Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i9003 e value pack yukleyen var mi!?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemli63
Üye
Konu Sahibi
i9003 e value pack yukleyen var mi!?
arkadaşlar ben i9003 u guncelledim value pack galiba...bahsedilen yüz tanima ile kilit açma yok...bu herkeste mi böyle?
gizemli63
Üye
Konu Sahibi
yok mu kimse ya?
tihame
Üye
henuz cikmamis bir guncellemeyi yukleyemezsin
gizemli63
Üye
Konu Sahibi
ya ben geçen kies e bağladım yeni güncelleme var dedi guncelledim ...yeni ekran kilidi dışında başka birşey yok...
gizemli63
Üye
Konu Sahibi
!!!???
GuitaristBoy
Üye
value pack noluyo
HaqperesT
Üye
Yüz tanıma var ayarlardan yapabilirsin
gizemli63
Üye
Konu Sahibi
yok ayaklarda öyle bir şey...yüklediği o mu onu ile bilmiyorum...
Value pack yuklemişsen vardır. Ben kullanmıyorum şahsen işime yaramıyor. Ayarlar» konum ve güvenlik»ekran kilidini ayarla» face recognition yolunu izleyip ayarla
Xxkp xxkpu ya güncelledi ondanda xxle4 oldu sanırım emin değilim ama. Demek bazı sürümlerde yok
cukuleaks
Üye
Ya salla yuz tanimayi. Hic bi telefonda duzgun calismior zaten. Sagdan vuran isik soldan vuran isik ,karanlik,aydinlik falan cok farkedio. Yuzunu evdeyken tanitiorsn diger odaya gidince bile tanimiyor. Salla bence urasma. Bende 4.0.4 ics yuklu galaxy s. Yuz tanima bole valla. Suanda kaydirma kilidini kullaniorm sende salla bence yuz tanimayi
gizemli63
Üye
Konu Sahibi
ya mesele sallama degil...tadimlika olsa touchwz ar dediler...mksat yuklemek...ma ben yapamadim ne kieste nede kendi guncelleme bulmiyor nasil olacak anlamadim...
Şehriyar
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan Value Pack olarak çıkan rusya romunu indir. Klasöre çıkart. İçinden çıkan dosyayı klasöre çıkarma.