Rooney: "Kupayı kazanabiliriz"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rooney: "Kupayı kazanabiliriz"
İngiltere Milli Takımı golcü oyuncusu Wayne Rooney, Euro 2012 zaferi için oldukça güçlü olduklarını ve kupayı kaldırabileceklerini iddia etti.

Basın mensuplarına yaptığı açıklamada kupayı kaldırabilmeleri için şansın da yanlarında olması gerektiğini savunan Rooney, "Kupayı kaldırabilecek güce sahibiz. Biraz şansa ihtiyacımız var. Kadromuz oldukça güçlü isimlerle kurulu. Eskiye göre çok daha iyi organize oluyoruz ve kazanmak için daha fazla mücadele veriyoruz. Bu şekilde oynamaya devam edersek finale kadar çıkamamız için önümüzde bir engel kalmaz." şeklinde konuştu.

Kırmızı kart cezası sona eren ve Ukrayna karşısında oynacağı ilk 20 dakikanın kendisi için önemine değinen Manchester Unitedlı oyuncu, "Benim için karşılaşmanın ilk 20 dakikası çok önemli olacaktır. Bu dakikalar içerisinde kendimi nasıl hissettiğimi göreceğim. Basit bir oyun çıkarmaya çalışacağım. Zor paslar yerine kolay olanları deneyeceğim. Umarım asist yapar ya da gol atarım." ifadelerini kullandı.

Takım olarak turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını ve uluslarası düzeyde hiçbir zaman iyi bir turnuva geçiremediğini itiraf eden forvet oyuncusu, "Uluslarası turnuvalarda hiçbir zaman iyi oynayamadım. Hakkımda sakatlığım yönünde pek çok dedikodu çıktı fakat kendimi çok iyi hissediyorum. Turnuva için kadroya seçilen herkesin sağlık durumu iyi ve herkes burada olmaktan memnun. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Menajerimizin bir anlattığını uygulamaya çalışıyoruz." dedi.

Manchester United forması giyen Wayne Rooney, sözlerini takım arkadaşı Danny Welbeck için övgüler yağdırarak tamamladı.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hadi inşallah :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
:d: yarı finale çıkın yeter panpa

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Çok zor panpa ilerde üretken degiller millet fabrika gibi top oynuyo tak tak tak :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Çok zor panpa ilerde üretken degiller millet fabrika gibi top oynuyo tak tak tak :ehe

zaten bunları anlayamıyorum. Rooney Young ve Carroll mıdır nedir forvet, yedekte de Walcott var. Lampard Wilshere falan orta saha. Hâlâ gol atamıyorlar :ehe Ben FIFA'da İngiltere'yle çok atıyorum halbuki :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

zaten bunları anlayamıyorum. Rooney Young ve Carroll mıdır nedir forvet, yedekte de Walcott var. Lampard Wilshere falan orta saha. Hâlâ gol atamıyorlar :ehe Ben FIFA'da İngiltere'yle çok atıyorum halbuki :D

Ya tamam da sistem yoktu mesela bu sene sakaltlar olmasa felaket top oynuycaklardı.
Gerrard ileri çıkmaya korkuyo çünkü orta sahada kimse kalmıyo Parker'ın ne yapmaya çalıstıgı belli degil.
Ama arkada olcaktı Lampard yada Wilshere Gerrard serbest oynuycaktı Rooney ile ama simdi böyle mümkün degil ileri çıksa geri tehlike geride kalsa ileri çıkamıyolar.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ya tamam da sistem yoktu mesela bu sene sakaltlar olmasa felaket top oynuycaklardı.
Gerrard ileri çıkmaya korkuyo çünkü orta sahada kimse kalmıyo Parker'ın ne yapmaya çalıstıgı belli degil.
Ama arkada olcaktı Lampard yada Wilshere Gerrard serbest oynuycaktı Rooney ile ama simdi böyle mümkün degil ileri çıksa geri tehlike geride kalsa ileri çıkamıyolar.

Gerrard'a acıyorum. 3-5 yıldır zaten Liverpool'da bi şey kazanamıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...