Bir bakarsın Ben Yokum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zaza

zaza

Üye
Sadece yazi yazar gibi basla digerleri dile gelir. Ancak bazen oyle anlar vardir ki anlatmak isteyipte anlatilamayanlar. Belki de sen bunun esirisin "eykul"! Bu arada eline saglik cengiz :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bazen anlatmak istersin içinden geçenleri,
Gelir boğazına lakin çıkaramazsın kelimeleri,
Düğümlenir adeta boğmak istercesine düşüncelerin,
Ölümüne! sıkarda sıkar seni anlatamadığın kederin.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
Eykul

Eykul

Üye
Cengiz ya gel bir de sen vur. Ablaa yok ablaaaa :D

Zaza haklisin galiba yani tercume ettin durumu :) ben cogu zaman kizarim hayata hatta isyan ederim o kadar kallestir ki hayat o kadar igrenc insanlar vardir ki ama yani siirini yapsam sansurlu olur :D

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Zaza haklisin galiba yani tercume ettin durumu :) ben cogu zaman kizarim hayata hatta isyan ederim o kadar kallestir ki hayat o kadar igrenc insanlar vardir ki ama yani siirini yapsam sansurlu olur :D

Kabalık Ediyor İSem Affola..
Hayatın Yaptığı Birşey Yokki İçindekiler Yapıyorlar Hep..
Rabbim Yarattı Hayatı.. İsyan Etmek Yaraşmaz Bizlere..

Eykul

Eykul

Üye
Kalabalik mi? Sen niye alindin ki? Ben sana neden birsey soylim ki tanimam etmem :D ustune neden alindin sen kardesim?

Evet haklisin hayat diyorum ama hayatakiler yani... Ya bu devir mi boyle yoksa insanlar hep mi boyle bozuktu sastim kaldim hergun insan nelerle karsilasiyor sasirmiyor ki artik...

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Kalabalik mi? Sen niye alindin ki? Ben sana neden birsey soylim ki tanimam etmem :D ustune neden alindin sen kardesim?

Evet haklisin hayat diyorum ama hayatakiler yani... Ya bu devir mi boyle yoksa insanlar hep mi boyle bozuktu sastim kaldim hergun insan nelerle karsilasiyor sasirmiyor ki artik...
Alınmadım Esti Bende Yazıverdim.. Affola..
Haklısın Lakin Elimizden Çok Şey Gelmekte.. Ben Hep Bunu Derim.. Vesile Olsak..
İnsanları Düzeltmeye ÇAlışmak Değilde Elimizden Geleni Yapsak..
Birşeyleri Gösterir İsek Sorun Pek Kalmaz..

Üzerime Alınmadım Yukarıda Yazdığım Gibi Esti Yazdım..

zaza

zaza

Üye
Bazi deyimler vardir anlam cikarmak gerekir hayatta bunun gibi...

• Beğen
Eykul

Eykul

Üye
Ben once kendimi degistirmeye bakacagim :D once insan gonup kendine bakmalidir derler...

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
:hmmm

-efşan

-efşan

Üye
    Konu Sahibi

Tamam Prenses.:)

zaza

zaza

Üye
Neyse konu dagilmadan toparlayak :) Eline saglik cengiz :)

Eykul

Eykul

Üye
Cengiz bu siir Seldaya mi? Bir bakarsin ben yokum ama bir anda Selda gelir :D

Eykul

Eykul

Üye
Vay vay sen baya hizli ciktin :D

Eykul

Eykul

Üye

Şahidim de sen olacaktın ya!:D

O zaman ben hazirliklara baslayayim ya daha organizasyonu yapacagim ne giyecegim? Siz en iyisi az daha bekleyin acele oldu bu :) hem Selda ya onayimi vermedim benim kardesimi hakketimi test etmedim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt