cukuleaks
Üye
Fifa 2012 Renk Sorunu...
Telefonum galaxy s. Telefonu aldigim gunden beri yuklemedigim oyun kalmadi ve hepsinide sorunsuz bir sekilde oynadim. gel gelelim su fifa 2012 canimdan bezdirdi. Hayatimda fifa 2012 kadar lanetli bi oyuna rastlamadim. Hangi versiyonunu yuklediysem , hangi ekran boyutuna gore yuklediysem , wifidende indirsem sd dosyayida atsam oyun acilmiyordu. En sonunda bitane acilan buldum. Oda menudeyken atiyordu. Bi forumda okudum ucak moduna alinca duzeliyor diye. Gercektende duzeldi ve oyun acildi. Oyunu 0 kasmayla oynuyorum. Ama birde sunlara bakin....
Gordugunuz gibi renkler bu sekilde. bu renk sorunu sadece sahada var. Bu oyun androidde en sevdigim oyun. Bi duzgun calissa telefonumdaki oyunlarin yarisini silecem. ama nafile hic bi yerden bulamadim duzgun bi seklini. bilen varsa soylesin nasil duzeltecegim bu sorunu
Gordugunuz gibi renkler bu sekilde. bu renk sorunu sadece sahada var. Bu oyun androidde en sevdigim oyun. Bi duzgun calissa telefonumdaki oyunlarin yarisini silecem. ama nafile hic bi yerden bulamadim duzgun bi seklini. bilen varsa soylesin nasil duzeltecegim bu sorunu

Kolay gelsin geçmiş olsun.