Nokia'ya Bir Elveda da Benden.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'ya Bir Elveda da Benden.....
5110-3210-3310-6610i-6600-6630-6680-6280-n73-n91-n79-5800 den sonra sn. Elop tan dolayı bende bıraktım.. Android'e geçse durumu böyle olmayacaktı ama ne yazık ki işte çoğu müşterisini Samsung'a kaptırdı.. Bunu üzülerek söylüyorum ki bu saatten sonra nokia'nın hiçbir telefonu alınmaz. Çünkü baya işten çıkarmalar oldu.. Bu da işlerin kötü gittiğinin kanıtıdır.. Yakında ülke ofislerinide kapatmaya başlarlar (hatta ABD yi kapatmışlar - -)

10 bin kişi çıkacak -
Almanya, Fransa ve Kanada'daki fabrikalarını kapatacak - Vertu satılacak... kısacası alırsanız nokia elinizde kalır.. üstelik daha uygulama vs de çıkmıyor.. O yüzden Nokia 701 mi yoksa samsung galaxy ace mi gibi konular açıp durmayın.. Cevabı burda var
:d:

• Beğen
Tepkiler: sphone, Silinen Üye 94869 ve Cihanî Sultan

KayraBey

KayraBey

Üye
Hayırlısı olsun arkadaşım.

kostheback06

Üye
bende 5830i ve s2var 5830ide gta3 ve max payne oynuom düşün farki

PixelWolf

Üye
pay pay

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Sen de canın çektiği için açtın değil mi?:DÖzenti:p

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
nokianın durumu çok vahim

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
bende 5830i ve s2var 5830ide gta3 ve max payne oynuom düşün farki

bende gta 3 ve nfs hot pursuite başladım :d: angrybird si ve nfs shifti bitirmiştim.. keşke zamanında androide geçseymişim.. 5800 yerine i7500 alsaymışım.. ama nasip kısmet.. nokia ya kaptırdığım son para o.. bu arada hesapladım da nokiaya 5.250 TL para kaptırmışım :hih:

- - - Eklendi - - -

dayanamadım vallaha :kop:

kostheback06

Üye
bende gta 3 ve nfs hot pursuite başladım :d: angrybird si ve nfs shifti bitirmiştim.. keşke zamanında androide geçseymişim.. 5800 yerine i7500 alsaymışım.. ama nasip kısmet.. nokia ya kaptırdığım son para o.. bu arada hesapladım da nokiaya 5.250 TL para kaptırmışım :hih:

abim askere gitcek diye son s2yi ona kaptirdim ama is yapiyo bu telefon

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Hayırlısı olsun.İnşallah Nokia hakkındaki görüşlerini görmezler inşallah tartışma çıkacak gibi gözüküyor :ehe

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlısı olsun.İnşallah Nokia hakkındaki görüşlerini görmezler inşallah tartışma çıkacak gibi gözüküyor :ehe

ee doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.. vallaha finallerimde bitti rahatım.. oturur hepsinin cevabını tek tek veririm :d:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ee doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler.. vallaha finallerimde bitti rahatım.. oturur hepsinin cevabını tek tek veririm :d:

Pek doğru değil açıkcası :kıskıs: ben katılmıyorum ama neyse :ehe

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Şuan galaxy S+ kullanıyorum ama yorumlar taraflı.Çoğu müşterisini kaptırması v.s doğru fakat bu saatten sonra Nokia alınmayacağını düşünmüyorum.Lumia serisi gayet alınasıca telefonlar.Bende şuanlık Lumia almaya pek sıcak bakmıyorum yalnız Pureview'li Lumia'ları beklemek lazım.Kapatılan fabrikalar işçiliği çok pahalı ülkelerdeki fabrikalar bu doğal bir olay.Bir çok telefon modelinden geleceğe yönelik işletim sitemlerinden vazgeçtiğin işçi çıkarması fabrika kapatması doğal gözüküyor.Nokia zor durumda fakat Microsoft'tan yıllık aldığı paralar bile ayakta kalmasını sağlar bence.Nokia batsa bile Microsoft çıkarır.

Şuan Samsung'un Android market dolayısıyla avantajları daha çok tabii.

kostheback06

Üye
abi bende nokiaciydim cok fark var nokianin dokunmatigi zor basiyodu

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
abi bende nokiaciydim cok fark var nokianin dokunmatigi zor basiyodu

Kardeşim ben şuan Nokia mükemmel falan demiyorum.Alınacak telefonları var ve 2013'te büyük ihtimalle çok çok iyi multimedya telefonları piyasaya çıkacak.Ayrıca sen hangi telefonunu kullandın dokunmatiği kötü olan rezezif telefonlarıysa doğal bir şey.

kostheback06

Üye
c5 c6 n97

khytr89

khytr89

Üye
    Konu Sahibi
nokia yı bitiren en büyük etmen zaten ekran teknolojisi.. apple o zaman iphone 3G yi çıkartmış htc HD2 yi.. hepsi kapasitif.. sen mal gibi git 5800 a basmatik tak... tamam 5800 ucuz ve çok sattı ama marka imajını feci düşürdü.. 2.en büyük hatayıda n97 ile yaptı.. 1.500tl lik tele bile gidip basmatik taktılar.. hala akıllanmış değil yeni çıkan asha zımbırtılarında bile hala basmatik kullanıyor.. samsungun en ucuz monte ya da corby de bile kapasitif var..

hadi bunu geçtim işletim sistemi windows ve symbian da berbat.. ne uygulama var ne birşey.. nokia microsoftun parasıyla geçinir diyorsunuzda microsoftu baya hafife alıyorsunuz.. adamlar zarar ettiren herşeyi kangren olmuş parmak gibi şak diye kesiveriyor.. zune si ve kendi telefonları tutmayınca adını bile anmaz oldular.. nokia böyle giderse şak onu da keserler. zaten gidişat onu gösteriyor..microsoft la samsung yine anlaşma yapmış.. aslında microsoft zamanında nokiayı değilde htc yi, alsaydı şu an mobil sektörde appleyle başabaş gidebilirdi.. denize düşen yılana sarılır misali nokia ya yapıştı.. ama işler dahada vahimleşirse bu ortaklık biter..yani ortaklıkları pamuk ipliğine bağlı. şu an applenin ve androidin gerilemesi mümkün değil.. google ve apple pazarı iyi domine ediyor.. hatta google androidli tel üretenlerden lisans parası almayı bırakın üstüne 5-6 dolar bile para veriyor.. googlenin tek kaynağı reklamlar.. microsoft ise lisans parası isteyerek telefonların fiyatını yükseltiyor.. lumia nın şansı %1..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...