Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HTC ONE V MOTOROLA ATRİX Sizce Hangisi ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foreverthe
Üye
Konu Sahibi
HTC ONE V MOTOROLA ATRİX Sizce Hangisi ?
Evet arkadaşlar sizce hangisi daha iyi ?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Motorola Atrix tabii ki
cyber
Üye
atrix
foreverthe
Üye
Konu Sahibi
Babama yeni telefon alıcazda ne alsak kararsız kaldım. Motorola pek bilindik değil Türkiye'de.
- - - Eklendi - - -
Evet beyleer
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
HTC One V özellikleri:
Motorola Atrix özellikleri:
Atrix'in artı özellikleri:
+ Ekran çözünürlüğü daha büyük
+ HTC'nin ekran koruma ile ilgili donanımı yok, Atrix'te Corning Gorilla Glass var. Bir de Atrix'te biyometrik parmak okuyucu var
+ Atrix'in 16 GB dahili hafızası var, One V'nin 4 GB
+ Atrix'in Wi-Fi özelliği a\b\g\n olduğu için daha yüksek
+ Çift çekirdekli 1 Ghz işlemcisi var
+ NVidia Tegra 2 GPU'su yüksek çözünürlüklü ekrana yetiyor
+ Li-po 1930 mAh pil yeterli geliyor.
+ Ekran çözünürlüğü daha büyük
+ HTC'nin ekran koruma ile ilgili donanımı yok, Atrix'te Corning Gorilla Glass var. Bir de Atrix'te biyometrik parmak okuyucu var
+ Atrix'in 16 GB dahili hafızası var, One V'nin 4 GB
+ Atrix'in Wi-Fi özelliği a\b\g\n olduğu için daha yüksek
+ Çift çekirdekli 1 Ghz işlemcisi var
+ NVidia Tegra 2 GPU'su yüksek çözünürlüklü ekrana yetiyor
+ Li-po 1930 mAh pil yeterli geliyor.
Radyosu sıkıntı değilse alabilirsin. Zira ben radyo kullanmıyorum. Ben alırdım.
foreverthe
Üye
Konu Sahibi
Bende kullanmıyorum babamında kullancagını sanmam. Kaba gözüküyor internette normalde öyle mi ? Birde bende ara sıra kullanırım internette ve oyunlarda takılma olur mu ?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Kaba değil, eline alırsan nasıl bir telefon olduğunu anlarsın. Uzaktan anlaman mümkün değil. İnternet ve oyunlarda çift çekirdekli işlemcisiyle takılma yaşatması mümkün görünmüyor.
Superfan
Üye
Motorola teknik servis durumundan bir sorun yaşama riskin var.Bu riski göz önünde bulundurursan daha ne istiyorsun!? Xperia Pro fiyatına ( hatta daha ucuz ) Motorola Atrix!
Motorola teknik servis durumundan bir sorun yaşama riskin var.Bu riski göz önünde bulundurursan daha ne istiyorsun!? Xperia Pro fiyatına ( hatta daha ucuz ) Motorola Atrix!