Galaxy S mi Htc Hd2 mi almalıyım bi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
hd2 nin tmobl versiyonunda 1 gb rom ve 512 ram var. 1 gb bnce rom kurmak için fazlasıyla yetrli.
HD oyun oynanmaz demişsinde ben kullanırken gayet hoştu hiç bir problem çıkartmadı sadece gta3 te takılmalar oluyordu. battle field nova 2 , asphalt 6 bunların hepsi canavar gbi açılıyodu bnm dhd den farkı yoktu. Ayrıca 720p video kaydıda var. ,
Kendi görüşüm HD2 daha profesyonel bir cihaz galaxy s daha basit kaçıyor. Bazen içimdeki HD2 aşkı depreşiyor gidip alasım gelmiyor değil çünkü android den bi süre sonra sıkılıyor insan değşklk lazım :ehe Vede galaxy s daha güncel bir model hd2 ona göre eski olmasına rağmen çok daha iyidr bnce.

T-Mobile versiyonu bulmak çok zor.(türkiye'de)
evet.oyun oynamak imkansız.
[video=youtube;nMs1uoil7Vo]http://www.youtube.com/watch?v=nMs1uoil7Vo[/video]
o 720 p video çekimi SW ile zorladığın zaman çekiyor :D kare atlamaları kaçınılmaz oluyor tabi.

bana burda HTC modellerinden Desire HD,Sensation vs ile galaxy s i karşılaştırsan mantıklı olur ama hd2 galaxy s in sınıfında bile değil.

- - - Eklendi - - -

bumu kasmayan asphalt 6? :D

[video=youtube;tURMjJ3q3Y4]http://www.youtube.com/watch?v=tURMjJ3q3Y4[/video]

hotlock

hotlock

Üye
HD2 efsanedir ölümsüzdür o hiç bir cihazla kıyaslanmaz bnce :P: Temizini bulsam tmobille, bnm cihazla ufak bir farkla deişirim. Fiatları galaxy s ten yüksek ama :ehe

- - - Eklendi - - -

T-Mobile versiyonu bulmak çok zor.(türkiye'de)
evet.oyun oynamak imkansız.
[video=youtube;nMs1uoil7Vo]http://www.youtube.com/watch?v=nMs1uoil7Vo[/video]
o 720 p video çekimi SW ile zorladığın zaman çekiyor :D kare atlamaları kaçınılmaz oluyor tabi.

bana burda HTC modellerinden Desire HD,Sensation vs ile galaxy s i karşılaştırsan mantıklı olur ama hd2 galaxy s in sınıfında bile değil.

- - - Eklendi - - -

bumu kasmayan asphalt 6? :D

[video=youtube;tURMjJ3q3Y4]http://www.youtube.com/watch?v=tURMjJ3q3Y4[/video]

açılışnda geç açılıyor oynarken problem yoktu bnde. Gta 3 ü de kasıyor diye dedim zaten. Bide android in sd karta mı yoksa direk telefona gömülü olması çok önmli.

edit: video da değim gbi zaten sadece açılşta problem var.

PriZm

PriZm

Üye
HD2 efsanedir ölümsüzdür o hiç bir cihazla kıyaslanmaz bnce :P: Temizini bulsam tmobille, bnm cihazla ufak bir farkla deişirim. Fiatları galaxy s ten yüksek ama :ehe

- - - Eklendi - - -

açılışnda geç açılıyor oynarken problem yoktu bnde. Gta 3 ü de kasıyor diye dedim zaten. Bide android in sd karta mı yoksa direk telefona gömülü olması çok önmli.

edit: video da değim gbi zaten sadece açılşta problem var.

seninde gördüğün gibi.fps düşük olarak oynatıyor asphalt 6 yı.
2. sorunu anlamadım?

hotlock

hotlock

Üye
şunu demk istedim, android rom unu bazıları telefon hafızası yetmediği için sd kart üzerinden çalıştıyor o zamn telefon çok ağırlşıyor. Tam verim almak için
nand yani direk telefona gömülü olması lazım. Bu yüzden tmobil çok iyi 1 gb hafızası var hiç sıkıntı olmuyor. Aslında normliyle Tmobl arasında bundan daha fazla farklar var mesela kasası 0.3 mm daha uzun ve ramı 512 normal hd2 de 470 küsür olması lazım. Vede en önemlisi renkler daha kaliteli ve görüntüsü keskin . Ekran olarak bnm cihazdan daha iyi bunu bizzat kendim test ettim.

PriZm

PriZm

Üye
şunu demk istedim, android rom unu bazıları telefon hafızası yetmediği için sd kart üzerinden çalıştıyor o zamn telefon çok ağırlşıyor. Tam verim almak için
nand yani direk telefona gömülü olması lazım. Bu yüzden tmobil çok iyi 1 gb hafızası var hiç sıkıntı olmuyor. Aslında normliyle Tmobl arasında bundan daha fazla farklar var mesela kasası 0.3 mm daha uzun ve ramı 512 normal hd2 de 470 küsür olması lazım. Vede en önemlisi renkler daha kaliteli ve görüntüsü keskin . Ekran olarak bnm cihazdan daha iyi bunu bizzat kendim test ettim.
ama yine galaxy s yanında sınıfta kalıyor :D
1 gb internal hafızası varsa o zaman sd kartları swap etmediği sürece en fazla asphalt 6 yı yükleyebilirsin:D nova 3,9mm, fifa 2012 hikaye.

