Çok MErak Ediyorum :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Çok MErak Ediyorum :))
Bilindiği gibi artık akıllı telefonlar var ve biz genel olarak isletim sistemlerinden faydalanıyoruz..
Mesela : Android , Symbian , MeeGo , IOS , Bada ..
Peki bu kadar uygulama dolu sitemlerinizden temel olarak yani çok kullandığınız işinize yarayacak kaç adet uygulama kullanıyorsunuz..
Ben öenmli olan uygulamanın çokluğu değil işlevi olduğunu düşünüyorum :)

Bu nedenle çok merak ediyorum bu kadar fazla uygulamalardan net olarak kaç uygulamayı kullanıyorsunuz :)

Cevaplarınız için şimdiden herkese ayrı ayrı teşekkürleri sunuyorum .. İyi forumlar :)

cyber

cyber

Üye
40 tane symbianda kullanıyorm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Valla ben Symbianda 1 yılda toplam 100 uygulama kullanmıştım. Android'e geçtiğimden beridir 50'yi geçti bile. Üstelik 1 ay bile olmamış.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Symbian'da 60'ı geçti :) Diğer platformlara daha temel atamadık :ehe

61semih

61semih

Üye
suanda 140ın uzerınde program oyun kurulu telefonumda.nokia kullandığım zamanlar en fazla 10 tane kuruluydu.çoğuda dandik şeylerdi.şimdi tabi nokiadada gelişmeler var ben 3 sene öncesinden(n73ten )bahsediyorum.her nekadar sayısından cok işlevselliği önemli denilsede benim için işlevsel olan ama başka birisi için işlevsel olmayan programlar olduğundan herkezin memnun olabilmesi için sayı önemli.umarım anlatabilmişimdir.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'da 60'ı geçti :) Diğer platformlara daha temel atamadık :ehe
:D Acaba 60 ını da işlevsel olarak kullanıyor musun ?? :)

- - - Eklendi - - -

suanda 140ın uzerınde program oyun kurulu telefonumda.nokia kullandığım zamanlar en fazla 10 tane kuruluydu.çoğuda dandik şeylerdi.şimdi tabi nokiadada gelişmeler var ben 3 sene öncesinden(n73ten )bahsediyorum.her nekadar sayısından cok işlevselliği önemli denilsede benim için işlevsel olan ama başka birisi için işlevsel olmayan programlar olduğundan herkezin memnun olabilmesi için sayı önemli.umarım anlatabilmişimdir.

Haklısın kardeşim..Ama dandik uygulamalara da kimse bakmaz ben bunu demeye çalışmıştım :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
SII'yi elden çıkardığımdan beri 5-6

• Beğen
pro.engineer

pro.engineer

Üye
vay arkadaş şu telefonu alsam da bende işlevsel işlerler işletsem :)

- - - Eklendi - - -

şuan 13 tane var n79

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
isobabakral

isobabakral

Üye
s2de 6 sayfa acede 4 sayfa program var

15097

15097

Üye
önemli olan boyutu değil işlevi diyosun yani :ehe :kop:

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Admin
77uygulama 14 oyun yuklemişim ama etkin olarak 20-25 uygulama kullaniyorum
send from my lumia900 using board express

• Beğen

coolnavi

Üye
Onu bilmemde windows mobile li telefon almayin 6 aydir telefon elimde 6 tane uygulama zor buldum diğerleri hep dandik benden soylemesi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Yanlış anlaşılmasın 50 program yüklemişim demek istedim. 50 program aktif olarak kullanmıyorum :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
~Crusher~

~Crusher~

Üye
Yaklaşık 6 aydır Nokia 603 kullanıyorum ve sürekli kullandığım veya kullanmak durumunda kaldığım 3-4 tane uygulama var. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt