iOS 6 ve Android 4.0 ICS Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
IOS tabii ki çok daha üstün Android den...Bunun nedeni bence uygulama sayısının yanında uygulama niteliği..Android de işe yaramayacak sürüyle uygulama var..Bunlar olmasa Android daha stabil olur bence..IOS ise yavaş yapıyor kaliteli yapıyor ve doğru da yapıyor bence..

Yazdıklarının yarısına katılıyorum yarısına katılmıyorum.
"Android'de işe yaramayacak uygulamalar var" düşüncesi doğru olabilir. Çünkü ucuz Android cihazlarda var.
iOs'daki uygulamaların kalitesiz olması demek intihar demektir. Adamlar en az 2bin TL sayıyor bir de kalitesiz uygulama yükleyeceklerse intihar etsinler daha iyi :D

15097

15097

Üye
Konun %50'si kullanmadığım özellikler :D Kalan %50'si ise ara sıra kullandığım özellikler :) Benim için pek faydalı bir karşılaştırma olmamış.

Android widget konusunda iyimiş :)

tabi daha iyi çünkü ios'ta widget mı var :kıskıs:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
diyolar bi kod kirliliği mod kirliliği. sanki sistemi kaynak kodlarına ayırdınızda gördünüz kodlarını. sonuçta bu devirde oyunlar bi iosa bide androide çıkıyor. bu en basit olay.

• Beğen
Tepkiler: CorbyW ve Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
diyolar bi kod kirliliği mod kirliliği. sanki sistemi kaynak kodlarına ayırdınızda gördünüz kodlarını. sonuçta bu devirde oyunlar bi iosa bide androide çıkıyor. bu en basit olay.

+1 :alkis

CorbyW

CorbyW

Üye

:aha:

sataer

Üye

android tüm telefonların kodları paylaşılıyor zaten bu yüzden açık kaynak. Android in kod kirliliği olduğunun en güzel kanıtı senin telefonun ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
android tüm telefonların kodları paylaşılıyor zaten bu yüzden açık kaynak. Android in kod kirliliği olduğunun en güzel kanıtı senin telefonun ;)

arkadaşım elalemden duyupta burda konuşmak burda kolay. inan benim telefonumu bi kere eline versem başlarım koduna len dersin. sonuçta biz sistemi yazmıyoruz, kullanıyoruz deme. oyunlarda bi bize bide iphone'a çıkıyo yalanmı? kod kısmıyla bırakalımda sistemlerin yazılımcıları ilgilensin. sanki telefonu alınca komut dizini ile kod giripmi kullanıyonuz? sizene kod kirliliğinden?

Matador03

Matador03

Üye

tabi daha iyi çünkü ios'ta widget mı var :kıskıs:

Var ;) ama JB'li olunca ;)

- - - Eklendi - - -

arkadaşım elalemden duyupta burda konuşmak burda kolay. inan benim telefonumu bi kere eline versem başlarım koduna len dersin. sonuçta biz sistemi yazmıyoruz, kullanıyoruz deme. oyunlarda bi bize bide iphone'a çıkıyo yalanmı? kod kısmıyla bırakalımda sistemlerin yazılımcıları ilgilensin. sanki telefonu alınca komut dizini ile kod giripmi kullanıyonuz? sizene kod kirliliğinden?

Eğer 2.000 lira verip hala güncellemeye muhtaçsam o kod kirliliğini beni fazlasıyla indirir ;)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

Var ;) ama JB'li olunca ;)

- - - Eklendi - - -

Eğer 2.000 lira verip hala güncellemeye muhtaçsam o kod kirliliğini beni fazlasıyla indirir ;)

tamam o zaman sen alma. ama kullanmadanda yorum yapmamanı öneriyorum sana. apple iphone 4'ü geri toplatmıştı anten sorunundan dolayı. düşün bak donanımsal sorun bide. ne yani apple kötü firmamı oldu? asla. önemli olan hatayı telafi etmek. ki ben cihazımda güncelleme gerektiren bi sorun görmedim.
ha dersenki yok senin cihazında var sorun biliyom ben diye, bilmem.

Matador03

Matador03

Üye

tamam o zaman sen alma. ama kullanmadanda yorum yapmamanı öneriyorum sana. apple iphone 4'ü geri toplatmıştı anten sorunundan dolayı. düşün bak donanımsal sorun bide. ne yani apple kötü firmamı oldu? asla. önemli olan hatayı telafi etmek. ki ben cihazımda güncelleme gerektiren bi sorun görmedim.
ha dersenki yok senin cihazında var sorun biliyom ben diye, bilmem.

O şekilde demedim :) Genel anlamda kastettim , yani çoğu kullanıcı yorumunu okudum da herkes güncellemeye muhtaç yaşıyor gibi . Ama tabi sağlam olan daha doğrusu bir sonraki parti ürünü olanlar vardır ya da sorun olmayanlar :) Genel kastettim yanlış anlaşılmasın

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
anladım. sorunsuz cihaz yok demem. ama bizim 44 kişilik klüpte güncelleme sorunu yaşayan görmedim. tabi ısınıyo felan diyenler var o Allah'ın emri :D
ama videoda frame atlaması gibi şeyler yok bizimkilerde.

Matador03

Matador03

Üye
Yav o zaman bu bazı siteler yanlı davranıyor diyeceğim ama vallahi de billahi de gördüm abi frame atlama hem de barizdi :hmmm gerçi birçok güncelleme geldi ama :hmmm iPhone'u bu yüzden seviyorum işte istediğini yap en fazla 35-40 derece oluyor :)

sataer

Üye
Hangi android cihaz romsuz rootsuz stabil çalışıyor kardeşim geç bu cihazı kullan ayaklarını haftanın 3 günü avmde çalılıyorum ve sürekli gidip kurcalarım cihazları one x androidin kod kirliliği olduğunun canlı ıspatıdır. Ben cihaza 2000 tl verecem menüde kasacak takılacak sonra banane kod kirliliğinden geç sen o işleri geç.. Çok şükür sen sıkıntı çekmemişsin adına sevindim ama yerinde olsam hazır değiştiriyolarken yenisini alırım.. Android özgür olduğundan kullanılkr stabil diye değil.

Matador03

Matador03

Üye
Hangi android cihaz romsuz rootsuz stabil çalışıyor kardeşim geç bu cihazı kullan ayaklarını haftanın 3 günü avmde çalılıyorum ve sürekli gidip kurcalarım cihazları one x androidin kod kirliliği olduğunun canlı ıspatıdır. Ben cihaza 2000 tl verecem menüde kasacak takılacak sonra banane kod kirliliğinden geç sen o işleri geç.. Çok şükür sen sıkıntı çekmemişsin adına sevindim ama yerinde olsam hazır değiştiriyolarken yenisini alırım.. Android özgür olduğundan kullanılkr stabil diye değil.

Bir sIII'ü eline al da kullan o zaman ;) Gör bakalım stock romla nasıl stabil olunurmuş ;)

sataer

Üye

Bir sIII'ü eline al da kullan o zaman ;) Gör bakalım stock romla nasıl stabil olunurmuş ;)

s3 ü henüz kullanma şansım olmadı ama kardeşim farkındaysan sistemi tartışıyoruz yani cihazları değil tek tek androidli yığınla telefon var.. S3 de stabil olmazsa ayıp değil mi artık? Kaç ay stabil kalır sence peki sorarım sana.. S3 çıkalı kısa zaman oldu samsung kodları paylaştı hemen neden rom yapımı kolay olsun diye ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Android'i acaba kim stabil diye kullanıyor anlamadım :hmmm Ayırca herkes bir kod kirliliğinden bahsediyor.Doğrudur ama bence abartıldığı kadar değil..One X de bazı hatalar var ve sanırsam One X için bir güncelleme olacakmış ya da öyle bir şey tam bilmiyorum..Galaxy SIII ü bir eline al derim..

sataer

Üye

Android'i acaba kim stabil diye kullanıyor anlamadım :hmmm Ayırca herkes bir kod kirliliğinden bahsediyor.Doğrudur ama bence abartıldığı kadar değil..One X de bazı hatalar var ve sanırsam One X için bir güncelleme olacakmış ya da öyle bir şey tam bilmiyorum..Galaxy SIII ü bir eline al derim..

kısmet olursa bu hafta inceliyicem videolarda başarılıydı ama tasarım falan hoşuma gitmedi. Kod kirliliği inan abartılmıyor kardeşim samsung ve htc tizene geçince anlarsınız demek istenenleri. One x çıktığında rezil haldeydi güncellemelerle toparladı hala da güncellenecek ama çoğu teknosa ew de falan güncellenmemiş hali var

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
tamam o zaman sataer android kötü. ama o avm'deki cihazar hep açık, arka planda her şey açık, tüm özellikleri açık. üstelikte güncellenmemiş oluyorlar genelde.

ki zaten android stabil değil hiç gta 3 modern combat gangstar felan açmıyo.
zaten android stabil değil o yüzden flash desteği yok.
zaten android stabil değil o yüzden iosa kafa tutamıyo.
zaten android stabil değil o yüzden hiç launcher felan yüklenmiyo.
zaten android stabil değil bu yüzden dünyaca ünlü markalar hiç kullanmıyo.
zaten android stabil değil kod kirliliği bi siz anlıyonuz bu işten.
zaten androd stabil değil menüler kasıyor forumdada android kullanan en az 1000 kişi varsa bunlar enayi o yüzden menüsü kasan telefon kullanıyo.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kısmet olursa bu hafta inceliyicem videolarda başarılıydı ama tasarım falan hoşuma gitmedi. Kod kirliliği inan abartılmıyor kardeşim samsung ve htc tizene geçince anlarsınız demek istenenleri. One x çıktığında rezil haldeydi güncellemelerle toparladı hala da güncellenecek ama çoğu teknosa ew de falan güncellenmemiş hali var
Demek istediğim S III bence çok daha başka bir cihaz..Kabul ediyorum bunu zaten Android stabil bir sistem değil..Ama şöyle de bir soru geliyor adamın aklına: parası olmayan ne yapsın IOS alamaz ve zaten Nokia nın sistemleri bilindiği gibi..Android de insanlar için gayet cazip..Uygulama niteliğine bakan çok az insan var zaten..Çoğu insan uygulama çokluğuna bakar..Ha Android niteliksiz demiyorum kesinlikle ama IOS a göre maalesef böyle..

sataer

Üye
tamam o zaman sataer android kötü. ama o avm'deki cihazar hep açık, arka planda her şey açık, tüm özellikleri açık. üstelikte güncellenmemiş oluyorlar genelde.

ki zaten android stabil değil hiç gta 3 modern combat gangstar felan açmıyo.
zaten android stabil değil o yüzden flash desteği yok.
zaten android stabil değil o yüzden iosa kafa tutamıyo.
zaten android stabil değil o yüzden hiç launcher felan yüklenmiyo.
zaten android stabil değil bu yüzden dünyaca ünlü markalar hiç kullanmıyo.
zaten android stabil değil kod kirliliği bi siz anlıyonuz bu işten.
zaten androd stabil değil menüler kasıyor forumdada android kullanan en az 1000 kişi varsa bunlar enayi o yüzden menüsü kasan telefon kullanıyo.

ya kardeşim sen neden eleştiri kabul etmiyorsun? Ben android kötü mü dedim? Kod kirliliği stabil değil optimizasyon sıfır! Google mühendisleri kabul etse siz yine inkar edersiniz yahu az objektif olun. Çok kullanılan şey iyidir diye bir kanaate nasıl vardın ki sen şimdi. Ipad çok kullanılıyor ama asus transformers ipad e 5 basar anladın mı ;) android iosa kafa tutamaz evet hem de hiçbir koşulda iphone5 çıkınca gel görüşelim ;) bak ben her sistemi kullandım meego hariç. Flash player bir sene içinde çöpe çıkıyor biliyorsun değil mi? Samsung androidle en çok satan firma sence neden tizene çok para yatırıyor bunu cevapla bana bi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt