otostopçu
Üye
tıpkı evde yaptığınız gibigeçen hafta bende yazliktaydim ateşoğlu ayran aldık.oda hafif eksi gibi.sanki evde yapılan yoğurttan yapılmış

[video=youtube;7KuoEO8M6wE]http://www.youtube.com/watch?v=7KuoEO8M6wE[/video]
tıpkı evde yaptığınız gibigeçen hafta bende yazliktaydim ateşoğlu ayran aldık.oda hafif eksi gibi.sanki evde yapılan yoğurttan yapılmış

hollanda da süpermarketler iflas takavga etmeyin bim ucuz senin benim gibi adamlar tabiki bime gidecek ben şehir dışındaki pahalı migrosu n'apayım?

artık insanlar bazı şeyleri görmeye başladıhollanda da süpermarketler iflas ta![]()

et yumurta süt falan şehir dışından sebze meyve sokak stantları süpermarkete anca kola gibi şeyler almak için girerim
artık insanlar bazı şeyleri görmeye başladı![]()
bizim burdakiler elmayı domatesi ne bileyim biberi bile süper marketten alıyorlar...bence senin yaptığın olması gereken bende pazara indiğimde hep nenelerin yerini ararım gider ordan alırım ne varsa diğer hödüklere güvenmiyorumet yumurta süt falan şehir dışından sebze meyve sokak stantları süpermarkete anca kola gibi şeyler almak için girerim

sonra vatandaş organik ürün istiyo
bizim burdakiler elmayı domatesi ne bileyim biberi bile süper marketten alıyorlar...bence senin yaptığın olması gereken bende pazara indiğimde hep nenelerin yerini ararım gider ordan alırım ne varsa diğer hödüklere güvenmiyorum![]()
allasen marketlerdekileri bir görsen varya çok tuhaf ucub şeyler domates domates değil elma elma değil hele yeşillik zerzavatı bir görsen miden bulanır aklı olan gidip onlara para vermez...sonra vatandaş organik ürün istiyo
sen ona nediyosun burada supermarket dedikleri yerlerdeki biberlere baktım o kadar küçükki
allasen marketlerdekileri bir görsen varya çok tuhaf ucub şeyler domates domates değil elma elma değil hele yeşillik zerzavatı bir görsen miden bulanır aklı olan gidip onlara para vermez...
sen ona nediyosun burada supermarket dedikleri yerlerdeki biberlere baktım o kadar küçükki
en iyisi n'apacan biliyonmu bi arsa satın alıp ekip biçecen kendin 
Yahu isteyen gider alır isteyen almaz.Ben hiçbir zaman Carefur mu nedir oraya hiç girmem.Migros hiç girmem.Tansaş hiç girmem.Böyle yerler müslümana hitap etmeyen, içki vs. gibi her türlü zıkkımın satıldığı yerlerdir.Bir ara migrosta alenen domuz eti satıldığı bile söyleniyordu.Kardeşim devir ekonomi devri.Babamız banker değil.Ben fabrika işçisiyim.Kesemin hesabına bakarım.Salam, sucuk vs. gibi ürünler mecburi tüketilmesi gereken ürünler değildir.Almazsın olur biter.Ben genel ihtiyaçlarımı bimden alırım.Semt pazarlarına da mutlaka çıkarım.Meyve sebzeyi pazardan alırım.Bime sevmiyorsun diye insanlara cahil deyip aşağılama hakkını nerden buluyorsun ki sen? Buraya parayle üye oldun anlamadım ki...süpermarketten alışveri yaparsın ama cenazene mahalle bakkalı gelirFrank efendi ne dediyse mesajı silinmiş.Merak ettim şimdiYahu isteyen gider alır isteyen almaz.Ben hiçbir zaman Carefur mu nedir oraya hiç girmem.Migros hiç girmem.Tansaş hiç girmem.Böyle yerler müslümana hitap etmeyen, içki vs. gibi her türlü zıkkımın satıldığı yerlerdir.Bir ara migrosta alenen domuz eti satıldığı bile söyleniyordu.Kardeşim devir ekonomi devri.Babamız banker değil.Ben fabrika işçisiyim.Kesemin hesabına bakarım.Salam, sucuk vs. gibi ürünler mecburi tüketilmesi gereken ürünler değildir.Almazsın olur biter.Ben genel ihtiyaçlarımı bimden alırım.Semt pazarlarına da mutlaka çıkarım.Meyve sebzeyi pazardan alırım.Bime sevmiyorsun diye insanlara cahil deyip aşağılama hakkını nerden buluyorsun ki sen? Buraya parayle üye oldun anlamadım ki...

Frank efendi ne dediyse mesajı silinmiş.Merak ettim şimdiYahu isteyen gider alır isteyen almaz.Ben hiçbir zaman Carefur mu nedir oraya hiç girmem.Migros hiç girmem.Tansaş hiç girmem.Böyle yerler müslümana hitap etmeyen, içki vs. gibi her türlü zıkkımın satıldığı yerlerdir.Bir ara migrosta alenen domuz eti satıldığı bile söyleniyordu.Kardeşim devir ekonomi devri.Babamız banker değil.Ben fabrika işçisiyim.Kesemin hesabına bakarım.Salam, sucuk vs. gibi ürünler mecburi tüketilmesi gereken ürünler değildir.Almazsın olur biter.Ben genel ihtiyaçlarımı bimden alırım.Semt pazarlarına da mutlaka çıkarım.Meyve sebzeyi pazardan alırım.Bime sevmiyorsun diye insanlara cahil deyip aşağılama hakkını nerden buluyorsun ki sen? Buraya parayle üye oldun anlamadım ki...
afiyet olsun gençBugün yine Bim' den şölen yaptım geldim un,tuz,yağ,peynir,dondurma ve yine yeniden Centrooo![]()