Turkcell in iphone 3gs deki yaptığı saçmalık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye
Turkcell in iphone 3gs deki yaptığı saçmalık
Arkadaşlar bildiginiz uzere 3gs nın fıyatı 739tl ye dusmustu.Bugun babamla almaya gittik telefonu nakit olarak nakit satılmadıgını söylediler.Nakit satılmıyorsa neden sitenizde bayi fiyatı 739tl dedim imei sinden dolayı mı ne olmuyormuş yalan attılar.Fatura uzerine daha ucuza geliyormuş hadi faturalı alalım dedik yine olmuyor 1 senelik hat istiyorlarmış babamın 10aylıktı anlıyacağınız alamadım :( aveadan alalım dedik ordada 799tl.

15097

15097

Üye
avea'dan al eğer sorun olmicaksa o kadarcık farktan bi şey çıkmaz :oke:

cyber

cyber

Üye
hayırlısı :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4838051]
60tl fark var :) babam hayatta almaz
[/QUOTE]

Baban da babaymış ha...:D

backwater

backwater

Üye
baba dediğin böyle olacak 60 tl 60 tl dir

_RYUK_

_RYUK_

Üye
60tl fark az olabilir ama para kolay kazanılmıyor

futbol123

futbol123

Üye
klongs

klongs

Üye
60 tl size az gelebilir ama asgari ücrette çalışanların 2 günlüğü o para

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki yeni hat ile birlikte alınca da mı satmıyorlar ayrıca cihazı simkiilitli mi veriyorlarmış

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
[QUOTE=" Tehlike ";4838963]
hayır en az 12 aylık faturalı hatlara veriyorlarmış abi :) sim kilidi yok
[/QUOTE]12 aylık faturalı hat olması yetmiyor yanlız son 12 aylık fatura tutarı toplamı da 600 tl civarında olması lazım galiba Türkcell de öyle bir şey vardı aynısı kontörlü hatlar için de geçerli son 12 ayda 600tl lik kontor yüklemesi yaptıysanız kontörlü hat üzerine de alabilirsiniz.

MrExpert

MrExpert

Üye
Arkadasim ben dun aldim 3gs sitede 739tl yaziyordu 3tane tim e gittim 800-850 tele arasinda fiyat verdiler bende sordum sitede 740 tl dedim onlar bana aynen soyle dedi " biz turkcell catisi altindayiz ancak turkcellin cihazini satmiyoruz başka yerden mal aliyoruz " dedi sonra bende sinirlendim ciktim .. yani anlicaniZ perakende satista fark bindiriolar... Bende sağ olsun yusuf abiden 780tl ye sifir aldim ... Su anda iphone umdan yaziyorum...

futbol123

futbol123

Üye
12 aylık faturalı hat olması yetmiyor yanlız son 12 aylık fatura tutarı toplamı da 600 tl civarında olması lazım galiba Türkcell de öyle bir şey vardı aynısı kontörlü hatlar için de geçerli son 12 ayda 600tl lik kontor yüklemesi yaptıysanız kontörlü hat üzerine de alabilirsiniz.
son 6ay toplamı 200tl olması lazımmış.

Arkadasim ben dun aldim 3gs sitede 739tl yaziyordu 3tane tim e gittim 800-850 tele arasinda fiyat verdiler bende sordum sitede 740 tl dedim onlar bana aynen soyle dedi " biz turkcell catisi altindayiz ancak turkcellin cihazini satmiyoruz başka yerden mal aliyoruz " dedi sonra bende sinirlendim ciktim .. yani anlicaniZ perakende satista fark bindiriolar... Bende sağ olsun yusuf abiden 780tl ye sifir aldim ... Su anda iphone umdan yaziyorum...
Bunlar kadar 3kağıtçılar yok zaten.Hayır nakit satışınız yoksa ozaman neden nakit 739tl yazmışlar ? istanbulbilişimde buldum ordan alıcam inşallah 765tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt