Laptop alıcam öneri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
Laptop alıcam öneri :)
arkadaşlar ben 1-2 hafta içinde laptop alacağım ve araştırmadan almak istemiyorum fiyat 1000-1200 civarı şöyle fazla ısınmayan doğru düzgün oyun oynayabileceğim bir laptop arıyorum öneride bulunabilir misiniz?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Isınmayan oyun oynatan daha uygun laptop yok. Isınma sorununu da adresindeki soğutucuyla çözebilirsin.

Laptop 1,5 yıldır elimde ve hergün kullanılıyor. Tek sorunu yok, oyunları iyi oynatıyor. Ürünün yorumlarına bakarsan herkes memnun kalmış.

Üstelik pahalı falanda değil ;)

foreverthe

foreverthe

Üye
:)

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bence asus al ısınma problemi 0.

u_cosar

u_cosar

Üye
sana şunu söyleyeyim paylaşımsız ekran kartı al

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Konu Yeri Yanlis Arkadasim ..

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
furkan abi saol baktım laptopa ama büyük ihtimal packardbell alıcam 2gb ekran kartı 4gb ram intel i5 var fiyat 1200 dü gold da ayrıca amd pek sevmiyorum grafik olarak muhteşem ama ısınma intele göre daha fazla

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
furkan abi saol baktım laptopa ama büyük ihtimal packardbell alıcam 2gb ekran kartı 4gb ram intel i5 var fiyat 1200 dü gold da ayrıca amd pek sevmiyorum grafik olarak muhteşem ama ısınma intele göre daha fazla

Packerdbell 2GB ekran kartı varsa paylaşımlıdır demek ve oyun oynayamazsın :) Counter-Strike bile kasar :d:

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
ewt galiba paylaşımlı bir tane de samsung var i5 6gb ram 1gb ekran kartı paylaşımsız 1250 di bimeksde.
Bu baya sağlam görünüo

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
macbook air derim ama acayip tuzlu :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
ewt galiba paylaşımlı bir tane de samsung var i5 6gb ram 1gb ekran kartı paylaşımsız 1250 di bimeksde.
Bu baya sağlam görünüo

1GB ise genelde paylaşımsız olur. Sana tavisyem ekran kartlarının şunlardan düşük olmamasına dikkat et:

- AMD Mobility Radeon HD5650
- Nvidia GT520M

futbol123

futbol123

Üye
Bütçeyi biraz daha arttırın bunu alın oyun canavarı :) 1.sınıf ekran kartı var.

Polymath

Polymath

Üye
:)

Ya bunu al. Bence fiyatına göre kaçmaz.

Tehlike ";4846581][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Bütçeyi biraz daha arttırın [URL="http://www.bimeks.com.tr/urun/119168/hp-pavilion-dv6-6001st-entertainment.aspx' Alıntı:
HP Pavilion dv6-6001st Entertainment | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor[/URL] bunu alın oyun canavarı :) 1.sınıf ekran kartı var.
Tehlike ";4846581][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Bütçeyi biraz daha arttırın [URL="http://www.bimeks.com.tr/urun/119168/hp-pavilion-dv6-6001st-entertainment.aspx' Alıntı:

Yada bunu al. Bu daha iyi ekran karta sahip ama siz bilirsiniz tabiki. Bu biraz daha pahalı. Hp kalitesinde ama
[/SIZE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt