Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Cihazımı Hacklemek istiyorum
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
panatomax
Üye
Konu Sahibi
Belle Cihazımı Hacklemek istiyorum
Merhaba arkadaşlar cihazım c7 belle forumda araştırdım fakat birsürü konu çıktı hackle ilgili. En güncel olanını yapan arkadaşlardan link ve bilgi alabilirmiyim ? ilk defa böyle birşeye kalkışıyorum acaba riskleri varmıdır ? Şimdiden teşekkür ederim.
KxTR79
Üye
ya kardeşim her ne kadar zararsız oldugu söylensede ne zaman hack yapsam telefon çöp oldu kırıyodum hep flash attım yeni yazılım yükledim bence sakın karışma bu işe.bide diğer yapanların görüşünü al ama bu bana olmus olabilir birtek
Hack telefona bir zarar vermez, Garantine birşey olmaz, soft yada hard format atarak hacki kaldırabilirsin, Imzasız uygulamaları yükleyebilmen için hacklemen şart.
panatomax
Üye
Konu Sahibi
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama birkaç kişi daha görüşünü yazabilirse çok memnun olurum. Linkler için ayrıca teşekkürler.
Emrgncy
Üye
Herhangi bir sıkıntı yaşamazsın hackleyerek.
Servislik bir durum olursa telefona bir soft format atarsın hack iptal olur
aleranol
Üye
telefona birşey olma ihtimalı 1/10000 dir. O da başka uygulamalar yüzünden olur.
panatomax
Üye
Konu Sahibi
Pekala arkadaşlar çok teşekkür ederim yalnız 2 tane link verilmiş hangisinden yapıcağımı çözemedim hangisi daha güncel ?
OttomaN TigeR
Üye
aklın karışmadan en iyi şekilde benim verdiğim linkten yapabilirsin.
ÇaRşI 2387
Üye
norton hacki kullan o sorunsuz
larten123
Üye
norton hack ile yap ottoman kardeşin verdiği
panatomax
Üye
Konu Sahibi
tamamdır arkadaşlar çok teşdkkür ederim
OttomaN TigeR
Üye
geçmiş olsun keyfine bak.
larten123
Üye
hayırlı olsun
panatomax
Üye
Konu Sahibi
Çok teşekkürler arkadaşlar
aldemirfatih
Üye
bu işin adını değiştirmek lazım..hack değilde uyarlama olsa adı kimse çekinmeyecek... adı hack olunca çekiniyor millet..