Mantıklı ama ben olsam başka telefonlara da bakardım mesele Sony Ericsson Live With Walkman 1 Ghz işlemcisi Anreno 205 gpu su ve android iyi bir seçim olurduDostum 800 MHz'lik Galaxy Ace'de bile millet oyun sıkıntısı çekiyorsa Desire C 'nin işini göreceğini sanmıyorum. 603 'te arkadaşın dediği gibi 1 GHz işlemci, 512 MB RAM var. Symbian'a çıkan tüm oyunları rahat oynarsın. Ancak Nokia 'nın da genel sorunu bu, oyun yok doğru dürüst. Ama bence 600 MHz ile oyun oynayamamaktansa 1 GHz ile elimdeki oyunları oynamak daha mantıklı, ki ben öyle yaptım 600 liram vardı 603 aldım![]()

İkisi de değil Sony Ericsson Live With Walkman diyorumpeki şöyle sorayım nokia 603 mü samsun galaxy ace mi

Hm o zaman Galaxy Ace daha iyi derim ama Galaxy Wonder al bari almışken daha iyi 100 TL fark ediyor amavalla sony telefonlar hoşuma gitmiyor

Hayırlı olsun şimdidenpeki çok teşekkür ederim.ben ace tarafındayım ama bakıcaz

Hayırlı olsun şimdiden![]()
İzlersinizçok teşekkürler.
bir de bilginiz var mı bilmiyorum ama galaxy ace lerde youtube dan video izleniyor mu?

sonradan samsun galaxy ace almaya karar verdim? ne dersinizhtc yi bosver 603 daha iyi diyemicem ikiside kotu parani bosa harcama