Galaxy s2 TTNET sorunu |YARDIM|

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qUrTaDaM

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 TTNET sorunu |YARDIM|
Selam Beyler Galaxy s2 Kullanıorm telefonu guncellemeden once TTNET WİFİ noktalarından rahatlıkla baglanabılıordum.
Fakat Telefonu 4.0.3 guncellemesi yaptıktan sonra ttnet wifi ye baglanmaya calısırken sorun yasıorm. kablosuz baglantı da sorun yok, baglanıyor fakat interneti tam anlamıyla kullanmak için giriş yapılması grekıor ya sorun orda. Kullnıcı adını ve sıfreyı yazıorm giris dedikten sonra "please enter valid e-mail adress" gibi birşey yazıordu tam hatırlayamadım. Giris tusuna basmış gibi algılamıordu. ttnette giriş yaparken kullanıcı adının sonuna @ttnet eklemeyin yazıor. bu seferde tlefon onu e-mail adresi gibi gormuyor. kullanıcıadı@ttnet.com yaptıgım zaman yeni sayfa gelior bu seferde kullanıcı adı yanlıs dıor. telefonu guncellemeden once boyle bi sorunla karşılaşmıordum lutfen yardım edin?

NOT:Bugun hızlı hızlı denerken şansa 1 defa giriş yaptı nasıl oldu bilmiorm belki işinize yarar :D

klongs

klongs

Üye
bende de hep istiyor cozumu bilen varsa super olur

qUrTaDaM

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu bi yardm edecek

borasmıth

Üye
Yok mu bi yardm edecek

Slm arkadaslar buldum ensonunda beni cildirdan wifi sorununu ttnet anasayfaya girdigi zaman secenekler diyiruz ordanda masaustu gorunumu isaretliyoruz ve sorun cozuluyo

borasmıth

Üye
slm arkadaşlar çok kolaymış ttnet anasayfa ekranı açıldığında seçenekler masaüstü görümünü işaretleyin iştamam :)))

qUrTaDaM

Üye
    Konu Sahibi
cok tesekkurler dsari cikinca deneyecegm

lionn38

lionn38

Üye
Selam Beyler Galaxy s2 Kullanıorm telefonu guncellemeden once TTNET WİFİ noktalarından rahatlıkla baglanabılıordum.
Fakat Telefonu 4.0.3 guncellemesi yaptıktan sonra ttnet wifi ye baglanmaya calısırken sorun yasıorm. kablosuz baglantı da sorun yok, baglanıyor fakat interneti tam anlamıyla kullanmak için giriş yapılması grekıor ya sorun orda. Kullnıcı adını ve sıfreyı yazıorm giris dedikten sonra "please enter valid e-mail adress" gibi birşey yazıordu tam hatırlayamadım. Giris tusuna basmış gibi algılamıordu. ttnette giriş yaparken kullanıcı adının sonuna @ttnet eklemeyin yazıor. bu seferde tlefon onu e-mail adresi gibi gormuyor. kullanıcıadı@ttnet.com yaptıgım zaman yeni sayfa gelior bu seferde kullanıcı adı yanlıs dıor. telefonu guncellemeden once boyle bi sorunla karşılaşmıordum lutfen yardım edin?

NOT:Bugun hızlı hızlı denerken şansa 1 defa giriş yaptı nasıl oldu bilmiorm belki işinize yarar :D

Dostum arkadaşlar yardımcı olmuş ancak hala çözemediysen sorunu ttnet'in online kullanıcı hesabı var. e mail adresinle kullanıcı hesabı alıyorsun. Zaten telefondan ttnet wifi noktasında bağlanmaya çalıştığında birkaç sertifika sorgusunun ardından ttnet'in giriş sayfası geliyor. Ttnet abonesiyim veya abonesi değilim diye. Abonesiyim dedikten sora iki seçenek var email adresi ile giriş ve kullanıcı adı ile giriş. İnternetten ttnet sitesinden üyelik aldıktan sonra e mail ile giriş bölümüne e mail ini girip belirlediğin şifreyi yazarsan hemen giriş yapıyor. Ttnet kullanıcı adı ve şifre ile girişte ise bağlanmayı denedikten sonra e mail istemeye başladı. Ama bu sorun telefonun güncellemesi ile mi alakalı yoksa ttnetle mi alakalı anlamadım. TT net kullanıcı adı ile giriş dedikten sonra e mail adresi isteyince telefonun tarayıcısından çık tekrar girmeyi dene bu kez direk bağlanıyor ttnet in kullanıcı sayfasına yani şu kalan dakikaları falan gösterdiği sayfaya. Kolay gele

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt