htc one x hakkında pek birşey okumadım zaten yeni bir telefon ama "neo v den uzak dur" u rahatlıkla söyleyebilirim... android 4 geldi ama gelemese 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kat daha iyi olurdu.. cihaz feci hantallaşıyor.. zaten çokta ısınıyor ve akıllara zarar bir sar değeri var.. dış kısmı çabuk çiziliyor ve krom yerleri klasik her sonyericssonda olduğu gibi pul olup dökülüyor.. arada tuşları basmıyor diye şikayet eden elemanlarda olmuştu.. kısacası berbat..
allah allah ya sen neo v kullanıyor musun acaba çizik bende yok şu an ısınma sorunu kötü ama abartmak gerekmez pul dökülmesi yok taş gibi hala ama yeni çıkan bi tel olduğu için htc tercih edilebilir
evet android 4 ile geliyor ama bataryası değişmiyor telefonun o kuşkulandıryor beni bataryası bitti diyelim ne yapaacağım yada telefon kilitlendi her kilitlendiğinde servise mi vereceğim? o yüzden neo v daha yakınım ama pek bilgim yok telefon ile ilgili ben oyun ve interneti iyi olan telefon istiyorum hepsi bu bana yetermi neo v
valla şu an açmadığı oyun uygulama yok tavsiye ederim ama yinede sen bilirsin
htc one x hakkında pek birşey okumadım zaten yeni bir telefon ama "neo v den uzak dur" u rahatlıkla söyleyebilirim... android 4 geldi ama gelemese 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 kat daha iyi olurdu.. cihaz feci hantallaşıyor.. zaten çokta ısınıyor ve akıllara zarar bir sar değeri var.. dış kısmı çabuk çiziliyor ve krom yerleri klasik her sonyericssonda olduğu gibi pul olup dökülüyor.. arada tuşları basmıyor diye şikayet eden elemanlarda olmuştu.. kısacası berbat..
htc daha önce kullandım.. cihazları sağlam ve stabil..
aklında olmayan bir cihazı önerip kafanı daha da karıştırmak istemiyorum ama samsung larda çok iyi.. üstelik sony ericsson diye bir marka yok artık..
2 si arasında kaldıysan htc..

Güncellemessin Olur Biter!
- - - Eklendi - - -
Yaşın 24 Mü yoksa 4 mü![]()
yaşımda 22 
kızsın diye ağzı bozmak istemiyorum ama git bir araştır.. artık sonyericsson diye bir marka yok.. bu 2 şirket ortaklığını bitirdi.. artık sadece sony var güzelimyaşımda 22
![]()
Bak Profilde İsim Filan Yazıyor Hani Bilmiyorsan
Sabah Sabah Güldürdün 

Kısaca Sana Şunu Söyleyeyim.
SE Xperia NEO Yaklaşık 1 bin TL
SE Xperia NEO V 700 Küsür
Ve Aralarındaki Tek Fark Kamera ( 8-5 )
- - - Eklendi - - -
Ahahaha KızmıyımBak Profilde İsim Filan Yazıyor Hani Bilmiyorsan
Sabah Sabah Güldürdün
![]()
bu arada sende beni güldürdün iyi mi
erkek adam kız nicki mi alır.. yazdır oraya rambo ya da terminator falan
.. o da olmadı bari harry potter yazdır ama emma watson ne biliyim yakışmıyor kusura bakma sadece nickine bakarak bu şekilde yazdımbu arada sende beni güldürdün iyi mi
erkek adam kız nicki mi alır.. yazdır oraya rambo ya da terminator falan
.. o da olmadı bari harry potter yazdır ama emma watson ne biliyim yakışmıyor
![]()

Teşekkür ederim ama senin gönderdiğin linkteki telefonlar 1000 TL üzerinde hep dediğim gibi 800-900 arasında bütçem var üstü çok zor. htc one v daha yeni olduğu için pek bilgide alamıyorum..sana link olarak pm den attım o telefonlardan birini al pişman olmazsın![]()