Ipad çok kullanılıyor ama asus transformers ipad e 5 basar anladın mıandroid iosa kafa tutamaz evet hem de hiçbir koşulda iphone5 çıkınca gel görüşelim
bak ben her sistemi kullandım meego hariç. Flash player bir sene içinde çöpe çıkıyor biliyorsun değil mi? Samsung androidle en çok satan firma sence neden tizene çok para yatırıyor bunu cevapla bana bi
N9 dan memnun musun kuzum![]()
androidde html5 desteğide var merak etme. ayrıca ben savunmuyorum tamam işte android kötü.
neyse uzatmaya gerek yok iy geceler.
almadım henüz kuzu kısmetse iki hafta içinde cyan 64 gb bir n9 alacağım.
- - - Eklendi - - -
sinirlenme kardeşim sohbet ediyoruz şurda. Hayırlı geceler

Kuzum geleceği yok ki onun amaher mağazada var çok güzel cihaz herşey dokunmatik ve açık kaynak basıcam nitdroidi oynarım istediğim oyunu geri kalan herşey için meego![]()

Kuzum geleceği yok ki onun ama![]()
öyle kuzu ben alırsam zaten bir yıl kadar kullanıcam ama durumlar değişik lumia800 veya 900 de alabilirim bakalım