önerilerinize ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
önerilerinize ihtiyacım var
arkadaşlar telefln alacagım bütcem 1300 tl civarı .
Ne önerirsiniz ?
Şuan için lumia 800 çok çarpıcı geldi . Açıklamasıyla beraber hangi telefonu önerdiğnizi yazabilirsiniz

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Lumia 800 ideal ;) hem performansli hem tasarimi super

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Lumisland

Lumisland

Üye
Yurtdışından lumia900 alabilirsin 1300 tl ye.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Beklersen Lumia 800 alabilirsin, temiz bulabilirsen 2. el Galaxy SII'de olur.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
yurt dışında akrabam yokki malesef :(

- - - Eklendi - - -

2. El istemiyorum galaxy kafama yatarsa 100 lira daha ekleyip sıfırını bulurum

Galaxy'de iyidir ikisi arasında seçim yapacaksan isteklerini belilrle ona göre hangisi daha uygun söyleyelim :)

Lumisland

Lumisland

Üye
Sahibinden.com da falan 0 Lumia900 ler var bakabilirsin. Ne zaman alacaksın telefonu?

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Galaxy SII 'yi incele derim kardeşim bende SII almayı düşünüyorum uzun zamadır ama bir türlü kısmet olmadı :(

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
Lumisland

Lumisland

Üye
ben yurtdışından getirtecem ama temmuz ortası gibi falan anca sanırım dayımla konuşmam lazım acelen yoksa bekle derim.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi

Galaxy'de iyidir ikisi arasında seçim yapacaksan isteklerini belilrle ona göre hangisi daha uygun söyleyelim :)

sadece ikisi değil dilediğiniz tüm lelefonları yazabilirsiniz . Benim istediklerim şunlar ; sık müzik dinlerim sabahtan akşama kadar netteyim. Arada bir oyun oynarım. Şarz problemi çekmesini istemiyorum. Kamerayı sık kullanırım. Cihazımın önünün açık olmasını istiyorum birde sosyal ağlara takılırım

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
sadece ikisi değil dilediğiniz tüm lelefonları yazabilirsiniz . Benim istediklerim şunlar ; sık müzik dinlerim sabahtan akşama kadar netteyim. Arada bir oyun oynarım. Şarz problemi çekmesini istemiyorum. Kamerayı sık kullanırım. Cihazımın önünün açık olmasını istiyorum

İnternet - sosyal ağlar konusunda Nokia ve Microsof Wp'li Lumialar ile şuanın en iyileri bence.Kamera'sı Carl Zeiss lensi ile gayet iyi ama müzik performansı nasıl bilemiyorum.Önceki Nokia telefonlarımdan kötü olmadığını söyleyebilirim.Zaten çok iyi bir kulaklığınız yoksa aralarında çok uçurum olmayacaktır müzik performansı konusunda.Şarj olarak her akıllı telefonda olan problem Nokia telefonlar da da var.Sıkı kullanımda günlük az kullanımda ise 2 günde bir şarj isteyebilir.Oyun olarak Android market ya da App Store kadar gelişmiş olmasa da çok hızlı gelişiyor (Günlük 300 uygulama kadar) ve bunlar Microsoft'un başarılı politikası sayesinde çar çöp değil.Microsoftun yaptığı büyük destekler ile hızla artıyor oyun - uygulama sayısı.

Senin önerdiklerinin çoğu için Lumia'lar başarılı fakat oyun konusunu bilemeyeceğim.Sen karar ver artık bence kararın SII ile Lumia 900 arasında olmalı.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi

İnternet - sosyal ağlar konusunda Nokia ve Microsof Wp'li Lumialar ile şuanın en iyileri bence.Kamera'sı Carl Zeiss lensi ile gayet iyi ama müzik performansı nasıl bilemiyorum.Önceki Nokia telefonlarımdan kötü olmadığını söyleyebilirim.Zaten çok iyi bir kulaklığınız yoksa aralarında çok uçurum olmayacaktır müzik performansı konusunda.Şarj olarak her akıllı telefonda olan problem Nokia telefonlar da da var.Sıkı kullanımda günlük az kullanımda ise 2 günde bir şarj isteyebilir.Oyun olarak Android market ya da App Store kadar gelişmiş olmasa da çok hızlı gelişiyor (Günlük 300 uygulama kadar) ve bunlar Microsoft'un başarılı politikası sayesinde çar çöp değil.Microsoftun yaptığı büyük destekler ile hızla artıyor oyun - uygulama sayısı.

Senin önerdiklerinin çoğu için Lumia'lar başarılı fakat oyun konusunu bilemeyeceğim.Sen karar ver artık bence kararın SII ile Lumia 900 arasında olmalı.
söylediklerin gayet tatmin edici oyun konusunda ise mikrosoft ea games ile anlaştı ve 20 yeni oyun gelicekmiş .lumia 900 ülkemize 1500 civarı gelicek ama ben okadar çıkamam ki ;(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Hocam bence S2 ye bakmalısın onu bekle biraz daha düşer kampanya felan bekle S2 al oyun internet tasarım aldığı ödüller beni al diye bağırıyor :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
söylediklerin gayet tatmin edici oyun konusunda ise mikrosoft ea games ile anlaştı ve 20 yeni oyun gelicekmiş .lumia 900 ülkemize 1500 civarı gelicek ama ben okadar çıkamam ki ;(

Oyun iyi olur ama Android'te daha çok oyun olacağı kesin.Bence Galaxy SII'yi de incele hemen karar verme sonuçta telefon sık sık değiştirilen bir şey değil incelemek gerekiyor.

Hocam bence S2 ye bakmalısın onu bekle biraz daha düşer kampanya felan bekle S2 al oyun internet tasarım aldığı ödüller beni al diye bağırıyor :)

Hocam SII iyi telefon ama internet ve sosyal ağlar konusunda Microsof'un başarısı belli :) Tasarım olarak zaten Lumia ile kıyaslamıyoruz inşallah.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi

s2 de çok güzel telefon ama tasarımını bir türlü kabullenemiyorum ben :(

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

Oyun iyi olur ama Android'te daha çok oyun olacağı kesin.Bence Galaxy SII'yi de incele hemen karar verme sonuçta telefon sık sık değiştirilen bir şey değil incelemek gerekiyor.

Hocam SII iyi telefon ama internet ve sosyal ağlar konusunda Microsof'un başarısı belli :) Tasarım olarak zaten Lumia ile kıyaslamıyoruz inşallah.
Yok hocam hiç bir telefonla kıyaslamadım aslında merak ediyorum bende Lumia serisini herkes harika diyor kullanmak isterdim nasıl bir telefon biraz anlatır mısın üstad :)

- - - Eklendi - - -

s2 de çok güzel telefon ama tasarımını bir türlü kabullenemiyorum ben :(
Tasarımı iyidir hocam niye beğenmedin ki yaw ? Nokia N9 a bak o zaman o da iyidir :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ali ustayla irtibata geç istersen :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
ya zaten babamda note var hemen hemen s2 ile aynı sayılır(boyutlar haric)
beğeniyorum cihazı zaten ama elime bir lumia almadan almak şstemem açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt