HTC Desire C mi Nokia 603 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

majorty

Üye
    Konu Sahibi
HTC Desire C mi Nokia 603 mü?
HTC Desire C mi Nokia 603 mü? kararsız kaldım arkadaşlar sizce hangisini almalıyım ?

klongs

klongs

Üye
nokia 603

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Htc Desire C yeni çıkan bir telefon İcs 4.0 var, Adobe flash var, Sonuçta oyun oynayacaksan android bu daha iyi ama ekran küçük ne kadar zevkli olur bilinmez işlemci 600 Mhz bu kötü işte 512 Mb de Ram var.
Nokia 603 te Belle var oyun sıkıntısı yaşarsın ancak 1 Ghz işlemci var ve 512 Mb Ramde cabası marketi android kadar iyi değil ama olsun ekranı daha büyük.

Valla zarif küçük telefon taşırım diyorsan internette gezinirim diyorsan Desire C valla 603 ü beğenmediğim için bi şey diyemiyorum ama özellikleri iyi gözüken bir telefon kısaca yeni olduğu için Desire C al bence seçim senin ;)

Dimi3

Dimi3

Üye
Dostum 800 MHz'lik Galaxy Ace'de bile millet oyun sıkıntısı çekiyorsa Desire C 'nin işini göreceğini sanmıyorum. 603 'te arkadaşın dediği gibi 1 GHz işlemci, 512 MB RAM var. Symbian'a çıkan tüm oyunları rahat oynarsın. Ancak Nokia 'nın da genel sorunu bu, oyun yok doğru dürüst. Ama bence 600 MHz ile oyun oynayamamaktansa 1 GHz ile elimdeki oyunları oynamak daha mantıklı, ki ben öyle yaptım 600 liram vardı 603 aldım :)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Dostum 800 MHz'lik Galaxy Ace'de bile millet oyun sıkıntısı çekiyorsa Desire C 'nin işini göreceğini sanmıyorum. 603 'te arkadaşın dediği gibi 1 GHz işlemci, 512 MB RAM var. Symbian'a çıkan tüm oyunları rahat oynarsın. Ancak Nokia 'nın da genel sorunu bu, oyun yok doğru dürüst. Ama bence 600 MHz ile oyun oynayamamaktansa 1 GHz ile elimdeki oyunları oynamak daha mantıklı, ki ben öyle yaptım 600 liram vardı 603 aldım :)
Mantıklı ama ben olsam başka telefonlara da bakardım mesele Sony Ericsson Live With Walkman 1 Ghz işlemcisi Anreno 205 gpu su ve android iyi bir seçim olurdu :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Desire C her ne kadar android olsa da oyunlarda sıkıntı çekeceğini düşünüyorum..Kesinlikle 603 derim Belle ile fena da olmadı aslında ..
Ama istersen başka telefonlara da bakabilirsin ... Misal Live With Wolkman gibi ..

PixelWolf

Üye
oyun için symbian alınmaz bişey çıktığı yok s60v3ler rezalet zaten :D

majorty

Üye
    Konu Sahibi
peki şöyle sorayım nokia 603 mü samsun galaxy ace mi

majorty

Üye
    Konu Sahibi
valla sony telefonlar hoşuma gitmiyor

majorty

Üye
    Konu Sahibi
peki çok teşekkür ederim.ben ace tarafındayım ama bakıcaz

Jomolocco

Jomolocco

Üye
htc yi bosver 603 daha iyi diyemicem ikiside kotu parani bosa harcama

kuzeypoyraz_22

Üye
bende 603 var alırsan kesinlikle pişman olmazsın

- - - Eklendi - - -

bende 603 var alırsan kesinlikle pişman olmazsın

majorty

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nokia 603 aldım ve şuan çok memnunum aklında soru işareti olanlar,bilgi almak isteyenler bana ulaşabilir.

zotacing

zotacing

Üye
HTC tabi ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...