:perde:
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... ses çıkmıyor hiç çok durgun. Ha bir de aklıma gelmişken abi sen bana program yazma konusunda yardım edecektin bilgisayarın servisten gelince
TheM-CK' Alıntı: Ne oldu? Genişletmek için tıkla ... ses çıkmıyor hiç çok durgun. Ha bir de aklıma gelmişken abi sen bana program yazma konusunda yardım edecektin bilgisayarın servisten gelince
-efşan Üye sürmenaj6169' Alıntı: ses çıkmıyor hiç çok durgun. Ha bir de aklıma gelmişken abi sen bana program yazma konusunda yardım edecektin bilgisayarın servisten gelince Genişletmek için tıkla ... İnşallah bakacağız Kardeşim.
sürmenaj6169' Alıntı: ses çıkmıyor hiç çok durgun. Ha bir de aklıma gelmişken abi sen bana program yazma konusunda yardım edecektin bilgisayarın servisten gelince Genişletmek için tıkla ... İnşallah bakacağız Kardeşim.
pro.engineer Üye TheM-CK' Alıntı: İnşallah bakacağız Kardeşim. Genişletmek için tıkla ... eyvallah abi
-efşan Üye 'TUĞ'' Alıntı: günaydın gececiler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay... Günaydın moruk Şükrolsun. Sen nasılsın bakalım. Ne var ne yok? Özlettin be kendini
'TUĞ'' Alıntı: günaydın gececiler nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... Vay vay vay... Günaydın moruk Şükrolsun. Sen nasılsın bakalım. Ne var ne yok? Özlettin be kendini
-efşan Üye tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selam Kardeşim. Hoş geldin. Hayırlı sabahların olsun İnşallah. Nasılsın? - - - Eklendi - - - Vay arkadaş! Bir gece kaçamak yapayım dedim. Onda da yalnız bırakdınız Neyse hadi hayırlı günler - - - Eklendi - - - Bir kedi gördüm sanki
tinasoft' Alıntı: Selamın aleyküm Genişletmek için tıkla ... Ve Aleyküm Selam Kardeşim. Hoş geldin. Hayırlı sabahların olsun İnşallah. Nasılsın? - - - Eklendi - - - Vay arkadaş! Bir gece kaçamak yapayım dedim. Onda da yalnız bırakdınız Neyse hadi hayırlı günler - - - Eklendi - - - Bir kedi gördüm sanki
__xXx__ Üye - SerkeŞ -' Alıntı: merhaba Genişletmek için tıkla ... naber metin ne var be yok cümleten sa
SHS Üye __xXx__' Alıntı: naber metin ne var be yok cümleten sa Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber
__xXx__' Alıntı: naber metin ne var be yok cümleten sa Genişletmek için tıkla ... iyidir senden naber