Harici harddiske WİN7 kurma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Harici harddiske WİN7 kurma
arkadaşlar bir tane 120 gb lik harici hdd ' im var ben bu hdd ye windows 7 kurmak istiyorum bilgisayarımı istediğim zaman kendı işletim sistemiyle kullancam istediğim zamanda harici harddiskin işletim sistemini kullanmak istiyorum nasıl yapıcam ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşlar bir tane 120 gb lik harici hdd ' im var ben bu hdd ye windows 7 kurmak istiyorum bilgisayarımı istediğim zaman kendı işletim sistemiyle kullancam istediğim zamanda harici harddiskin işletim sistemini kullanmak istiyorum nasıl yapıcam ?
hiç tavsiye etmem usb den win7 nin açılması sanırsam 5 dk felan sürer...

-Pablo Escobar

-Pablo Escobar

Üye
beklemeyi seviyorsan neden olmasın ki.böylece arkanda iz bırakmamış olursun.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hem ayrıca başka pc de çalıştıramazsın... driver felan sorun çıkartır:..

SilentOne

SilentOne

Üye
harici hdd e kurdumda tam 7 dk da açıldı bide usb 3.0 destekli hdd ve 3.0 portuna bağlı olduqu halde

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben de casper var yedek bılgısayarım onun hdd sı cok ısınıyor ve wın7 ultımate kurulu bende harıcı hdd me wın7 professıonal kurucam laptobun kasasını acıp ıstedıgım zaman kendı hdd demı takıcam ıstedıgım zaman kendı hdd mı takıcam yanı usb ıle kullanmıcam ben kendı hdd me nasıl kurcam normal format atmak gıbı harıcımı bılgısayarın ıcıne takıp ısletım sıstemınımı kurcam yoksa bılgısayar acıkken takıp baska sekıldemı kurcam yardım edın ayrıca eger harıcı hdd mı bılgısayarın ıcıne takıp format attınktan sonra bılgısayarımdakı dıger programlar dosyalar sılınırmı bılgısayarın hdd sınde kı dosyalar yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt