HTC EVO 3D - MOTOROLA ATRİX arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
HTC EVO 3D - MOTOROLA ATRİX arasında kaldım
evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu iki telefon arasında kaldım htc evo ilk satış fiyatı 1999 tl iken teknosa da şuan 999 tl atrix in fiyatıda 980 tl objektif bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum önceliklerim oyun performans internet kamera..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Öncelikle merhaba. Htc Evo dan bahsetmek gerekirse 3 Boyutlu ekranıyla ön plana çıkan bir telefon. Ağırlığı ve kalınlığı insanı iten özellikleri ama Bluetooth 3.0, 3D video çekimi, 1.2 Ghz Çift Çekirdek işlemci, Ekranın biraz daha büyük olması ve bataryanın daha uzun gittiği ön plana alırsa Evo 3D alınası duruyor.

Atrix e gelirsek 1.0 Ghz Tegra 2 işlemcisiyle dikkat çekiyor oyunlar açısından avantaj senin için. Hafıza da daha iyi 16 GB telefon hafızası var Atrix te ama Evo 3D de 1 Gb telefon hafızası var. İkisinde de arttırabilir hafıza var yani hafıza kartı destekliyor.

Sonuca gelirsek Htc Evo 3D derim eğer hafiflik kalınlık sorun olmazsa ;) Yok ben kibar telefon isterim dersen Atrix in de pek bir farkı yok ama Htc Evo 3D daha iyi :oke:

- - - Eklendi - - -

Buraya da bakmalısın ;)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence Evo 3D daha iyi bir tercih olacaktır senin için.Artix'de iyi ama Evo 3D bana göre daha başarılı.Hem 3 boyutlu çekim, ve ekran özelliği daha çekici kılıyor o telefonu.Kabalığa bakarsak ikiside odun gibi o ayrı :D

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız için teşekkür ederim benim evo 3d den yana en büyük şüphem ''ekranın 3d olması nedeniyle gözü çok yoruyor'' şeklindeki yorumlar atrixin de ekranı lcd tft olması kötü ne yapsam bilemedim :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
cevaplarınız için teşekkür ederim benim evo 3d den yana en büyük şüphem ''ekranın 3d olması nedeniyle gözü çok yoruyor'' şeklindeki yorumlar atrixin de ekranı lcd tft olması kötü ne yapsam bilemedim :D

3D kullanımda gözü yoruyor ama ekranı hep 3D kullanmıyorsun ki.Sadece video v.b özel uygulamaları 3D kullanıyorsun.Her şey 3D değil yani.Gözünü çok yormaz merak etme.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Abartıldığı kadar değil çok zevkli bir kullanımı var bilginize Evo 3D nin hele ki sense arayüzü var tamamdır :)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Tegra oyunları diyorum :D ha ne ki bu tegra oyunları diyorsan

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
evet arkadaşlar başlıkta dediğim gibi bu iki telefon arasında kaldım htc evo ilk satış fiyatı 1999 tl iken teknosa da şuan 999 tl atrix in fiyatıda 980 tl objektif bir şekilde yorumlarınızı bekliyorum önceliklerim oyun performans internet kamera..

Senin söylediğin fiyatın tam 100 lira altında Hepsiburada'da bulabilirsin Atrix'i ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Senin söylediğin fiyatın tam 100 lira altında Hepsiburada'da bulabilirsin Atrix'i ;)

Tamam bu çok iyi işte kafası daha da karışcak ucuz mu pahalı mı telefon diye :ehe

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
Pff valla ne zor işmiş telefon seçmek :D En iyisi iki telefonu da elime alıp bi güzel incelemek

61semih

61semih

Üye
Öncelikle merhaba. Htc Evo dan bahsetmek gerekirse 3 Boyutlu ekranıyla ön plana çıkan bir telefon. Ağırlığı ve kalınlığı insanı iten özellikleri ama Bluetooth 3.0, 3D video çekimi, 1.2 Ghz Çift Çekirdek işlemci, Ekranın biraz daha büyük olması ve bataryanın daha uzun gittiği ön plana alırsa Evo 3D alınası duruyor.

Atrix e gelirsek 1.0 Ghz Tegra 2 işlemcisiyle dikkat çekiyor oyunlar açısından avantaj senin için. Hafıza da daha iyi 16 GB telefon hafızası var Atrix te ama Evo 3D de 1 Gb telefon hafızası var. İkisinde de arttırabilir hafıza var yani hafıza kartı destekliyor.

Sonuca gelirsek Htc Evo 3D derim eğer hafiflik kalınlık sorun olmazsa ;) Yok ben kibar telefon isterim dersen Atrix in de pek bir farkı yok ama Htc Evo 3D daha iyi :oke:

- - - Eklendi - - -

Buraya da bakmalısın ;)

pardon evo 3d nin mi bataryası daya uzun süre idare ediyor ?

61semih

61semih

Üye

Kıyaslamada öyle gösterdiği için öyle söyledim farklı olabilir yanlış yazılmıştır ;)

atrix 1940 mAH,evo3d
1730 mAh
, atrix in ekranı 4inç evo 3d 4,3 herşey kagıt üstünde şarj konusunda atrix üstün görünüyor.tabiki yazılımsal etkenlerde çok önemli fakat sense arayüzü güzel olduğu kadar rami çaşıştırıyor olduğundan burdanda bir eksisi var ve htc nin şarj konusunda kronik sorunu var zaten.

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekkür ederim bugün teknosa ya gittim ve htc evo 3d yi inceledim gerçekten hoşuma gitti dokunmatiği, sense 3.0, kamerası ve ekranı çok iyi sanırım bunu alacağım son bir sorum olacak htc nin meşhur hava durumu widgeti ne kadar internet kullanır teknosadaki görevli internet kullanmaz gps kullanır o da bedava olur dedi gerçekten öyle mi ?

kazarcan

kazarcan

Üye
hee aynen

61semih

61semih

Üye
herkese teşekkür ederim bugün teknosa ya gittim ve htc evo 3d yi inceledim gerçekten hoşuma gitti dokunmatiği, sense 3.0, kamerası ve ekranı çok iyi sanırım bunu alacağım son bir sorum olacak htc nin meşhur hava durumu widgeti ne kadar internet kullanır teknosadaki görevli internet kullanmaz gps kullanır o da bedava olur dedi gerçekten öyle mi ?
gps ten havadurumu bilgisi alma gibi birşey sözkonusu olmaz sadece havadurumunu alırken gps ten hangi konumda olduğuna bakıyor ve bulunduğun şehirdeki havadurumunu güncelliyor.

balıkhapı

Üye
Evo derim hem ics de geldi

StunnerDead

StunnerDead

Üye
bence de evo 3d.

hgcman

Üye
    Konu Sahibi
evo 3d aldım arkadaşlar gayet de mutluyum sağolun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...