nokia 500 nokia x6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
nokia 500 nokia x6
arkadaşlar eskiden x6 kullanıyordum telefonu cok fena düşürdüm bozuldu daha tamirde olmadı 3-4 ay sonra yeni telefon aldım nokia 500 x6 özellikleri daha yüksek ama dikkatimi birşey cekiyor nokia x6 daha pahalı özellikleri düşük oldugu halde neden böle anlamadım

burda karşılaştırma

cyber

cyber

Üye
nokia 500 de gpu yok ki

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
İkisinde de gpu yok ;) Neden böyle Nokia X6 ilk çıktığında 1000 TL gibi bir fiyattan çıkış yaptı ve o zaman ki piyasa bunu gerektiriyordu şimdi de en fazla bu kadar aşağı çekebildiler Nokia 500 ün çıktığı dönemin koşulları fiyatını belirledi farkları bu. Ama tabi ki cihazlar arasında farklarda mevcut bu da etkili kamera flaşı ve Carl Zeiss Optik Lens Farkı, 3G ve Wifi bunlar arada ki fiyat farkı için Nokia ya göre yeterli sebepler :oke:

MrExpert

MrExpert

Üye
X6nin kendi hafizasi var ve gpu daha iyi...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gpu yok ikisinde de,ikiside hemen hemen aynı performans sunar gpu yoksa performans vasattır.
S^3'ün hiçbir özelliginden faydalanamayan bir 500 yerine s60v5'in oyun uygulamasından faydanlanmayı yeglerim,
kamerası,saglamlıgı,müzik kalitesi ve birkaç artı yüzünden ikisi arasından kalsam x6 alırdım.

ANIL

ANIL

Admin
:) işlemciyimi kast ediyorsun arm 11 1000mhz işlemci var

gpu (grafik işlemcisi) yok o yüzden hd oyunları oynayamazsın. Nokia 500 daha yeni bir telefon. İlerde Nokia 500'de ayda 1 liraya satılır diye düşünüyorum.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia 603 alsana 500 ile aralarındaki fark çok az diye biliyorm. 599 tl'ye araştırırsan 550 tlye de bulabilirsin. Nokia Belle FP1'in zevkini çıkarırsın.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo

sakaryam54500

Üye
    Konu Sahibi
gpu yok ikisinde de,ikiside hemen hemen aynı performans sunar gpu yoksa performans vasattır.
S^3'ün hiçbir özelliginden faydalanamayan bir 500 yerine s60v5'in oyun uygulamasından faydanlanmayı yeglerim,
kamerası,saglamlıgı,müzik kalitesi ve birkaç artı yüzünden ikisi arasından kalsam x6 alırdım.

kardeş 500 çiftli dokunmatik var + işlemcisi ve ram 2 kat daha iyi 500'ün ben x6 kullandim sadece fiyat farkini anlamdim dedim ben birde sadece net için kullanıyorum oyunu bilgisayarda oynarım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
kardeş 500 çiftli dokunmatik var + işlemcisi ve ram 2 kat daha iyi 500'ün ben x6 kullandim sadece fiyat farkini anlamdim dedim ben birde sadece net için kullanıyorum oyunu bilgisayarda oynarım

Çiftli dokunmatik ne ise yarıycak ki gpu olmadan? Nette sayfalara çift dokunma yaparak zoom yapabiliyormusun kasmadan stabil sekilde.2 kat ram neye yarıycak olmayan oyunları mı tasking yapicaksın?
X6'nın fiyatını arttıran nedenler ; kamera kalitesi malzeme kalitesi ve müzik kalitesi (ayrıca comes with müzik olayı var)
Yeni ögrendigim bir durum ve ekranı gorilla glass.
Keske 50-100 daha ekleyip 500 yerine 603 alsaydın.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
HakaN-06

HakaN-06

Üye
Gökhan gorilla glass hariç katılıyorum panpa :D adamın dibisin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Gökhan gorilla glass hariç katılıyorum panpa :D adamın dibisin

Panpiş ona da katılsan iyi olur ekrana baya giriştim igne ucu kadar çizik vuruk çürük çarık yok bos bi zamanımda video çeker atarım :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Benim ekran servisten geldikten sonra çizildi. O zaman kvk benim telefonun kasayı çakma kasayla değiştirdi :D ama sen gorilla glass diyosan öyledir sana güvenim sonsuz

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Öyle moruk gorrilla'nın sitesine girdim hangi cihazlarda kullanıldıgı yazıyo ordan da baktım resmi olarak da onaylamıs oldum :D

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Haklısın kanka. Konu sahibi kızmaz inş muhabbeti kurduk konu dağıldı :D dün gene 4S geçti elime tekrar hayran kaldım. X6 elime alasım gelmiyo artık

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
La olm çık konudan la muhabbet kurdun kızar tabi adam :D Hem uyuyum ben bilgisayar finalinde sıkıntı oldu,benim not islenmemis numaramı falan optige yanlıs mı kodladım naptım :D yarın okula gidicem yine yarın konusuruz

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Tamam !!bir11!!

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
:trip:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt