arkadaşlar quad effectin linkini verecek yokmu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar quad effectin linkini verecek yokmu ?
Yardımcı olursanız sevinirim ..ve bundan daha iyisi olduğunu düşündüğünüz bi effect varsa yazarsanız mutlu olurum :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu efecti gördüğün yerde indirme linki yokmuydu ve video filan koymamışsin ama daha iyisi varmı diyorsun...
dün açtığın konuya link verdim 39 tane tema efecti var konuda hiç birini beğenemedinmi :hmmm

Violonist

Üye
dostum kendim düzenledim ama video atamıyorum. Istersen efektin linkini atabilirim. Bir dene sonucu yaz

Violonist

Üye
Arkadaşım o quad effects dediğin efekti ben düzenledim ve ben paylaştım zaten. Eğer benden alıntı yapılmamışsa hiçbir yerde de yok bu efekt. Videosu da var konuyu açalı çok uzun zaman oldu zaten. Konu bu http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...i-yukleme-guncelleme-28-04-2012-a-576972.html

ama söylemek istiyorum benim düzenlediğim efekt için konu açılması acayip hoşuma gitti.:)

bende senin quad efekt ten bazı yerleri değiştirdim ama adı quad değil squad :)

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bende senin quad efekt ten bazı yerleri değiştirdim ama adı quad değil squad :)

way kardeşim squad daha güzel isimmiş haa. İyi akıl etmişin. Bende adını ne koysam derken aklıma bu geldi daha iyisini bulamayınca bunu koydum. Neyse işini gördüyse ne mutlu

Violonist

Üye

way kardeşim squad daha güzel isimmiş haa. İyi akıl etmişin. Bende adını ne koysam derken aklıma bu geldi daha iyisini bulamayınca bunu koydum. Neyse işini gördüyse ne mutlu

eyvallah. Işimi gördü çok sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt