Galaxy S mi Htc Hd2 mi almalıyım bi yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S mi Htc Hd2 mi almalıyım bi yardım
Arkadaşlar bi yardım edin htc hd2 çok farklı işletim sistemleri stabil çalışabiliyor o özelliği çok dikkat çekiyor öte yandan galaxy s de hd video çekim amoled ekran çok çekici geliyor karasız kaldım ikiside donanım olarak aynı telefon kafam karışık bi yardım edin

enaa_881

enaa_881

Üye
kardes teknosada hd2 yi 500 tl ye satıyolar su anda o alınabilir gibi
fiyatına göre gayet uygun bence

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
bencede hd2. galaxy s'ten sonra one x aldım malzeme kalitesi bambaşka htc'de.

PriZm

PriZm

Üye
Her iyiside iyi telefon.bana göre hd2 nin tek büyük artısı dualboot ile WP7 nin yüklenebiliyor olması.

enaa_881

enaa_881

Üye
elbette iki telefonda güzel hd2 için söylediğin olayda güzel ama şu anda 500 tl ye satılması en güzeli bence :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Galaxy S derim ben.

enaa_881

enaa_881

Üye
fiyatları aynı olsa bende s derim ama hd2 500 lira çok cazip bence şu anda

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
ben ikici el alıcam ikidsininde fiyatı 500 tl çok karasızım

enaa_881

enaa_881

Üye
o zman s al derim ben cunku hd2 nin sarj problemi oluyo

navti

navti

Üye
hd2 de androidin stabil çalışmadığını duymuştum

kuralsiz9

Üye
HTC HD2 Stoklarda yok sanırım gelmez de S almak zorundan kalıcaksın heralde

doctorrr

doctorrr

Üye
yalnız hd2 ye windows phone 7.5 mango yüklenebiliyor ve gayet stabil çalıştırılabiliyormuş.

hotlock

hotlock

Üye
Hiç düşünme HD2 al ikinci elini bile 500 e zor veriyolar hiç kaçırma bnce. Stabilite ye gelince hayatımda bu kadar şahane bir telefon görmedim kesinlikle galaxy s ten üstün bir cihaz galaxy s in tek artısı ekranın amoled olması onun dışında tek kelimeyle ezer. Performans konusunda android de çok hızlı bir cihaz.. wp de zaten demeye gerek duymuyorm cihaz uçuyo resmen. 7 farklı işletim sistemi kurulan başka bircihaz yok :oke: ( Ben 3 tane deneyebildim)

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
kullananlara sordumda gayet stabil çalıştığı söylendidide galaxy s e android 4.0 kurlulyomu sorunusuz eğer kuruluyosa link atabilirmisiniz bide bana ikinici el alternetif telefonlar söyleyebilirimisiniz

hotlock

hotlock

Üye
İlk İcs kurulan Telefonlardan biri HD2 dir .

PriZm

PriZm

Üye
kullananlara sordumda gayet stabil çalıştığı söylendidide galaxy s e android 4.0 kurlulyomu sorunusuz eğer kuruluyosa link atabilirmisiniz bide bana ikinici el alternetif telefonlar söyleyebilirimisiniz

cyanogen mod 9 tamamen sorunsuzdur.ve çoğu official romundan daha stabildir.

blacktalon

blacktalon

Üye
bu teknosa da fiyatları el yakıyo ama stok fazlası oldumu bedavaya dagıtıyo birde s2de indirim yapsada alsam hemen :) zaten böyle bişey bekliyorum

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben kararımı verdim arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim htc hd2 alıcam bi ekran için deymez galaxynin tek artısı ekran

PriZm

PriZm

Üye
tamam ben kararımı verdim arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim htc hd2 alıcam bi ekran için deymez galaxynin tek artısı ekran
bak ben sana galaxy s in göremediğin + larını sayayım.

2 Gb rom
512 mb ram
1 Ghz Hummingbird Cortex-A8 1 Ghz(hd2 deki scorpiondan daha hızlı)
powerVR 540 GPU (adreno 200'ü yerden yere vurur)
İkiside 5 mp olmasına rağmen tartışmasız S1 in kamerası daha iyi.*

720P Hd video kaydı

eğer Hd2 alırsan hd oyun oynamayı unut.bunu baştan belirteyim.

*:

hotlock

hotlock

Üye

bak ben sana galaxy s in göremediğin + larını sayayım.

2 Gb rom
512 mb ram
1 Ghz Hummingbird Cortex-A8 1 Ghz(hd2 deki scorpiondan daha hızlı)
powerVR 540 GPU (adreno 200'ü yerden yere vurur)
İkiside 5 mp olmasına rağmen tartışmasız S1 in kamerası daha iyi.*

720P Hd video kaydı

eğer Hd2 alırsan hd oyun oynamayı unut.bunu baştan belirteyim.

*:

hd2 nin tmobl versiyonunda 1 gb rom ve 512 ram var. 1 gb bnce rom kurmak için fazlasıyla yetrli.
HD oyun oynanmaz demişsinde ben kullanırken gayet hoştu hiç bir problem çıkartmadı sadece gta3 te takılmalar oluyordu. battle field nova 2 , asphalt 6 bunların hepsi canavar gbi açılıyodu bnm dhd den farkı yoktu. Ayrıca 720p video kaydıda var. ,
Kendi görüşüm HD2 daha profesyonel bir cihaz galaxy s daha basit kaçıyor. Bazen içimdeki HD2 aşkı depreşiyor gidip alasım gelmiyor değil çünkü android den bi süre sonra sıkılıyor insan değşklk lazım :ehe Vede galaxy s daha güncel bir model hd2 ona göre eski olmasına rağmen çok daha iyidr bnce.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt