Merhaba Dostlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Dostlar
Selamın Aleyküm herkese. Kusura bakmayın arkadaşlar bu bölümü görmemiştim bende yeni sayılırım çoğunuzu tanıyorum 15 gündür ama bi tanışma faslı yapalım :)

Ben Tarık Yaş 20 profilde 19 ama o doğru değil kazaya kurban gitti :D Sizleride tanımak isterim :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ben yunus efenim ayrıntı vermeyeyim takipte kalın diye :D

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
__xXx__

__xXx__

Üye
bende arda bi de murat diye ismim var ama kullandığımı hatırlamıyorum tanıştığıma memnun oldum kocaeli de oturuyorum memleket trabzon

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Benim adım Ahmet.Arada bir adımı değiştiririm (Metin, Tahir, Hakan, Kayra gibi) idare et.Beni herkes farklı isimle tanır ve çağırır.Ben alıştım hoşuma da gidiyor :P: Yaş 30 görünüyor ama 31 olacak.Maxicep insanı genç gösteriyor :)

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Yunus seni biliyoruz seninle daha sonra ilgilenicem ben :ehe Tanıştığıma memnun oldum arda :)

- - - Eklendi - - -

Benim adım Ahmet.Arada bir adımı değiştiririm (Metin, Tahir, Hakan, Kayra gibi) idare et.Beni herkes farklı isimle tanır ve çağırır.Ben alıştım hoşuma da gidiyor :P: Yaş 30 görünüyor ama 31 olacak.Maxicep insanı genç gösteriyor :)
Valla abi sen seç hangi isimle hitap etmemi istersen onunla hitap ederim ben demin Ahmet Abi dedim ama :D

KayraBey

KayraBey

Üye
Olsun Ahmet güzel isim... Severim :P:

SHS

SHS

Üye
hoşgeldin

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
Hosgeldin kardeşim. :tebessüm:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Hoşgeldin Tarık kardeşim

furcin

furcin

Üye
hoş geldin bende Furkan

klongs

klongs

Üye
bende mehmet

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hoşgeldin :)

FatoŞ

FatoŞ

Üye
Hoşgeldin :tebessüm:
Daimi Olman Dileklerimle :tebessüm:
İyi Forumlar :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt