Teşekkürler kardeşim ancak iPhone'u unutmuşsun.![]()
şu karne dönemini bir atlatayım hayırlısıyla 
Benim anlamadığım bu kadar donanımlı cihazlara nasıl olur da 3G ile görüntülü görüşme özelliğini eklemezler illa bir parçasını eksik bırakacaklar ki müşteri gözünü başka bir ürüne diksin. Tam donanımlı eksiksiz bir ürün var mi piyasada? Mesela android olsun kamerası 4-4lük rami tatmin edici işlemcisi iyi ekran çözünürlüğü iyi video çekimi iyi 1500 mAh gibi var mi böyle bir cihaz yok tabi... Böyle bir cihaz olsa yeni çıkacak ürünleri kim alacak ?
Galaxy SII'de görüntülü görüşme yokmu ?
küsur para veriyorsun. Neredeyse bir öğretmen maaşıGalaxy SII'de görüntülü görüşme yokmu ?
Galaxy s2 de tabiki görüntulu görüşme var 2mp ön kamerası ile. Ee bir zahmet o özellik olsun bari 1500küsur para veriyorsun. Neredeyse bir öğretmen maaşı
gibi güncellersen iyi olur. Fiyatı düştü. Sadece teknosa da pahalı. Normal telefoncularda 430
ye kadar düştüvar
- - - Eklendi - - -
her telefonda 3 gli görüşme olmuyor
Bildiğim kadarıyla var her telefonda olmuyorsa hangi telefonla olacak ki acaba sadece skype gibi yardımcı programlarda mi görüntulu görüşme oluyor
xperialarda olmuyormuş tam bilmiyorum ama iphonelerde yok ondan eminim insanlar genedel skype falan kullanıyor
Başka bir şeye yok demişsen bilemem.Benim anlamadığım bu kadar donanımlı cihazlara nasıl olur da 3G ile görüntülü görüşme özelliğini eklemezler illa bir parçasını eksik bırakacaklar ki müşteri gözünü başka bir ürüne diksin. Tam donanımlı eksiksiz bir ürün var mi piyasada? Mesela android olsun kamerası 4-4lük rami tatmin edici işlemcisi iyi ekran çözünürlüğü iyi video çekimi iyi 1500 mAh gibi var mi böyle bir cihaz yok tabi... Böyle bir cihaz olsa yeni çıkacak ürünleri kim alacak ?

Bu arada gio nun fiyatı 400-500gibi güncellersen iyi olur. Fiyatı düştü. Sadece teknosa da pahalı. Normal telefoncularda 430
ye kadar düştü
- - - Eklendi - - -
Bildiğim kadarıyla var her telefonda olmuyorsa hangi telefonla olacak ki acaba sadece skype gibi yardımcı programlarda mi görüntulu görüşme oluyor
701 1.3 ghz daha çok güncellemeler alacak ekranı daha parlak 512 mb ram varNokia c7 ile 701 arasında ne fark var ?

Nokia c7 ile 701 arasında ne fark var ?
çoğunluk galaxygüzeel