!!! Revaçta olan Akıllı Telefonlar !!! Ve fiyatları !!! 27.03.2013 Güncelleme !!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim xperia pro ile ilgileneceğim..bilgisayara geçince ;)

• Beğen
Tepkiler: htc123

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler kardeşim ancak iPhone'u unutmuşsun.:D

avcitalip

avcitalip

Üye
Benim anlamadığım bu kadar donanımlı cihazlara nasıl olur da 3G ile görüntülü görüşme özelliğini eklemezler illa bir parçasını eksik bırakacaklar ki müşteri gözünü başka bir ürüne diksin. Tam donanımlı eksiksiz bir ürün var mi piyasada? Mesela android olsun kamerası 4-4lük rami tatmin edici işlemcisi iyi ekran çözünürlüğü iyi video çekimi iyi 1500 mAh gibi var mi böyle bir cihaz yok tabi... Böyle bir cihaz olsa yeni çıkacak ürünleri kim alacak ?

Galaxy SII'de görüntülü görüşme yokmu ?

lgkg300

lgkg300

Üye
Galaxy SII'de görüntülü görüşme yokmu ?

Galaxy s2 de tabiki görüntulu görüşme var 2mp ön kamerası ile. Ee bir zahmet o özellik olsun bari 1500:tl: küsur para veriyorsun. Neredeyse bir öğretmen maaşı

lgkg300

lgkg300

Üye
Bu arada gio nun fiyatı 400-500:tl: gibi güncellersen iyi olur. Fiyatı düştü. Sadece teknosa da pahalı. Normal telefoncularda 430:tl: ye kadar düştü

- - - Eklendi - - -

var

- - - Eklendi - - -

her telefonda 3 gli görüşme olmuyor

Bildiğim kadarıyla var her telefonda olmuyorsa hangi telefonla olacak ki acaba sadece skype gibi yardımcı programlarda mi görüntulu görüşme oluyor

klongs

klongs

Üye

Bildiğim kadarıyla var her telefonda olmuyorsa hangi telefonla olacak ki acaba sadece skype gibi yardımcı programlarda mi görüntulu görüşme oluyor

xperialarda olmuyormuş tam bilmiyorum ama iphonelerde yok ondan eminim insanlar genedel skype falan kullanıyor

xxxsrdrxxx

xxxsrdrxxx

Üye
nexus ve note daha pahalı değil mi?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
xperialarda olmuyormuş tam bilmiyorum ama iphonelerde yok ondan eminim insanlar genedel skype falan kullanıyor

Görüntülü görüşme Xperia Pro da var :oke: Başka bir şeye yok demişsen bilemem.

klongs

klongs

Üye
orda yazdım tam bilmiyorum diye

avcitalip

avcitalip

Üye
Benim anlamadığım bu kadar donanımlı cihazlara nasıl olur da 3G ile görüntülü görüşme özelliğini eklemezler illa bir parçasını eksik bırakacaklar ki müşteri gözünü başka bir ürüne diksin. Tam donanımlı eksiksiz bir ürün var mi piyasada? Mesela android olsun kamerası 4-4lük rami tatmin edici işlemcisi iyi ekran çözünürlüğü iyi video çekimi iyi 1500 mAh gibi var mi böyle bir cihaz yok tabi... Böyle bir cihaz olsa yeni çıkacak ürünleri kim alacak ?

bu mesajında yazmışsın ya bu özellikler neredeyse gs2 ye ait :D

ama fiyatı biraz pahalı gs3 bir gelsin bakacaz :D

• Beğen
Tepkiler: klongs
cihan628

cihan628

Üye
fiyatları biraz yüksek yazmışsın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada gio nun fiyatı 400-500:tl: gibi güncellersen iyi olur. Fiyatı düştü. Sadece teknosa da pahalı. Normal telefoncularda 430:tl: ye kadar düştü

- - - Eklendi - - -

Tamam hemen güncelliyorum..Bu arada internetimde bir arıza var ne hikmettir anlamadım bazı siteler haricinde hiç bir yere girmiyor..Bu yüzden güncelleme gecikiyor..

• Beğen
Tepkiler: avcitalip ve htc123
ege009

ege009

Üye
Nokia c7 ile 701 arasında ne fark var ?

theposies

theposies

Üye
teşekkürler :)

15097

15097