hotlock

hotlock

Üye
deminde dedğim gbi işte profsyonel olması lazım yoksa kullanamaz o cihazları. Ama 1 gb de yetrli 300 mb ram atsan en fazla ki cm faln onlar daha düşük 90-100 falandr baya boş yer kalır. Nova 3 ün grafklerini kaldırmaz zaten. Grafiği yettği sürece hafıza sorun olmaz emn ol :oke: Kıyaslama konusnda şunuda düşün galaxy s hd2 den 1 yıl sonra çıktı ve hd2 wm tabanlı bir cihaz :D

PriZm

PriZm

Üye
Hiç düşünme HD2 al ikinci elini bile 500 e zor veriyolar hiç kaçırma bnce. Stabilite ye gelince hayatımda bu kadar şahane bir telefon görmedim kesinlikle galaxy s ten üstün bir cihaz galaxy s in tek artısı ekranın amoled olması onun dışında tek kelimeyle ezer. Performans konusunda android de çok hızlı bir cihaz.. wp de zaten demeye gerek duymuyorm cihaz uçuyo resmen. 7 farklı işletim sistemi kurulan başka bircihaz yok :oke: ( Ben 3 tane deneyebildim)

deminde dedğim gbi işte profsyonel olması lazım yoksa kullanamaz o cihazları. Ama 1 gb de yetrli 300 mb ram atsan en fazla ki cm faln onlar daha düşük 90-100 falandr baya boş yer kalır. Nova 3 ün grafklerini kaldırmaz zaten. Grafiği yettği sürece hafıza sorun olmaz emn ol :oke: Kıyaslama konusnda şunuda düşün galaxy s hd2 den 1 yıl sonra çıktı ve hd2 wm tabanlı bir cihaz :D

önceki sayfada ne diyordun şimdi ne diyorsun :D

hotlock

hotlock

Üye

hellthelast1

Üye
Hd2 sakın aliyim deme.. heleki internet veya oyun için alıyorsan uzak dur :) 1 gün yetmiyor şarjı..

hotlock

hotlock

Üye
önceki sayfada "hd2 galaxy s i ezer" falan diyordum şimdi ne :D

Hala ayni fikirdeym :D sana tek bisey dicem kullan bakalim bi Hd2 ondan sonra konusalm birazda rom islerinden faln anliyosan galxy s in yuzune bile bakmazsn :D Her hafta farkli bir o.s kullanrsn ios u kuranlar bile var. Daha ics li telefnlar piyasada yokken bn ics li hd2 kullaniyodm ;)

- - - Eklendi - - -

Hd2 sakın aliyim deme.. heleki internet veya oyun için alıyorsan uzak dur :) 1 gün yetmiyor şarjı..

Hangi telefnnki yetiyorki ? En krali 2 gun bile gitmiyor. Habire oyun oynim nete girim dersen 4_5 saatlk batrya omru var bogu bicok anfroidde boyledr.

by*cambaz

Üye
Htc

PriZm

PriZm

Üye

Hala ayni fikirdeym :D sana tek bisey dicem kullan bakalim bi Hd2 ondan sonra konusalm birazda rom islerinden faln anliyosan galxy s in yuzune bile bakmazsn :D Her hafta farkli bir o.s kullanrsn ios u kuranlar bile var. Daha ics li telefnlar piyasada yokken bn ics li hd2 kullaniyodm ;)

Rom işlerinden sonuna kadar anlıyorum.o yüzden galaxy s rom konusunda en iyi telefon :)
Ios imkanı yok kuramazsın onlar launcher Mıuı yada temadır.

güldürme beni :D ben daha Google AOSP u indirmeye sunduğundan beri ics kullanıyorum :D

hotlock

hotlock

Üye
Ben beceremedim kurmayi ama nette var arastr. Meego ,android bide windows phone kurabldm :D google aosp nin ne zaman ciktgini bilmiyorm ama agustosta ics kuruluydu bnde. Daha oncede romlar vardi ama eksikleri coktu.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
şimdi hangisini alayım bi karar verelim hd2 mi galaxy s mi

- - - Eklendi - - -

galaxy s te android 4.0 varmı kuruluyomu

hotlock

hotlock

Üye
ben yerinde olssm HD2 alırdım. ama sen en iyisi git 2 cihazıda eline al ve biraz kurcala hangisi hoşuna gidiyorsa al.

PriZm

PriZm

Üye

- - - Eklendi - - -

Kuruluyor.telefonun orjinal yazılımından kat kat daha stabil çalıştığını söyleyebilirim sana.ama garanti gidiyor.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye

- - - Eklendi - - -

Bence de Hd2 ama git bir teknomarkete ve eline alıp bak sonra karar ver hangisi hoşuna giderse al ;)

klongs

klongs

Üye

- - - Eklendi - - -

hd2 windows mobile 6.5 çıkışlı android kurmak için uğraşman gerekecek onu da düşün

hotlock

hotlock

Üye
Ogrenirse cok basit zaten nette her sitede ayrntili anlatimi var. Hatta ayni anda hem wm hemde android bile kullanblrsn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt