Haydar
Emekli Yönetici
16'lık anne: Sarhoştum, ikisi de baba olabilir
[h=2]Ankara'da 16 yaşındaki E.Ü. mide bulantısıyla gittiği hastanede çocuk sahibi oldu. Olayla ilgili Burhan Y. (26) ve Muhammet Ali A. 'çocuğu istismardan' tutuklandı[/h]
HT GAZETE
Olayın polise bildirilmesi üzerine başlatılan soruşturmada 25 yaşındaki Muhammet Ali A. ile 26 yaşındaki Burhan Y. tutuklandı. İfadesinde hiç kimseden şikâyetçi olmadığını söyleyen E.Ü.’nün, “İlişkiye girdiğimde çok alkollüydüm. Çocuğumun babasının hangisi olduğunu bilmiyorum” dediği iddia edildi.
Anne A.Ü.’nünse, “Kızımın hamile olduğundan haberimiz yoktu. Hiç kilo almadı, çocuk dünyaya gelince haberimiz oldu” dediği ileri sürüldü. Şüphelilerin ifadelerinde E.Ü.’nün yaşını bilmediklerini ve 20 yaşında sandıklarını söyledikleri belirtildi.
HT GAZETE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
’da, 16 yaşındaki E.Ü., 6 Haziran’dan mide bulantısı şikâyetiyle
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
’ne gitti. Burada hamile olduğu anlaşılan ve tedavi altına alınan E.Ü., erkek bir bebek dünyaya getirdi.Olayın polise bildirilmesi üzerine başlatılan soruşturmada 25 yaşındaki Muhammet Ali A. ile 26 yaşındaki Burhan Y. tutuklandı. İfadesinde hiç kimseden şikâyetçi olmadığını söyleyen E.Ü.’nün, “İlişkiye girdiğimde çok alkollüydüm. Çocuğumun babasının hangisi olduğunu bilmiyorum” dediği iddia edildi.
Anne A.Ü.’nünse, “Kızımın hamile olduğundan haberimiz yoktu. Hiç kilo almadı, çocuk dünyaya gelince haberimiz oldu” dediği ileri sürüldü. Şüphelilerin ifadelerinde E.Ü.’nün yaşını bilmediklerini ve 20 yaşında sandıklarını söyledikleri belirtildi.