önerilerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Yok hocam hiç bir telefonla kıyaslamadım aslında merak ediyorum bende Lumia serisini herkes harika diyor kullanmak isterdim nasıl bir telefon biraz anlatır mısın üstad :)

- - - Eklendi - - -

Tasarımı iyidir hocam niye beğenmedin ki yaw ? Nokia N9 a bak o zaman o da iyidir :)

Bu konuda Ali ustayla (papakudioflu) konuşman en iyisi olur.Hem Wp bölümünün Moderatörü hemde Lumia 900'ü var.En iyi bilgiyi o verecektir :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ya zaten babamda note var hemen hemen s2 ile aynı sayılır(boyutlar haric)
beğeniyorum cihazı zaten ama elime bir lumia almadan almak şstemem açıkçası
eğer lumialar senin için bir kriter değilse android lere dönebilirsin sony xperia arcs olabilir mesela gs2 yi beğenmediysen :)

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaş Galaxy s II nin tasarımını beğenmiyor.. Bence ne kadar söylesek boş çünkü Lumia 800 ve 900 ün tasarımı arkadaşa çok çarpıcı gelmiş belli ... :D Sosyal ağlar önemli ise Lümialar ideal dir ama dersen ki uygulamalarım olsun , oyun da olsun Hd oyun felan o zaman Galaxy S II öneririm..Ama şöyle de bir şey var Galaxy s II Android bir cihaz ve şarjı maximum 1 gün gider ..Dediğim gibi uygulama önemli değilse Lumia serisi ;) Seriden de Lumia 900 çok güzel :)

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Arkadaş Galaxy s II nin tasarımını beğenmiyor.. Bence ne kadar söylesek boş çünkü Lumia 800 ve 900 ün tasarımı arkadaşa çok çarpıcı gelmiş belli ... :D Sosyal ağlar önemli ise Lümialar ideal dir ama dersen ki uygulamalarım olsun , oyun da olsun Hd oyun felan o zaman Galaxy S II öneririm..Ama şöyle de bir şey var Galaxy s II Android bir cihaz ve şarjı maximum 1 gün gider ..Dediğim gibi uygulama önemli değilse Lumia serisi ;) Seriden de Lumia 900 çok güzel :)

Aynı fikirdeyim.Wp gibi bir multimedya sistemi daha önce görmemiştim gerçekten çok başarılı.Oyun sayısıda Microsoft'un verdiği büyük maddi-manevi destekler ile her geçen gün artıyor ama şuan için Bir Google Play'le yarışamaz, bırak yarışmayı kafa tutamaz.

• Beğen
Tepkiler: Isabel
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
O zaman Htc Sensation ada bakmanı tavsiye ederim bakalım tasarımı hoşuna gidecek mi ?

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Burada 900 Lira civarinda bulunabiliyor :)

lumia 900 ü mü ?

- - - Eklendi - - -

O zaman Htc Sensation ada bakmanı tavsiye ederim bakalım tasarımı hoşuna gidecek mi ?

biraz araştırıyım

- - - Eklendi - - -

Aynı fikirdeyim.Wp gibi bir multimedya sistemi daha önce görmemiştim gerçekten çok başarılı.Oyun sayısıda Microsoft'un verdiği büyük maddi-manevi destekler ile her geçen gün artıyor ama şuan için Bir Google Play'le yarışamaz, bırak yarışmayı kafa tutamaz.

zaten yeni bir market diyebiliriz. Bana bir kaçtane hd oyun yeterli olacaktır.

PriveT

PriveT

Üye
walla kardeş ben sahibinden.com'da baktım lumia 900 yok mobil'den girdiğim için görünmüyor başka nereden bulabilirz acaba hele ki 900TL civarında??

Arkadasim bu mesaji duzelttim, sen duzeltmeden yakalamissin,
Maalesef kuru yanlis girmisim, 1300 civarina geliyor. Kusura bakmayin hatali bilgi icin.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
walla kardeş ben sahibinden.com'da baktım lumia 900 yok mobil'den girdiğim için görünmüyor başka nereden bulabilirz acaba hele ki 900TL civarında??

- - - Eklendi - - -

:D ilahi kardeş yaw bende diom nasıl 900TL oluyo :D
o zaman haziran sonuna yine 1300 civarı olursa alabilirim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Arkadasim bu mesaji duzelttim, sen duzeltmeden yakalamissin,
Maalesef kuru yanlis girmisim, 1300 civarina geliyor. Kusura bakmayin hatali bilgi icin.

sorun diil kardeş, sende sağolasın düzelttiğin için düzeltmesen 900TL'ye lumia arıyor olacaktım :D

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
başka önerisi olan yokmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt