[ Performans | Şekil | Radyasyon | Ön Kamera ] çatışması... Xperia S vs Xperia Arc S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
[ Performans | Şekil | Radyasyon | Ön Kamera ] çatışması... Xperia S vs Xperia Arc S
Bu iki telefon aklımı çok karıştırıyor... Özellikle sar değeri konusunda

Sony ericsson Xperia Arc SSony Xperia S
ŞEKİLX

PERFORMANS
1.4 GHz Qualcomm MSM8255T
Tek çekirdek
512 MB RAM
X
1.5 GHz Qualcomm MSM 8260 Dual Core
Çift Çekirdek

1 GB RAM

SAR DEĞERİ
0.66 W/kg.

1.31 W/kg.

X
GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞMEX

15097

15097

Üye
bence ikisinide alma baska bir telefon al

• Beğen
Tepkiler: klongs
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
sağdaki güzel hafif yamuk olan :D

bastır parayı al:aha:

15097

15097

Üye

Sağdaki daha ucuz :)

- - - Eklendi - - -

var mı ki ortası? (Sar değeri önemli benim için)

sar değeri önemli ama sağdaki daha iyi bence özellikleri falan ama sar biraz yüksek

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Xperia S alırdım ben olsam :)

HakaN-06

HakaN-06

Üye

valla radyasyon konusunda tatmin olsam bende alıcam ama 1.31 çok yüksek, en azında 0,80 civarı olsaydı..

Dostum radyasyondan korkuyosun ama kaçışımız yok maalesef. Televizyon,bilgisayar,mikrodalga fırın, helede röntgen cihazı.. vs bunlar olmadan hayat olmaz, hayatımızın parçası bunlar. Telefon 7/24 başının ucundaysa zaten 1.31 olmuş 0.80 olmuş fark etmez ki :) Dikkatli kullanman yeterli..

klongs

klongs

Üye
sar değeri çok çok yüksek

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi

Dostum radyasyondan korkuyosun ama kaçışımız yok maalesef. Televizyon,bilgisayar,mikrodalga fırın, helede röntgen cihazı.. vs bunlar olmadan hayat olmaz, hayatımızın parçası bunlar. Telefon 7/24 başının ucundaysa zaten 1.31 olmuş 0.80 olmuş fark etmez ki :) Dikkatli kullanman yeterli..
Televizyonu bilgisayarı mikrodalga fırını kulağımıza götürmüyoruz ki.
Kaç yılda bir röntgen cihazına giriyoruz, ben 20 olacağım henüz yanından geçmedim (Allah kimseyi yanından geçirmesin).

Telefon 7/24 başımın ucunda bu yüzden önemli, hatta bazen konuşmadığım zaman kısık sesle müzik açıyorum kulağıma götürüp dinliyorum. :ehe
1.31 üst sınırda 0.80 alt sınırın başladığı nokta.. dikkatli kullanmayla hiç bir alakası yok..

futbol123

futbol123

Üye
xperia s 0.78 sar degeri

.yaRasa.

.yaRasa.

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4826472][COLOR=DarkRed][SIZE=3]xperia s 0.78 sar degeri [URL="http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php' Alıntı:
Sony Xperia S - phone specifications[/URL]
Tehlike ";4826472][COLOR=DarkRed][SIZE=3]xperia s 0.78 sar degeri [URL="http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s-4369.php' Alıntı:

:hmmm
[/SIZE]

- - - Eklendi - - -

ctrl+f : [
Bu talimatlar, Specific Absorption Rate (Özgül Soğurma Oranı) ]....... :agla2:

franzliszt

franzliszt

Üye
xperia arc s in şekli daha karizma özel bence :)

cyber

cyber

Üye
xperia s de ekran sararmadı sorunu var ve sony bunu kabul etti kronik bi sorun

Ellemon

Ellemon

Üye
Xperia yı boş geç hocam. Sorunlu telefon xperia s. Galaxy s2 - Arc arasında seçimini yap istersen bu konudada galaxy s2 sollar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt