wp ailesi bana yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Tek farki kontratli alirsan 200$ pesin verip kalani hattina tarifelendiriyor.

o ben almam o zaman iphone falan zaten 100tl harç var birde 100 tl unlock için uğraş dur Türkiyeden almak daha mantıklı oluyo

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tercih senin lumia900u dusunebilirsin bence simfree olarak 650$a alip 100tl'ye pasaport kaydi yaptirabilirsin. Ayrica lumia900'un wp8i alacagi neredeyse kesin gibi birsey

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
lumialarda flash player yok ki ama hemde wp daha çok yeni burda da fiyatlar var

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Flash player cokmu onemli iphone 4s te de yok flash player ve cok da onemi yok adobe firmasi mobil platformlardan flash player destegini cektigini acikladi zaten butun siteler html5e geciyor artik

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
Flash player cokmu onemli iphone 4s te de yok flash player ve cok da onemi yok adobe firmasi mobil platformlardan flash player destegini cektigini acikladi zaten butun siteler html5e geciyor artik

hayırda wp de istediğim uygulama ve oyunları bulabilecek miyim onun tereddütündeyim birazda

eRdaL.

eRdaL.

Üye

html5 destekli sitede video oynatiyormu senin cihaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
html5 destekli sitede video oynatiyormu senin cihaz

Evet videoda bir sıkıntı yasamadim simdiye kadar bir kac kez adobe flash player uyarisi verdi bazi vidrolar onun disinda acmadigi video olmadi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayırda wp de istediğim uygulama ve oyunları bulabilecek miyim onun tereddütündeyim birazda

Windows phone marketplace yaz googledan ac magazayi incele xbox oyunlari cok guzel gameloft ea games oyunlari da var. Uygulama olarak ne tip uygulama istiyorsan buraya yaz ben sana vsr mi yok mu soylerim. :oke:

- - - Eklendi - - -

benim cihaz neden oynatmiyor peki video yu

Link ver ben acmayi deneyeyim test etmis oluruz.

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
moderm combat 3 var mı mesela wp de

eRdaL.

eRdaL.

Üye

Windows phone marketplace yaz googledan ac magazayi incele xbox oyunlari cok guzel gameloft ea games oyunlari da var. Uygulama olarak ne tip uygulama istiyorsan buraya yaz ben sana vsr mi yok mu soylerim. :oke:

- - - Eklendi - - -

Link ver ben acmayi deneyeyim test etmis oluruz.

dizimag diye bi site

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan html5 sorunsuz iyice kararsız kaldım hayırlısı :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
anlaşılan html5 sorunsuz iyice kararsız kaldım hayırlısı :)

Sen cok incelemeye daldin kafan dagildi su anda saglikli bir karar veremezsin biraz kafani dinlendir. Daha sonra tekrar incelemeye devam et ama once eline bir kalem kagit al ve onceliklerini sirala oradan karsilastirmalarini yap

cyber

cyber

Üye
    Konu Sahibi

Sen cok incelemeye daldin kafan dagildi su anda saglikli bir karar veremezsin biraz kafani dinlendir. Daha sonra tekrar incelemeye devam et ama once eline bir kalem kagit al ve onceliklerini sirala oradan karsilastirmalarini yap

evet öyle oldu :D

eRdaL.

eRdaL.

Üye

İsmini bildigin oyunlari marketplace te aratarak var mi yok mu anlayabilirsin. İhtiyacin olan uygulamalarin isimlerini bilmiyorsan bildigim kadariyla yardimci olurum

- - - Eklendi - - -

dallas 1.bolum var en başta onu acti digerleri de aynidir heralde

benim cihaz calistirmiyor neden olabilir peki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
benim cihaz calistirmiyor neden olabilir peki

O kadarini bende bilmiyorum. Belki de yazilimla ilgili degisikliktendir. Bu cihazda at&t romu var normal wpden farkli nokia collection bile cikmiyordu markette

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt