Tema yüklerken oluşan sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Tema yüklerken oluşan sorun
Merhaba arkadaşlar. ben x10i telefonu rootladım recovey de yükledim. temayı indirip olduğu gibi zip dosyasını sd karta ana dizne atdım. recovery menuya girip install yapmak istedim fakat böyle birşey çıktı ortaya...
İnstalling: SDCARD: _black.zip
Finding update package...
E:can`t mount / dev/block/mmcblkOp1 (or / dev/block/mmcblko)
(device or resource busy)
E:can`t mount SDCARD: _black.zip
İnstallation aborted

ne yapmam gerek? lütfen yardım edin

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaçlar lütfen yardım edin. bu sorun rom yüklerken de oluşuyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar kurban olayım yardım edin telefon çöktü resmen. rom yüklerken rom manager ile kapandı şimdi açılışta sony ericsson yazısından sonra bir resim açılıyor (telefon üzerine doğru bir ok işareti ve üzerinde de ! işaresi koymuş) ve tel kapanıyor yeniden.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşler çok rica ediyorum yardım edin. Hiç bir telefon programcısı açamadı teli. Tek umudum sizlersiniz

zızzz

zızzz

Üye
İlk olarak Recovery modun xrecovery miydi.recovery moda girebiliryormusun yok sa giremiyormusun bir de bootloaderı nı kırdın mı kırmadıysan sadece root yaptıysan sony pc companıon ile güncelle bootloaderı kırık ise 2.1 e geri dönüp 2.3.3 u tekrar yükle.

- - - Eklendi - - -

şuan aklıma bunlar geldi başka bir şey gelmiyor .

- - - Eklendi - - -

bak aklıma yeni geldi aşağıdaki linkten;
All Generic 2.3.3 Kits For X10i dan X10i_3.0.1.G.0.75_CUST-TR GENERIC 1242-7087.zip (136.5 MB)

indirip flashtooldan flaşlamayı dene.(Flaşlamak için dosyayı ftf dosyası olmalı onu C:\Flashtool\firmwares in içine at ve flashla.)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=936733

• Beğen
Tepkiler: Never_Back_Down
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
İlk olarak format at recovery moda girebiliyorsan giremiyorsan tek çare yeniden firmware atcan aynı şey bendede oldu firmware attım

zızzz

zızzz

Üye
İlk olarak format at recovery moda girebiliyorsan giremiyorsan tek çare yeniden firmware atcan aynı şey bendede oldu firmware attım

Bende de olurdu bu işlem ama ben uzun yolu uyguluyordum dediğim gibi önce 2.1 e sonra da 2.3.3 e çeviriyordum telefonu.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tesekkurler.arkadaslar. seus ile guncelledim sonunda. simdi sorunum su flash tool ile nasil flashlanir. kernel nedir?

zızzz

zızzz

Üye
bir önceki mesajımda yazıyor flashlıyacağın şeyin uzantısı ftf olmalı ve firmware klasörüne at ondan sonra flashtool a gel ve şimşek e bas ve flashla

- - - Eklendi - - -

bir de bu konu yardımcı olur sana

http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-araclari-bilgi/klavuz-sony-ericsson-xperia-serileri-icin-flas-araci-flashtool-nasil-kullanilir-ozellikleri-654062.html

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Tüşükkür ederim kardeşim herşey için.

zızzz

zızzz

Üye
Rica ederim.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
zızzz, kardeşim peki tema yüklerken yukarı da belirtdiğim sorun neden kaynaklana bilir?

zızzz

zızzz

Üye
Sdcard a ulaşamadığı içindir ya da görmüyordur. Onun da yöntemi vardı ama düzeldiğine göre boşver. Zaten bir dosya gerek onu bulamadım. Yine aynı sorum çıkarsa bakarız.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende de olurdu bu işlem ama ben uzun yolu uyguluyordum dediğim gibi önce 2.1 e sonra da 2.3.3 e çeviriyordum telefonu.
Bende firmware hazır duruyor aynı şey olunca telefonu bağlayıp firmawre atıyorum ama artık çok olmuyor önceden bir adımı atlıyordum rom atarken

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Aynı sorun gene var. rom da yüklerken tema da yüklerken bu sorun oluşuyor

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşım. minnetdarm

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Rom yüklerken zip dosyasının içinde boot.img dosyası varsa onu ilk önce bilgisayardan fastboot moddan telefona atcan sonra zip dosyasını recovery moddan yükliycen ben öyle yapıyorum daha kolay yolu vardır mutlaka bilen arkadaşlar yazar

zızzz

zızzz

Üye
Şimdi onu araştırıyordum ve dosyayı buldum Bu linkten indirebilirsin.

ve adb dosyasını C nin içine çıkar ve Başlat a gel çalıştır cmd yaz sonra aşağıdaki adımları izle.

cd C:\ adb
burada adb klasörüne giriyoruz ve
adb shell yazıyoruz bur da hata ve benzeri bir şey vermemeli sonsuz işaret gibi birşey çıkmalı.

sonra sırasıyla teker teker bunları yaz

rm -r /sdcard
mkdir sdcard
chmod 777 sdcard
sonra da temayı yüklemeyi dene bakalım olacak mı ondan önce xrecovey den backup alabilirsin ne olur olmaz diye.

- - - Eklendi - - -

Ha en önemli noktayı unuttum bunları xrecovery modundayken telefonu bilgisayara bağlayıp yapacaksın.

FGFC820

FGFC820

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ne yapmışın öule :) cmd nedir? dediğim gibi yeniyim androidde

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Kardeşim ne yapmışın öule :) cmd nedir? dediğim gibi yeniyim androidde
bunu windowsta yapcan başlat çalıştır yerine cmd yazcan
EDİT: Ekran görüntüsü aldım işte buna tıklıycan(Biraz aceleye geldi :D)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt