Belle Digital Clock (LG) by dima-zh1 (mif olarak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Belle Digital Clock (LG) by dima-zh1 (mif olarak)
arkadaşların isteği üzerine linkteki konudaki saatleri sadece mif olarak paylaştım olmazsa istediğiniz başka mif ler varsa bana linki verin ben miflerini bu konu altında paylaşayım artık sis kullanılmaz oldu hep mif ler kullanılıyor. Hepsini aynı isimleriyle klasör klasör ayırdım. kullanmak istediğiniz mif i c/resource/apps içine kopyalayın değiştirilsinmi sorusuna ewet deyin bazen hemen değişmiyor saat restart yapmanız gerekebilir. Eğer avkon2 modu kullanıyorsanız o zaman e/resource/apps içine atmanız gerekiyor.

http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...-lg-by-dima-zh1-tum-saatler-super-624759.html

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hidayet02 ve jatvalca

backwater

backwater

Üye
teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
jatvalca

jatvalca

Üye
:tşk: emeğe saygı birader

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
güzel çalışma :tşk: böyle daha güzel oldu sil yeniden yükle derdide kalmadı ama nasıl kullanılacağını bilmeyen arkadaşlar için konuya diğer konunun linkinide ekleyebilirsin tabi sadece öneri dikkate almayabilirsin

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:

• Beğen
u_cosar

u_cosar

Üye

• Beğen
random1

random1

Üye

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

dede senin gözler baya bi bozulmuş sayfanın başına gidip bi daha bak istersen :) rica ederim...

- - - Eklendi - - -

:rica:

yok benim gözler iyi durumda dostum rahat ol.
ben mif kulanımı için söylemiştim o dediğimi :deal:, yalnız sen anlamamışsın :ah
mifleri de sisleri kulandığımız gibi kulanamıyoruz sitedede herkes bilgi sahibi değil bu konuda

• Beğen
hidayet02

hidayet02

Üye

dede senin gözler baya bi bozulmuş sayfanın başına gidip bi daha bak istersen :) rica ederim...

Hocam Ellerine Sağlık, Ama Yaren_dede Haklı. Mesela Ben O Dosyaları Nereye Atacağımı veya Kuracağımı Bilmiyorum...

Yinede Teşekkürler:)

• Beğen

kırmızıpelerin

Üye
:tşk: çok paylaşım

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

yok benim gözler iyi durumda dostum rahat ol.
ben mif kulanımı için söylemiştim o dediğimi :deal:, yalnız sen anlamamışsın :ah
mifleri de sisleri kulandığımız gibi kulanamıyoruz sitedede herkes bilgi sahibi değil bu konuda

iyi de diğer konun linki demişsin bundan da mifi ni paylaştığım saatlerin orjinal konusu geldi başka hangi konu war ki yine hata sende kabul et :) mif lerin nasıl kullanılacağını tarif et desen daha anlaşılır olurdu yine bilmiyorum senin sözünden başkaları ne anlıyor ama ben biraz kıtım yaa kardeş :) bana bişey söylerken iyicene açacan ayrıntılı söyleyecen ben öle anlıyom :) açıklamayı düzenledim.

- - - Eklendi - - -

Hocam Ellerine Sağlık, Ama Yaren_dede Haklı. Mesela Ben O Dosyaları Nereye Atacağımı veya Kuracağımı Bilmiyorum...

Yinede Teşekkürler:)

rica ederim kardeş açıklamayı düzenledim tekrar bakabilirsin

• Beğen
Tepkiler: hidayet02
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

iyi de diğer konun linki demişsin bundan da mifi ni paylaştığım saatlerin orjinal konusu geldi başka hangi konu war ki yine hata sende kabul et :) mif lerin nasıl kullanılacağını tarif et desen daha anlaşılır olurdu yine bilmiyorum senin sözünden başkaları ne anlıyor ama ben biraz kıtım yaa kardeş :) bana bişey söylerken iyicene açacan ayrıntılı söyleyecen ben öle anlıyom :) açıklamayı düzenledim.

- - - Eklendi - - -

rica ederim kardeş açıklamayı düzenledim tekrar bakabilirsin

neyse dostum galiba bu konuda bir anlaşmazlık oldu aramızda
sen direk gözlere dalınca :ehe
bende biraz uyuz oldum açıkçası...
konun zaten güzel paylaşımlarında sadece fikrimi belirttim tabikide istediğin gibi düzenleyebilirsin konunu

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

:rica:

- - - Eklendi - - -

neyse dostum galiba bu konuda bir anlaşmazlık oldu aramızda
sen direk gözlere dalınca :ehe
bende biraz uyuz oldum açıkçası...
konun zaten güzel paylaşımlarında sadece fikrimi belirttim tabikide istediğin gibi düzenleyebilirsin konunu

hadi bişi demiyim artık pm den aldın ağzının payını o yeter sana :) bida olmasın böle uyuz muyuz sewmem ben öle şeyleri yoksa ilacını gönderirim :) şaka maka bilgilendirme için saol kardeş dalgınlığıma gelmiş belirtmeyi unutmuşum diyelim konu kapansın uyarmı :)

- - - Eklendi - - -

walla biraz devrik bi cümle gibi olmuş ama rica ederim :)

bulentcan91

bulentcan91

Üye
teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt