Deluxe Label Two by Lao Stia

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BojaN-18, yutkun, asigsasi ve 1 kişi daha

Tuba

Tuba

Üye
Teşekkürler...

jatvalca

jatvalca

Üye
yok birader yok sen bana aldıracan n8 i ama dur kardeş yaw valla param yok
neyse meğe saygı teşekkürler kardeşim

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
yok birader yok sen bana aldıracan n8 i ama dur kardeş yaw valla param yok
neyse meğe saygı teşekkürler kardeşim

çok deil hergün 3-4 lira at bi kenara 10 ay sonra elinde N8 :) biraz sabır ve biraz birikimle alınmayacak şey yoktur ben ne zorlukla aldım biliyo musun ilk çıkacağı zaman bi dokunmatik tel alayım istedim nette biraz araştırdım ve n8 i gördüm resmen aşık oldum güya eylül de gelecekti türkiye ye ama kasım 1 de geldi bizim memlekete yazın başından kasıma kadar 600 tl biriktirdim ve o zaman işsizdim esnaf bi dükkanda 75 tl haftalıkla çalışıyodum :) ben nazilli de oturuyorum aydın nokia sho pa aradım hemen bi tane ayırttım ertesi gün gittim alım kalan parayıda bi komşunun kredi kartını 3 aya böldürdüm ve ona ödedim parayı senin anlıycan çok zorluk çektim alırken resmen yemedim içmedim para biriktirdim :) o yüzden şimdi N8 benim gözbebeğim o kadar emekle aldığım için gözüm gibi bakıyorum ona ve şimdi grsen ilk aldığım gün kadar temiz ve çiziksiz sadece biraz tozlandı :) rica ederim

• Beğen
Tepkiler: BojaN-18 ve jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
ne yalan söyleyimki bende sıkıntılar içindeyim
güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum ve işim sallantıda malesefki borç yaparsam yarında işten olursam olmaz diye düşünüyorum.Ama gerçekten hoşuma gitti telefon bir kaç gün önce media markt te karıştırdım inceledim çok güzel
ama yanlız şunu gördümki işletim sistemi c6 belleden çoktan farklı değil.sadece fm transmitter ve 12 mp kamera (benim açımdan hiç önemli değil) hdmı çıkışı var
aslında nokianın amiral gemisinden çok daha özellik isterdim

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
artı usb okuma :) hem ben sana borca gir demedim ki kendine bi kumbara yap hergün 2-3-4 eline ne geçerse at gör bak zaman geçer hemen şimdi alman gerekmiyor en fazla 10 ay içinde eğer c6 nı satarsan 5 ay içinde N8 elinde bence olmıcak bişey deil para biriktirmeyi küçümseme benim ömrüm biriktirip bişeyler almakla geçti önce kendime bi hedef belirlerim sonra paramı biriktiririm 3 ay veya 5 ay sonra eninde sonunda alırım sabrederim tabi şimdi artık işim var asgari ücret alıyorum işte garanti bol parayı görünce ha bire borca girdim ben ömrümde bu kadar borca girmemiştim :) en az bi sene bana rahat yok ay sonunu anca denk getiriyom :)

- - - Eklendi - - -

biraz daha gaz wereyim mi bu kadar yetermi :)

• Beğen
Tepkiler: jatvalca
jatvalca

jatvalca

Üye
hımmm evet haklısın
hmen bir kumbara yapıyım n8 parası biriktirmeye başlayım 1.100 lira bugün katalogda gördüm

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
halamı 1.100 bende ilk çıktığında 1.100 e almıştım hiç değişmemiş :) insan bira düşürür dimi fiyatı :) ama değer yaaa ben walla çıkacağı zaman en 1500 çıkar bu tel demiştim ve o parayı bile gözden çıkarmıştım ama bi baktım 1100 çok iyi geldi bana fiyat böle özelliklere sahip bi tel ayna zamanda szmsung ve iphone de çıkarmıltı onlar malum 1500-2000 arası çıktı hep keşke kusursuz bi tel çıkarsalar bütün tellerin özelliklerini bi araya getirip sağlam bi tel yapsalar diyodum bence N8 o telefon benim gözümde kusursuz ve diğer tellerden bir çok fazlası var şu ana kadar çıkmış hiçbi tele değişmem ben açıkçası tek sorunu sistem symbian malum ölü bi sistem n8 e android manyak yakışırdı walla :) o zaman tadından yenmezdi.

yutkun

yutkun

Üye
eline saglık

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
:tşk:

• Beğen
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
ellerine sağlık

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
:tşk:

• Beğen
ahmetkaya1991

ahmetkaya1991

Üye
hoşmuş

• Beğen
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
teşekkürler çok güzelmis :)

• Beğen
OG_Ömer

OG_Ömer

Üye
najanajadan güzel bir tema daha :)

• Beğen
Tepkiler: marcelo48 ve najanaja
xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
teşekkürler

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt