5800'ı olan içeri ve lütfen yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
5800'ı olan içeri ve lütfen yardımcı olun
Arkadaşlar telefonuma .sis .sisx .zip .rar içerikleri ekleyince desteklenmeyen içerik türü diyor hatta bAZEn de .jar dosyalarda sertifika hatası diyor ne yapmam gerekiyor hack yapmanın haricinde yardım edenlerden şimdiden allah razı olsun.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
sertifika al kardeş

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
opda dan mı almam gerek

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
bir kaç yer var diye hatırlıyorum

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
bu siteden alsam olmaz mı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Desteklenmeyen içerik türü hatasını Telefonunla uyumlu olmayan bir sis dosyası yüklediğinde verir, sadece s60v5 oyun ve uygulama yükle,

Sertifika hatasınıda hacklemeden ya sadece signed uygulama yükleyerek veya sis editör gibi bazı uygulamaları imzalayabilen uygulamalarla halledebilirsin

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Desteklenmeyen içerik türü ile sertifika hatası arasında çoook fark var yalnız ona göre.
Sertifika alarak desteklenmeyen içerik türü hatasından kurtulamazsın.Bildigim kadarıyla onun tek çözümü temiz bir format.

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
peki o uygulamaları nerdn indire bilirim

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
nasıl format atarm

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
Tele zarar verirm diye

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
nasıl format atarm

Bilgisayara bagla biçimlendir en temiz çözüm bu.
O hata sisx sis jar gibi dosyalarda çıkıyorsa sebebi uyumsuzluk degildir.Uyumsuzluk oldugunda telefonla uyumlu degil diyor zaten.
Sertifika için ya hackle yada sertifika al.Hack daha garanti olur.
Güzel bi ofw yada cfw yükle forumdan.

muhammed öztürk

Üye
    Konu Sahibi
tele zaten yeni hafıza taktırtm tele zarar gelmesin diye hack yapmak istemiyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bilgisayara bagla biçimlendir en temiz çözüm bu.
O hata sisx sis jar gibi dosyalarda çıkıyorsa sebebi uyumsuzluk degildir.Uyumsuzluk oldugunda telefonla uyumlu degil diyor zaten.
Sertifika için ya hackle yada sertifika al.Hack daha garanti olur.
Güzel bi ofw yada cfw yükle forumdan.

s60v2 sis uygulama veya oyunları v3 veya v5 e yüklemeye çalışırsan uyumsuz demez ,desteklenmiyor hatası verir

- - - Eklendi - - -

Kendin imzalamak istersen bazı uygulamaları bununla imzalayabilirsin

http://www.maxicep.com/symbian-s60v3-sistem-araclari/sis-editor-0-70-turkce-595285.html

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye

s60v2 sis uygulama veya oyunları v3 veya v5 e yüklemeye çalışırsan uyumsuz demez ,desteklenmiyor hatası verir

Dogrudur ben birkez böyle birseyle karsılastım uyumlu olmasına ragmen desteklenmeyen içerik türü demisti hatta her sis dosyasında aynı hatayı aldı format atmadan düzelmedi.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
sis uzantılı uygulamalar v2 ler için tasarlanmıştır
v3 veüzeri için sisx

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
sis uzantılı uygulamalar v2 ler için tasarlanmıştır
v3 veüzeri için sisx

Sisx lerde de aynısı oldu kısaca telefonda daha önce kullandıgım uygulama ve oyunlar o an desteklenmiyor dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt