Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N900 Androidde Swap Desteği?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isp.Gökhan
Üye
Konu Sahibi
N900 Androidde Swap Desteği?
Arkadaşlar forumlarda okuduğum gibi default.prop dosyasındaki swapness geçen satırdaki sıfırı 1 yaptım ve home/user dizinine attım.ama asphalt 6 yine açılmadı. acaba neyi yanlış yaptım?
osmanayman
Üye
Asphalt 6 zorluyor biraz... Uygun apk dosyasini kullanmissan acmasi lazim...
Oyunu açıyo ama videoyu geçtikten sonra yüklerken kapanıyo. ramden olduğunu düşünüyorum.task killerda da boş 100mb civarı gösteriyo zaten. swapı görüp görmediğini nasıl anlayabiliriz
osmanayman
Üye
Tam hatırlamıyorum ama kullandığım bir programda gösteriyordu...
Oyunu açıyo ama videoyu geçtikten sonra yüklerken kapanıyo. ramden olduğunu düşünüyorum.task killerda da boş 100mb civarı gösteriyo zaten. swapı görüp görmediğini nasıl anlayabiliriz
3.1.2'den başka sürümü denemeyin asphalt6 swap açıkken çalışmaz rahat çalışması için birde chainfire kurmanız lazım. Asphalt6 açmadan önce ganstar2 vs... oyunlar açıp sonra advanced task killerda seçenekler security low'a alıyoruz hepsini kapatıyoruz böyle oyunlar açın 150mb'tan aşağı boş rem fialn olmasın ilk açılışlarda öyle yapabiliyor.
3.1.2'den başka sürümü denemeyin asphalt6 swap açıkken çalışmaz rahat çalışması için birde chainfire kurmanız lazım. Asphalt6 açmadan önce ganstar2 vs... oyunlar açıp sonra advanced task killerda seçenekler security low'a alıyoruz hepsini kapatıyoruz böyle oyunlar açın 150mb'tan aşağı boş rem fialn olmasın ilk açılışlarda öyle yapabiliyor.