40kişi olduk! | Bim Fan Club | Hedef: 100kişi

Sponsorlu Bağlantılar

otostopçu

otostopçu

Üye
geçen hafta bende yazliktaydim ateşoğlu ayran aldık.oda hafif eksi gibi.sanki evde yapılan yoğurttan yapılmış
tıpkı evde yaptığınız gibi :D

[video=youtube;7KuoEO8M6wE]http://www.youtube.com/watch?v=7KuoEO8M6wE[/video]

doctorrr

doctorrr

Üye
kavga etmeyin bim ucuz senin benim gibi adamlar tabiki bime gidecek ben şehir dışındaki pahalı migrosu n'apayım?

doctorrr

doctorrr

Üye
et yumurta süt falan şehir dışından sebze meyve sokak stantları süpermarkete anca kola gibi şeyler almak için girerim
bizim burdakiler elmayı domatesi ne bileyim biberi bile süper marketten alıyorlar...bence senin yaptığın olması gereken bende pazara indiğimde hep nenelerin yerini ararım gider ordan alırım ne varsa diğer hödüklere güvenmiyorum :D

Joker.

Joker.

Üye
benide ekle kardeşime süt ile cupido aldım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

bizim burdakiler elmayı domatesi ne bileyim biberi bile süper marketten alıyorlar...bence senin yaptığın olması gereken bende pazara indiğimde hep nenelerin yerini ararım gider ordan alırım ne varsa diğer hödüklere güvenmiyorum :D
sonra vatandaş organik ürün istiyo

doctorrr

doctorrr

Üye
sonra vatandaş organik ürün istiyo
allasen marketlerdekileri bir görsen varya çok tuhaf ucub şeyler domates domates değil elma elma değil hele yeşillik zerzavatı bir görsen miden bulanır aklı olan gidip onlara para vermez...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

allasen marketlerdekileri bir görsen varya çok tuhaf ucub şeyler domates domates değil elma elma değil hele yeşillik zerzavatı bir görsen miden bulanır aklı olan gidip onlara para vermez...
sen ona nediyosun burada supermarket dedikleri yerlerdeki biberlere baktım o kadar küçükki

CarpeDiemm19o5

CarpeDiemm19o5

Üye
benide ekleyebilirsin

en son topi tanem ve le cola almıstım :D:aha:

KayraBey

KayraBey

Üye
Frank efendi ne dediyse mesajı silinmiş.Merak ettim şimdi :) Yahu isteyen gider alır isteyen almaz.Ben hiçbir zaman Carefur mu nedir oraya hiç girmem.Migros hiç girmem.Tansaş hiç girmem.Böyle yerler müslümana hitap etmeyen, içki vs. gibi her türlü zıkkımın satıldığı yerlerdir.Bir ara migrosta alenen domuz eti satıldığı bile söyleniyordu.Kardeşim devir ekonomi devri.Babamız banker değil.Ben fabrika işçisiyim.Kesemin hesabına bakarım.Salam, sucuk vs. gibi ürünler mecburi tüketilmesi gereken ürünler değildir.Almazsın olur biter.Ben genel ihtiyaçlarımı bimden alırım.Semt pazarlarına da mutlaka çıkarım.Meyve sebzeyi pazardan alırım.Bime sevmiyorsun diye insanlara cahil deyip aşağılama hakkını nerden buluyorsun ki sen? Buraya parayle üye oldun anlamadım ki...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Frank efendi ne dediyse mesajı silinmiş.Merak ettim şimdi :) Yahu isteyen gider alır isteyen almaz.Ben hiçbir zaman Carefur mu nedir oraya hiç girmem.Migros hiç girmem.Tansaş hiç girmem.Böyle yerler müslümana hitap etmeyen, içki vs. gibi her türlü zıkkımın satıldığı yerlerdir.Bir ara migrosta alenen domuz eti satıldığı bile söyleniyordu.Kardeşim devir ekonomi devri.Babamız banker değil.Ben fabrika işçisiyim.Kesemin hesabına bakarım.Salam, sucuk vs. gibi ürünler mecburi tüketilmesi gereken ürünler değildir.Almazsın olur biter.Ben genel ihtiyaçlarımı bimden alırım.Semt pazarlarına da mutlaka çıkarım.Meyve sebzeyi pazardan alırım.Bime sevmiyorsun diye insanlara cahil deyip aşağılama hakkını nerden buluyorsun ki sen? Buraya parayle üye oldun anlamadım ki...
süpermarketten alışveri yaparsın ama cenazene mahalle bakkalı gelir :D

Enes

Enes

Üye
Bugün yine Bim' den şölen yaptım geldim un,tuz,yağ,peynir,dondurma ve yine yeniden Centrooo :D

Frank Lapidus

Frank Lapidus

Üye

mesajım silinmedi ahmet efendi 2 sayfa geride duruyor. buyur oku;
şöyle saçma saçma konular açmayin, bim'in sattiği ürünlerden çikan eşek etlerini bakanlik daha yeni açikladi.. Sattiği bir çok ürün hiç duyulmamiş, nerede hangi şartlar altinda yapildiği belli olmayan markalardir.

Kisa vadede zararini göremezsiniz ancak bundan 5 sene sonra iç organlarinizi elinize alip keşke o katki maddeleri ürünleri yemeseydim diye hayiflanirsiniz.. Millet bas bas bağiriyor, siz kalkip fan club açiyorsunuz.. Yazik, sadece yazik.. Cehalet böyle birşey

not: "ben bunları sadece sizin sağlığınızı düşündüğüm için yazdım yoksa beni ilgilendirmez"

- - - Eklendi - - -

buyrun okuyun

Hearkinless

Hearkinless

Üye
Pınar'da da çıktı domuz eti. Domuz eti olmayan az marka varmış zaten. Sallantıda olan ürünleri yemeyeceksin zaten, salam sosis bağırıyor zaten bende bir şeyler var diye. ^^ Ama sütü yoğurdu cidden çok daha iyidir diğerlerinden.

u_cosar

u_cosar

Üye
ekle

Archonn

Archonn

Üye
Dh formatı detected. :o

Üst Alt