HTC One V almayı düşünüyorum?[Yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf çekmem çok 5mp hd de varsa baya gider :D

61semih

61semih

Üye
İz[Mir]Kan;4842641' Alıntı:
Çok inandırıcı gelmiyor bu telefon :D Muhakkak bi açığı olmalı.Piyasada bu özellikler en az 1700lük bir telefonda var.Ekranı mı kötü flaşı mı yok üretildiği madde mi dandik :D Elime alma şansım da olmadı mağazalarda yok :D O yüzden korkuyorum şimdi hepsiburada dan şipariş etmeye.Eğer hiç bir eksiği yoksa gerçekten mükemmel
ekran görüntü kalitesi çok iyi değil.tek eksiği bu telefonun onun dışında fiyatından fazlasını hakeden bir telefon

omerfarukbaspin

Üye
xperia S :) 1000 liraya belki 1100 lira ya ama bulursun :) hepsini 2 ye katlar bu telefon kardeş :)

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
1550 lira ama xperia s :D Ekran çok kötü mü peki ben de 5800 vardı ondan kötü değildir umarım.Pikseller sayılıyor mu ya da parlaklık düşük mü?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
lumia 900 al bunun yerine

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi

Nokia değil mi o telefon?Nokiadan çok çektim adam gibi uygulama yok.Windows phonelarına var mı bilmem ama telefonda oyun oynayanlardanım ve bu özellik önemli

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar en fazla 1000 verebilirim adam gibi rami ghzi olan android oyun falan açan telefon yok mu o fiyata hiç

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4845063' Alıntı:
Nokia değil mi o telefon?Nokiadan çok çektim adam gibi uygulama yok.Windows phonelarına var mı bilmem ama telefonda oyun oynayanlardanım ve bu özellik önemli

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar en fazla 1000 verebilirim adam gibi rami ghzi olan android oyun falan açan telefon yok mu o fiyata hiç

1000 lira veripte parasını haketmeyen telefon alacağına Atrix al. Olmadı Neo V. O da olmazsa daha ne? :ehe

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
O telefonu bulmak mesele :D Elime almadığım için bi huzursuzluk var.Birde hepsiburadaki ürünlerde bi hata arıza yoktur umarım.Dh de birisi hbden alınan ürünlerde ısınma sorunu var demişti

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Lumia 900 de oyun oynayabileceği sanmıyorum..Motorola Atrix iyi telefondur.İnceleme fırsatı buldum gerçekten fena değil..Bunun yanında One V önermem...ICS de gelmedi diye biliyorum..Xperia Arc S veya Neo V lere de bakabilirsin veya Galaxy Wonder.Bunlar tercihtir..Xperia Arc S e bir bak istersen :).. Kolay gelsin iyi forumlar..

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler one v de ics yüklü geliyor ama özellikleri değmez o fiyata 4gb hafızanın 1i kullanılcaksa

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Galaxy W'nun kamerası daha iyiymiş :islik

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
    Konu Sahibi
Ekran olarak geri kalmış biraz :D

[video=youtube;2tTDQrqsITw]http://www.youtube.com/watch?v=2tTDQrqsITw&feature=related[/video]

Kamerada ezdi bizimki :D Beyaza boğmadı resmi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İz[Mir]Kan;4846560' Alıntı:
Ekran olarak geri kalmış biraz :D

[video=youtube;2tTDQrqsITw]http://www.youtube.com/watch?v=2tTDQrqsITw&feature=related[/video]

Kamerada ezdi bizimki :D Beyaza boğmadı resmi

:yuru

mavikumsal35

mavikumsal35

Üye
kardeşim aldınmı almadınmı bilmiyorum ama bende senin konuyu actıgın tarihte aldım kullanıyorum da ha

ama aldıktan iki ay sonra tlf bozuldu garantiye verdim nerde ise iki ayda zor geldi neymiş anakart yanmı üreticiden yenisi gelecekmiş filan iki ay odu nerede ise geldi ve ısınma sorunu var ram yetersizligi var almayı düşünüyorsan vaz gecc derimm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim adam konu açalı 4 ay olmuş yahu. hortlattın helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt