iphone fiyatları ne durumda?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
iphone fiyatları ne durumda?
merhaba arkadaşlar;
maalesef apple cazibesine kapıldım fakat 1000+ falan verecek maddi durumum da yok :D
araştırmamı yaptım kendimce, bir telefondan beklentilerim çok çok yüksek değil, iphone normal 3 yeter bana fakaat ben bunun sıfırını bulabilir miyim? yahut 3gs ne kadardır?

en ucuz nereden bulabilirim? ben de iphoneum olsun istiyorum :D öyle bir durum olursa kullandığım telefonu satıp eklemeyle iphone' a geçeceğim.

15097

15097

Üye
3gs turkcellde 1042 lira :)

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3 daha piyasada yoktur herhalde :D

fnldstntn

Üye
iphone 3 almanı hiğ tavsiye etmem günümüz ios uygulama ve oyunlarının çoğunu çalıştıramazsın...en az 3gs..fiyat olarakta 2. El iyi durumda olanı 650-700 e rahatla bulursun...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Benim arkadaş iphone 3gs 2. elini 400 lşraya almış. ne kadar sağlam orasını bilmiyorum :)

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
o vakit bu yaz para biriktirmem lazım 3gs sahibi olabilmem için :) doğru bir de sağlamlık meselesi var araştırıyorum şimdiden inşallah düzgün bir şey çıkar :) arkadaşlar bir de şarjı sıkıntı diyorlar o konuda da ilk mesajımdaki soruma ek olarak cevap alabilir miyim?

bu arada yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkürler, gene de fazla bilgi göz çıkarmaz tabii :)

- - - Eklendi - - -

bir de bir dee unutmadan şunu sorayım, bu galxy notelarda reklamlarda gösterilen bir özellik var kalemiyle resimler falan çizip eklemeler yapılabiliyor;

misal iphoneların herhangi bir modelinde var mı böyle bir uygulama, özellik...
pdf dosyanın üstüne çiziktirme yapabilir miyiz?

cyber

cyber

Üye
3gs turkcellde 739 muydu neydi

güneşidevirmek

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cevap veren herkese :)

15097

15097

Üye
pardon fiyatını yanlış söylemişim kafam eskiye gitti :) 738 lira turkcell'de

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
pardon fiyatını yanlış söylemişim kafam eskiye gitti :) 738 lira turkcell'de
Tim lerde mi 738 lira tam olarak nerede bu fiyata var onu da söyleyebilir misiniz tüm Türkiye deki Turkcell bayilerinde aynı fiyata mı

MrExpert

MrExpert

Üye
3gs turkcellde 800tl

zotacing

zotacing

Üye
Hala pahalı fiyatlar.

süper nova

süper nova

Üye
Biraz önce turkcell in sitesine baktım peşin fiyatı için 739 tl yazmış internet sitesinde böyle ama gerçekte ne yapıyorlar bilmiyorum.

15097

15097

Üye
Biraz önce turkcell in sitesine baktım peşin fiyatı için 739 tl yazmış internet sitesinde böyle ama gerçekte ne yapıyorlar bilmiyorum.

sitesinde öyle oldugu icin gercektede öyle olmak zorunda :oke:

süper nova

süper nova

Üye
800 de iyi aslında fena fiyat değil ama bu sefer de stoklarında 3gs olan bayi bulamıyorum :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt