praktica tablet play store uygulama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nova740

Üye
    Konu Sahibi
praktica tablet play store uygulama
Praktica tablet aldim ama play store yok yukledigimde ise acmiyor abdroid 4.0 ice cream lutfen yardim edin

arnaldo

Üye
room yüklemeden olmaz

sslleck

Üye
Praktica tablet aldim ama play store yok yukledigimde ise acmiyor abdroid 4.0 ice cream lutfen yardim edin

Maalesef practica kacak android kullaniyor sanirim.google play veya market den kayit yapamiyorsun tableti.kendi ustunde slidemarket geliyor,ancak oradan indirebilirsin ,practica bu konuda sinifta kaldi.

- - - Eklendi - - -

Maalesef practica kacak android kullaniyor sanirim.google play veya market den kayit yapamiyorsun tableti.kendi ustunde slidemarket geliyor,ancak oradan indirebilirsin ,practica bu konuda sinifta kaldi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
blackmartı kullan ben markete bile girmiyorum artık o varken.

egeakrc

egeakrc

Üye
1mobile market öneririm ben onu kullanıyorum google playde ne varsa aynısı 1mobiledede var :-)

cukuleaks

Üye
Zaten apk olarak yuklersen hic bi cihaz calistirmior. Cihazi root edecen sonra recivery moddan "gapps.zip" adinda bi zip yukleyeceksin. Cihazin orjinalinde varmış gibi acacak calistiracak. Baska çare zor bende bu playstorela zamaninda cok urastim ama tek çare bu

yanak

Üye
Zaten apk olarak yuklersen hic bi cihaz calistirmior. Cihazi root edecen sonra recivery moddan "gapps.zip" adinda bi zip yukleyeceksin. Cihazin orjinalinde varmış gibi acacak calistiracak. Baska çare zor bende bu playstorela zamaninda cok urastim ama tek çare bu

Hacım nasıl yüklediğinide anlatsan tadından yenmez..

sea_hann

Üye
evet arkadaşlar bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim aynı sorunu bende yaşıyorum şuanda google play yok nasıl yaparız root anlatırmısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt