HTC ile ilgili küçük bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
HTC ile ilgili küçük bir soru
Büyük ihtimalle komik bir soru olacak kusura bakmayın, ya da bakın farketmez :D Ben haftaya HTC Evo 3D kullanıcısı oluyorum ve kafama takılan bir soru var teknosada bu telefonu incelerken görevli, hava durumu hiç internet kullanımı olmadan sadece gps ile güncellenir htc lerde dedi, bu görevli beni mi yedi yoksa gerçekten öyle mi eğer internet kullanılıyorsa ne kadar kullanılır ?

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşım sen en başta hata yapıyorsun alma o telefonu 3310 dan farkı yok

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Uydu değil internet kullanarak alır ve bu da fazla bi şey değil ama Android İşletim Sistemine sahip bir telefon alacaksanız eğer paket internet almanız şart :oke:

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
Ben EVO kullanıyorum şarj dışında her şeyden memnunum ve o paraya daha iyi telefon bulamazsın

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
yani çalışan seni yemiş :D öyle görünüyor.

nanotex

nanotex

Üye
Bende sınırsız internet var sırf o yüzden faturalı avea aldım ama elimde bir amiral gemisi yok hala alamadım :( :D

adı lazım değil

adı lazım değil

Üye
htc desire hd yi de önerebilirim

• Beğen
Tepkiler: nanotex

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle teşekkür ederim bir de @nanotex arkadaşım, telefonu kötülemişsin ama neye göre 1.2 ghz işlemci 1gb ram adreno 220 ile tam bir performans canavarı 3d benim için çok önemli değil ama o da bir artı htc sense ise zaten ayrı bir olay ayrıca fiyatı da 999 tl ye kadar düştü kısacası piyasanın en alınası telefonlarından biri. bu yorumunu anlamakta güçlük çekiyorum:megafon:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Gökhan arkadaşımızın kastettiği nokta herhalde ağırlığı ve kalınlığı yoksa tabi ki gayet güzel bir teknoloji ile donatılmış bir alet :oke:

• Beğen
Tepkiler: nanotex

sezeryus

Üye
evet jarz dısında çok iyi cihaz..

[alikan]

[alikan]

Üye
Arkadaşım sen en başta hata yapıyorsun alma o telefonu 3310 dan farkı yok

Vay bey 3310'da da çift çekirdek varmışta yıllarca biz kavrayamamışız :s Kullandığın telefona bakınca Evo için nasıl böyle bi yorum yaptın merak ettim. Hangi yeterliliği az geldi hangi kullanımında (web-oyun-video-arayüz vs.)sana yetmedi böyle düşündün, tebrik ediyorum seni dostum.

abandonware

abandonware

Üye
neyse teflonu daha satın almadıysan mutlaka xperia sola al derim ben sana. evo 3d kalın ve ağır :S beni sinir ediyo bazen. ben şahsenn evo yu satın almasaydım xperia solayı satın alırdım. hadi bakam hayırlısı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt