Fifa 2012 Renk Sorunu...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Fifa 2012 Renk Sorunu...
Telefonum galaxy s. Telefonu aldigim gunden beri yuklemedigim oyun kalmadi ve hepsinide sorunsuz bir sekilde oynadim. gel gelelim su fifa 2012 canimdan bezdirdi. Hayatimda fifa 2012 kadar lanetli bi oyuna rastlamadim. Hangi versiyonunu yuklediysem , hangi ekran boyutuna gore yuklediysem , wifidende indirsem sd dosyayida atsam oyun acilmiyordu. En sonunda bitane acilan buldum. Oda menudeyken atiyordu. Bi forumda okudum ucak moduna alinca duzeliyor diye. Gercektende duzeldi ve oyun acildi. Oyunu 0 kasmayla oynuyorum. Ama birde sunlara bakin....

Gordugunuz gibi renkler bu sekilde. bu renk sorunu sadece sahada var. Bu oyun androidde en sevdigim oyun. Bi duzgun calissa telefonumdaki oyunlarin yarisini silecem. ama nafile hic bi yerden bulamadim duzgun bi seklini. bilen varsa soylesin nasil duzeltecegim bu sorunu :'(

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
normal sende hata yok fifa ilk xperia play için çıktı sonra bunu portladılar bundan daha sonra ea bütün telefonlar için fifa yayınladı orijinal olanı yükle

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal olan nerde?

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
valla android oyun bölümünde biraz konu karıştıracaksın

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Arastirdim ve bulamadigim icin sordum zaten :/

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
google a falan yaz o kadar insan buluyo

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Oyun uyumsuz çok belli. Sen ICS' mi kullanıyorsun?

PriZm

PriZm

Üye
bu sorun bendede ICS de oluyor.ve malesef galaxy s için apk si yok.chainfire kuracaksın düzeliyor.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Oyun uyumsuz çok belli. Sen ICS' mi kullanıyorsun?

Evet ics kullaniyorum. Nightly yuklu cm 9 rootlu 4.0.4 baya geciktim kusura bakmayin annem rahtizlandida hastaneye goturduk
Ee sonuc nedir? Varmi uyumlu?

- - - Eklendi - - -

bu sorun bendede ICS de oluyor.ve malesef galaxy s için apk si yok.chainfire kuracaksın düzeliyor.

Chainfire pro kurulu pluginlerde var nasil yapacam bi anlatsan?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Chainfire bende henüz kullanmadım.

- - - Eklendi - - -

Asphalt için deneyeceğim Chainfire'ı.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Neden ?asphaltta neden kullaniyosunki? Ayrica bnm fifa 2012 hala ole duruyo yokmu cozum? :/

PriZm

PriZm

Üye
Telefonu kendi yaptığım custom romu denerken bozdum :S düzelttiğim zaman sana çözümünü göstereceğim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Telefonu kendi yaptığım custom romu denerken bozdum :S düzelttiğim zaman sana çözümünü göstereceğim :)

:ehe Kolay gelsin geçmiş olsun.

Chainfire işi yattı, Android 2.3 GB'ye dönüyorum :)

PriZm

PriZm

Üye

:ehe Kolay gelsin geçmiş olsun.

Chainfire işi yattı, Android 2.3 GB'ye dönüyorum :)

tamam düzelttim.boot.img dosyasını yanlışlıkla gingerbread kerneli ile değiştirmişim :D
şimdi kendime ait olan ilk Android Romunu kullanıyorum:yuru :ehe

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

tamam düzelttim.boot.img dosyasını yanlışlıkla gingerbread kerneli ile değiştirmişim :D
şimdi kendime ait olan ilk Android Romunu kullanıyorum:yuru :ehe
Yaw benim fifaya noldu fifaya? Sinirden sildim. 1.3.8 her cihaza uyumliymus onumu indireyim ne yapiyim bi solesen? Bide su swapi ozelden bi atsan? Cokmu sey isiyorum? :D

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Omg :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt