c601 konusurken karsı tarafta yankı yapıyor yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

serkes73

Üye
    Konu Sahibi
c601 konusurken karsı tarafta yankı yapıyor yardım edermisiniz
c601 aldım 1 ay once biri aradıgında arayan kişi sesinin tekrar kendine gittiğini söylüyor nedeni ne olabilir bilen varmı

die4you.

Üye
Kulaklıkla kullanıp test edin bir de.

Ayrıca hoparlör'ü açıp konuşuyorsanız sesi gitmesi,kendi sesini alması normaldir.

TheCower

TheCower

Üye
Efekt de olabilir.

serkes73

Üye
    Konu Sahibi
hoparlörü acmıyorum efekt ne acaba?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Büyük ihtimal hattan kaynaklı.
Hele hele karsı taraf sabit hat ise.

__xXx__

__xXx__

Üye
cihazdan kaynaklı olacağını sanmıyorum hattandir büyük ihtimalle die4you ya katılıyorum bir de kulaklıkla deneyin

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
5800 de ara sıra bende yapıyordu 1 sefer konuştuktan sonra düzeliyordu

asslike

Üye
hocam c601 yankı problemi bendedevar kapatıyorum yine yankı yapıyor üstelik sürekli karşı taraf bana sesim yankıyor diyor
bluetooth ve kabloluk kulaklığı takınca sorun yok ama avize ile konuşurken karşı taraf sesinin yankıdığını söylüyor

isokor

Üye
Aynı sorun bende de var arkadaşlar(c6-01) sabit hat ya da hatla ilgisi yok kaç kişiyi aradıysam ya da arandıysam karşı taraf sesini hep ikili duyduğunu söylüyo. Garantiye göndercem telefonu bakalım dönüşünün muhteşem olacağını umuyorum:p

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonla ilgili degil bu olay şebekeden kaynakli servis bişey yapmayacaktir buyuk ihtimalle

larten123

larten123

Üye
aynısı bana da oluyor

avcitalip

avcitalip

Üye
birisi demişti bana telefonunuz dinleniyor olabilir,aynı hattı başka bir cihazda deneyin...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şebekeden kaynaklı arkadaşım servıs bışey yapmaz

- - - Eklendi - - -

birisi demişti bana telefonunuz dinleniyor olabilir,aynı hattı başka bir cihazda deneyin...

bip sesi almıyosan korkacak bişey yok

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
#31# tuslayıp ardından kendi numaranı tusla ve arat eger çalısyorsa dinleniyosun dostum :polis:

yaban12

Üye
#31# tuslayıp ardından kendi numaranı tusla ve arat eger çalısyorsa dinleniyosun dostum :polis:

numara meşgul diyor acaba dinleniyormuyum.

- - - Eklendi - - -

bendede aynı sorun var. Nokia c6 telefonumu güncelledikten sonra oldu.

Üst Alt