Galaxy S mi Htc Hd2 mi almalıyım bi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
ya şimdi bu anroidlerde rom yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor işletim sistemi kurmak açısından diyorsanız ikisinde anroid 4.0 yükleniyor 5.0 çıksa zaten kaldırmaz bu cihazlar şimdi bi oyun yükledik diyelim rom a mı yükleniyo :? sanırım galaxy s alıcam ama sırf ekranı için bide gpu farkı var ben biraz oyun oynasın istiyorum

PriZm

PriZm

Üye
ya şimdi bu anroidlerde rom yüksek olunca ne oluyor düşük olunca ne oluyor işletim sistemi kurmak açısından diyorsanız ikisinde anroid 4.0 yükleniyor 5.0 çıksa zaten kaldırmaz bu cihazlar şimdi bi oyun yükledik diyelim rom a mı yükleniyo :? sanırım galaxy s alıcam ama sırf ekranı için bide gpu farkı var ben biraz oyun oynasın istiyorum
Rom işletim sisteminin ve kurulan uygulamaların olduğu bölümdür.Nandflash olarakda bilinir.yani eğer oyunu hafıza kartına yüklemezsen evet bu bölüme yükleniyor.
4.1.0 CM ile gelebilir.belli olmaz.
Oyun oynayacam dersen,internette gezecem,plazma kalitesinde ekran isterim,modifiye etmek isterim dersen Galaxy S al.
ama yok ben farklı platformları aynı telefonda kullanmak istiyorum,kamera,oyun,ekran,internet çok önemli değil dersen HD2.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
peki galaxy s e alternatif modeller varmı

PriZm

PriZm

Üye
Neo V,Galaxy W,Atrix var.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
motorola atrix biraz abartmışsın ama genede iyi alternetifler bi bakıcam

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Android' en iyi şekilde kullanmak istiyorum diyorsan Galaxy S al.
Neden?
HD2: kullanıcı yapımı android sistemi var.
Galaxy S: Samsung yapımı android var.

Galaxy S için bir sürü driver güncellemesi çıktı-çıkıyor android için.
HD2 de öyle bir olay yok ama...

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
hotlock

hotlock

Üye
Android' en iyi şekilde kullanmak istiyorum diyorsan Galaxy S al.
Neden?
HD2: kullanıcı yapımı android sistemi var.
Galaxy S: Samsung yapımı android var.

Galaxy S için bir sürü driver güncellemesi çıktı-çıkıyor android için.
HD2 de öyle bir olay yok ama...

dostum sen xda yı takip etmiyorsun sanırm hd2 içinb nerdyse her harafta bi rom çıkıyor. onlarca mod çıkartıyolar sen driver güncellemelerindesin.Adamlar oyuıncak gibi oynuyorlar hd2 ile hergün yeni bişy ekliyolar.

edit: pardon abey mod olduğunu görmedim banlama bni :ehe tabikide Galaxy s al ben hayatımda bu kadr muhteşem ötesi dehşet feci bir telefon görmedim imkanım olsa 10 tane birden alırım. Yani one x mi galaxy s deseeler gözümü kapatır gene galaxy s alırım o derece:aha:

PriZm

PriZm

Üye
dostum sen xda yı takip etmiyorsun sanırm hd2 içinb nerdyse her harafta bi rom çıkıyor. onlarca mod çıkartıyolar sen driver güncellemelerindesin.Adamlar oyuıncak gibi oynuyorlar hd2 ile hergün yeni bişy ekliyolar.
:oke: burada hergün bir rom çıkıyor ;)

• Beğen
Tepkiler: hotlock
PriZm

PriZm

Üye

karşılaştır bakalım ;) sgs'in boşuna dünyada 10 milyon kullanıcısı yok.

- - - Eklendi - - -

hd2 de official olarak cm bile yok :D

hotlock

hotlock

Üye
ona nerden baktın ya :hmmm sayfa görüntüleme sayısında ikiside aynı :D

- - - Eklendi - - -

karşılaştır bakalım ;) sgs'in boşuna dünyada 10 milyon kullanıcısı yok.

- - - Eklendi - - -

hd2 de official olarak cm9 bile yok :D

offical olmaması çok normal değlmi sence wm tabanlı bi cihaz :D

PriZm

PriZm

Üye
Sgs in daha fazla roma sahip olduğu mantığını burdan bile çıkarabilirsin.çoğu rom(en az %70'i) Cm üzerine kuruluyor.

- - - Eklendi - - -

Hala farkı göremediysen al :D
HD2

Galaxy S

Black

Black

Üye
Ali bey uzun bir aranın ardından tekrar sahalara dönmüş :ehe:ehe:ehe:ehe

hotlock

hotlock

Üye
adam sayısal verilerden yararlanıyor :D iyide kullanıcı sayısının 10 milyon olduğunu nerden buldun onu sordum :D

Black

Black

Üye
sabah seni göremedim de ondan:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye

edit: pardon abey mod olduğunu görmedim banlama bni :ehe tabikide Galaxy s al ben hayatımda bu kadr muhteşem ötesi dehşet feci bir telefon görmedim imkanım olsa 10 tane birden alırım. Yani one x mi galaxy s deseeler gözümü kapatır gene galaxy s alırım o derece:aha:

Keyfi sebeplerden ötürü banlamıyoruz kimseyi merak etmeyin :)
Ayrıca HD2 nin nasıl bir telefon olduğunu da çok iyi biliyorum..

Ancak ben orda kendi görüşümü belirttim..

Yani demek istediğim şey yarın Samsung yeni bir kernel güncellemesi verebilir orjinal olarak.
HD2 de orjinal kernel diye birşey yok.. WM ile çıkmış bir telefon..

Kullanıcıların çıkardığı kernel ile firmanın çıkardığı arasında her zaman fark olur..
Belki HD2 daha hızlıdır ama hataları da vardır.

Bi kernel hiçte basit birşey değildir. İşlemci zamanlaması, voltajı, harcaması gereken batarya miktarı, ekran ışığı, donanım hızlandırması vs vs. hepsi kernel ile alakalıdır.

Cihazı kendin üretip ona uygun kernel yapmak var, üretilmiş olan cihaza kernel uydurmak var...

hotlock

hotlock

Üye
yuh diyorum 50 milyon telefon mu satılır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt