Acil Yardım Az Sonra Tel Alıcam 700 Tl Para Var Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım Az Sonra Tel Alıcam 700 Tl Para Var Acil
Arkadaslar 700 tl para var acil 15 dk sonra telefon alicam alicagim telefonlar kafamdakiler

sony ericson xperia neo v mt11i
sony ericson xperia ray

hangisini alayim veya baska önerisi olanlar varsa acil yazsin simdiden tesekürler saygılar ..

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
bende gecende alirken neo v ye bakmistim diger telefonu hic bilmiyorum ama neo v iyi yani

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
hm tesekürler baska yardimci olacak varmi

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Xperia Ray daha iyi ekran boyutunu dert etmezsen.Neo V'dde iyidir ama.Zamanın olsa sana daha uygun telefonlar da önerebilirdik ama neyse hayırlı olsun şimdiden.

kuralsiz9

Üye
Ekran sorun değilse Ray ama küçük dersen Neo V.

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
hmm ekran boyutu sorun degilde hdmi cikisi var neo v de o özellik için neo v taraftariyim

- - - Eklendi - - -

daha zaman var cevaplarinizi bekliyorum ya rayin tasarimi muthis cok begendim tasarimi 3g özelligi yok ama :)) cok garip ya

- - - Eklendi - - -

daha zaman var cevaplarinizi bekliyorum ya rayin tasarimi muthis cok begendim tasarimi 3g özelligi yok ama :)) cok garip ya

- - - Eklendi - - -

arkadaslar rayda hoporlor bass a felan baglanti kurulabiliyormu ?? sistemlerimiz varda bizim onlarla baglanti kurmak istiyorum rayda bu ozellik varmi ?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Birbirlerine yakın telefonlar

Kamera istiyorsan Xperia Ray
HDMI + Büyük ekran istiyorsan Xperia Neo V almalısın.

Bu arada Motorola Artix'de alabilirsin iyi telefondur.Ben olsam Neo V ya da Artix alırdım.

- - - Eklendi - - -

hmm ekran boyutu sorun degilde hdmi cikisi var neo v de o özellik için neo v taraftariyim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

arkadaslar rayda hoporlor bass a felan baglanti kurulabiliyormu ?? sistemlerimiz varda bizim onlarla baglanti kurmak istiyorum rayda bu ozellik varmi ?

Bass'a derken Bas gitar amfisine mi ?

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
Birbirlerine yakın telefonlar

Kamera istiyorsan Xperia Ray
HDMI + Büyük ekran istiyorsan Xperia Neo V almalısın.

Bu arada Motorola Artix'de alabilirsin iyi telefondur.Ben olsam Neo V ya da Artix alırdım.

- - - Eklendi - - -

Bass'a derken Bas gitar amfisine mi ?
rayda hoporlor bassa felan baglanti kuruluyormu ?_

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
evet ya bizim dukanlarda sistemler varda 2+1 4+1 5+1 felan onlarla baglanti kurmam lazim hani sesli muzik güzel oluyor :))

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
evet ya bizim dukanlarda sistemler varda 2+1 4+1 5+1 felan onlarla baglanti kurmam lazim hani sesli muzik güzel oluyor :))

He o telefonla alakalı değil pek eğer sistemde varsa olur yoksa olmaz.Bluetooth ile bağlanıyorsa ya da aparatı varsa olur ama %99,99 olacaktır.Kulaklık girişinden takıp şarkıyı açacaksın o kadar ;)

- - - Eklendi - - -

1-2 mesajını sil ki özel mesaj atabileyim posta kutun dolu :)

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi
hm anladım neo v nin tasarimini begenmedim ya rayin tasarimi cok daha güzel 3d si nasil neo v nin acaba

avarbeko

Üye
    Konu Sahibi

He o telefonla alakalı değil pek eğer sistemde varsa olur yoksa olmaz.Bluetooth ile bağlanıyorsa ya da aparatı varsa olur ama %99,99 olacaktır.Kulaklık girişinden takıp şarkıyı açacaksın o kadar ;)

- - - Eklendi - - -

1-2 mesajını sil ki özel mesaj atabileyim posta kutun dolu :)
tm sildim

- - - Eklendi - - -

3d özelligi var diyor 3 boyutlu bilmiyorum valla orda okudum .d

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
tm sildim

- - - Eklendi - - -

3d özelligi var diyor 3 boyutlu bilmiyorum valla orda okudum .d

Yanlış okumuşsun :) 3 boyutlu tek telefonlar HTC Evo 3D ve LG Optimus 3D onlar da 1300 -1400 arasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt