N900 Androidde Swap Desteği?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Isp.Gökhan

Üye
    Konu Sahibi
N900 Androidde Swap Desteği?
Arkadaşlar forumlarda okuduğum gibi default.prop dosyasındaki swapness geçen satırdaki sıfırı 1 yaptım ve home/user dizinine attım.ama asphalt 6 yine açılmadı. acaba neyi yanlış yaptım?

osmanayman

osmanayman

Üye
Asphalt 6 zorluyor biraz... Uygun apk dosyasini kullanmissan acmasi lazim...

Isp.Gökhan

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 6 zorluyor biraz... Uygun apk dosyasini kullanmissan acmasi lazim...

Oyunu açıyo ama videoyu geçtikten sonra yüklerken kapanıyo. ramden olduğunu düşünüyorum.task killerda da boş 100mb civarı gösteriyo zaten. swapı görüp görmediğini nasıl anlayabiliriz

osmanayman

osmanayman

Üye
Tam hatırlamıyorum ama kullandığım bir programda gösteriyordu... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Isp.Gökhan
mert_1047

mert_1047

Üye
Oyunu açıyo ama videoyu geçtikten sonra yüklerken kapanıyo. ramden olduğunu düşünüyorum.task killerda da boş 100mb civarı gösteriyo zaten. swapı görüp görmediğini nasıl anlayabiliriz

3.1.2'den başka sürümü denemeyin asphalt6 swap açıkken çalışmaz rahat çalışması için birde chainfire kurmanız lazım. Asphalt6 açmadan önce ganstar2 vs... oyunlar açıp sonra advanced task killerda seçenekler security low'a alıyoruz hepsini kapatıyoruz böyle oyunlar açın 150mb'tan aşağı boş rem fialn olmasın ilk açılışlarda öyle yapabiliyor.

• Beğen

Isp.Gökhan

Üye
    Konu Sahibi
3.1.2'den başka sürümü denemeyin asphalt6 swap açıkken çalışmaz rahat çalışması için birde chainfire kurmanız lazım. Asphalt6 açmadan önce ganstar2 vs... oyunlar açıp sonra advanced task killerda seçenekler security low'a alıyoruz hepsini kapatıyoruz böyle oyunlar açın 150mb'tan aşağı boş rem fialn olmasın ilk açılışlarda öyle yapabiliyor.
Çok sağol da chainfire kurdum yüklerken hafıza yetersiz diyo anlamadım

mert_1047

mert_1047

Üye
  • Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt