evet biliyorum androide ençok hangi sisteminde sattığını bilyorsun ozaman
bırakın tartışmayın en iyisi android windows phone diyorsunuz birde ne varkı windows phone da
- - - Eklendi - - -
tabi ki android ama bana kalırsa bu android birkaç yıl sonra bitecek geriye ios ve windows phone kalacak onun dışında samsung htc vb. markalar başka işletim sistemine de yönelebilir![]()
Tizen gibi![]()
evet tizene güveniyorum benAndroid tabii ki daha çok satar..IOS biraz daha paraya bakıyor diyebilirim..Android bir sürü telefon var
- - - Eklendi - - -
Sağlamlık bakımından Galaxy s II daha iyi amaHızlarını karşılaştırdım , Gs2 4s'in yanına yaklaşamıyor ama
- - - Eklendi - - -
Tizen gibi![]()

Her iki işletim sistemi sayesinde telefon üreticileri zengin biz ise çenesi yorulan züğürtleriz o kadar.
e ençok hangi sisteminde sattığını bilyorsun ozaman
en iyi en çok satacak diye bir şey yok.
- - - Eklendi - - -
ki bence ios en iyide değil.

Android cihazların fiyatı daha uygun olduğu için çok satılıyor. Yoksa bence en iyisi IOS. Tüm cihazlarım apple benimNew iPad, iPhone, MacBook..
![]()
Android cihazların fiyatı daha uygun olduğu için çok satılıyor. Yoksa bence en iyisi IOS. Tüm cihazlarım apple benimNew iPad, iPhone, MacBook..
![]()

adam zengin dağılın![]()
Selamın Aleyküm bu arada 
şuan ios en stabil sağlam performans veren sistem ötesi varmı ? birde fark ederseniz tek model ve satış oranları inanılmaz birdaha düşünmek lazım bence kalitesini anlamak için
en iyi en çok satacak diye bir şey yok.
- - - Eklendi - - -
ki bence ios en iyide değil.