android mi windows phone mu

Sponsorlu Bağlantılar

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
android mi windows phone mu
Arkadaslar kardeşime yeni tel alcaz android cihazlara baktım hep wp aklima gelmedi sizce hangisi daha iyi ve 1000 lira bütçe var iyi bir telefon tavsiye eder misiniz

Metin MF

Metin MF

Üye
android al, her türlü bütçeye göre androidli telefon var ama wp öyle değil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
androidle wp birbirinden tamamen farkli sistemler. Wp androide gore kısıtlı bir sistemdir ve yeni yeni oturmaya başladi. Siz kullanim onceliklerinizi soylerseniz daha rahat yardimci olabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey ve Cihanî Sultan
Metin MF

Metin MF

Üye
androidle wp birbirinden tamamen farkli sistemler. Wp androide gore kısıtlı bir sistemdir ve yeni yeni oturmaya başladi. Siz kullanim onceliklerinizi soylerseniz daha rahat yardimci olabiliriz.

Katılıyorum

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynamak nette gezinmek öncekilerim kamera falan önemli değil

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Hünkarım haklı beyler.Söyle amacı..Oyun programsa wp henüz gelişmedi,uçarak gelişiyor;kişiselleştirilebilirlikse Android'e oranla oldukça az;stabillikse Android'e fark atar ama Android'deki Linaro bir şeyleri değiştirebilir...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Oyun oynamak nette gezinmek öncekilerim kamera falan önemli değil

nette gezinmek ve sosyal aglarla entegrasyon konusunda wp bence rakipsiz. Oyun olarak şu anda androidin gerisinde fakat bu cok kaliteli oyunlar yok anlamina gelmesin xbox live ozelligi ile konsolunuzdaki oyunlara telefonunuzdan devam edebilirsiniz. kamera konusunda lumia800-900 cok iyidir. 1000tl fiyata lumia800 biraz zor Turkiye fiyati henuz belli olmasa da 1200-1300 civari olucaktir bu ay sonuna kalmadan belli olur.

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Neyse konu kapansin 1200 lira verip galaxy s2 alırım oyun falan yok wp de adobe flash ta yokmuş herhalde wp yi sevmedim

papakudioflu

papakudioflu

Admin
konu sahibinin istegi uzerine :locked:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Takipçi Satın Al

Üst Alt