Galaxy sIII mü Galaxy Note mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hearkinless

Hearkinless

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy sIII mü Galaxy Note mu?
Sevgilim telefon alacakmış bana bu soruyu sordu ben de direk size geldim tabiki. O profosyonel kullanmaz, ben tabiki sIII dedim ben de kurcalarım diye ama, çizim falan yapıyor, o Note istediğini söyledi. İkinci el olarak satacakmış Iphone 5 çıkınca. Asıl soracağım hangisinin ikinci eli daha fazla yapacaktır? Uzun oldu kusura bakmayın, önerilerinize ihtiyacım var... Teşekkürler şimdiden :)

cyber

cyber

Üye
s3 daha iyi bi fiyata satabilirsin note note 2 nin çıkmasıyla ucuzluyacak

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Galaxy S III çok iyi bir telefon ama Note2 çıkana kadar Note'un yeri başka.Note'daki kullanım kolaylığı ve zevkini hiç bir telefon vermiyor :) Arkadaşının profesyonelce kullanmayacağını ve bir süre sonra satacağını söylemişsin, ek olarak çizimde yapıyormuş ben arkadaşının yerinde olsam Note alırdım daha uygun.Çizim yapacağı için kalem çok işine yarayacaktır.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Galaxy SIII :) daha küçük ve daha güzel :tebessüm:

Hearkinless

Hearkinless

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 ne zaman çıkacak onu bekletebilirim yakınsa, o da bıktı garibim Monte kullanıyor. :D

klongs

klongs

Üye
ekimde

by*cambaz

Üye
note tabiki stylus kalem

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Note 2 ne zaman çıkacak onu bekletebilirim yakınsa, o da bıktı garibim Monte kullanıyor. :D

Ekimde ama o zamana Iphone 5'te çıkar ya da tanıtılır yine aynı konuşmalar geçer yani :) Ben olsam biraz daha bekletirdim arkadaşın pek profesyonel kullanmayacağı için kapalı sistemler daha uygun olacaktır.Wp - IOS gibi.Wp'li Nokia'lar büyük atak yapacaklar kamera olsun performans olsun Wp8 olsun aynı şeyi Iphone 5'ten de bekliyorum.Android'in bir an önce baştan düzenlenmesi lazım yoksa cep sobalarına dönücek makineler :(

klongs

klongs

Üye
iphone alirsada jailbreak yapmasi gerekecek

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
iphone alirsada jailbreak yapmasi gerekecek

JB'de bir şey yok hocam PC'ye uygulama-oyun kurabilen ve okuma yazması olan her insan evladı yapabilir olmadı verir telefoncuya 10 lira yaptırır :)

klongs

klongs

Üye
ben 4s te yaptim zorlandim bilmiyorum samsungtaki root gibi kolay olur diye dusunuyordum ama alisinca kolay gelir tabi

Lumisland

Lumisland

Üye
s3 daha yeni ve daha pahlı olduğundan ikinci eli de pahalı olur birde kızlar genelde temiz kullanır iyi satar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
s3 daha yeni ve daha pahlı olduğundan ikinci eli de pahalı olur birde kızlar genelde temiz kullanır iyi satar

Valla dokunmatikte ne olur bilmemde tuşlularda kızların o tırnakları telefona sürttükçe içim acıyordu.Ben daha temiz kullanırdım o derece (Tırnak yerdim eskiden ama onu karıştırma :ehe )

Hearkinless

Hearkinless

Üye
    Konu Sahibi
Peki sağlamlık yönünden ele alırsak? Iphone 3gs'i yere düşürüp ekranını kırmıştı da... Düşündüm de en önemlisi sağlam olması. :)

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Note 2 yi bekle derim

Lumisland

Lumisland

Üye
Peki sağlamlık yönünden ele alırsak? Iphone 3gs'i yere düşürüp ekranını kırmıştı da... Düşündüm de en önemlisi sağlam olması. :)

s3 bi metreden düşüp tuz buz olmuştu perte çıkmıştı testlerde note da aynı şekilde samsungda sağlamlık yok.

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/samsung-galaxy-s-iii-dusme-testlerinden-sinifta-kaldi-ekrani-tuzla-buz-dokunmatigi-pert-653808.html

aleranol

aleranol

Üye
aslında s3 iyi seçim olur. Çizim için note ama s3 daha pahalıya satabilirsiniz.eğer sağlamlık da istiyorsanız samsunga bakmayın . Yani ya çiaim ya para ya da sağlamlık düşünerek alınmalı.

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
O parayi veriyorsan dikkat edeceksin arkadas ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt